Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2911 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 posts

Posted 28 April 2008 - 17:53

nonono η ταινια ηταν ΠΕΤΣΑ απο τις λιγες. ηταν τοσο πετσα μαλιστα που θα μπορουσε ανετα να αυξησει τη χοληστερινη ενος δεινοσαυρου.
τι ειδαμε?
Ενας νεος κακος ερχετε/
Ο ναρουτο πρεπει να προστατεψει καποιον που δεν εκτιμα τη ζωη των αλλων η τη δικη του, στην αρχη μισιουνται μετα γινανε κολληταρια, αλληλοσωθηκαν, το ΡΑΣΕΓΚΑΝ ελαμψε νικηφορο στο αναλογο χρωμα για καθε ταινια ( ναι ναι το ξανακαναν το απαισιο ) πως το πε ?
"ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΟΝ ΤΟ ΡΑΣΕΓΚΑΝ ΟΥΛΤΡΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΓΕΘΕΣ ΔΥΝΑΤΟ"
ο κακος ψοφαει κανεις δεν ειναι νεκρος στο τελος και ο χ,ψ, "δεν εκτιμω τη ζωη των αλλων " καταλαβαινει οτι θελει να ζησει τη ζωη του βοηθοντας..
ΠΕΤΣΑ.ΠΕΤΣ)Ρ
μονο το ανιματιον ελεγε καπως ( το σχεδιο ηταν γτπκ)
Signature Removed

#2912 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 28 April 2008 - 18:05

Μονο σε torrent κυκλοφορει η ταινια; Αν οχι, δωστε ενα λινκ plz:congrats:

http://rapidshare.com/files/110785105/Naruto_Shippuuden_Movie_Tristam.avi.001 
http://rapidshare.com/files/110785123/Naruto_Shippuuden_Movie_Tristam.avi.002 
http://rapidshare.com/files/110785140/Naruto_Shippuuden_Movie_Tristam.avi.003 
http://rapidshare.com/files/110785098/Naruto_Shippuuden_Movie_Tristam.avi.004 
http://rapidshare.com/files/110785079/Naruto_Shippuuden_Movie_Tristam.avi.005 
http://rapidshare.com/files/110785097/Naruto_Shippuuden_Movie_Tristam.avi.006 
http://rapidshare.com/files/110785112/Naruto_Shippuuden_Movie_Tristam.avi.007
τα ενώνετε με το Hjsplit

ειναι με υποτιτλους!

:wis:

#2913 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 28 April 2008 - 18:21

Eχει και υποτιτλους απο τα rapidshare links σου????:hmmm:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2914 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 28 April 2008 - 18:25

Παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες,αλλα κατα 99% θα τα δω ολα τα επισοδεια.Εχω την λογικη του οτι ξεκινας το βλεπεις ολο η εκτος αμα δεν παλευεται καθολου.
Posted Image

#2915 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 28 April 2008 - 18:32

νομιζα οτι αυτο ηταν αυτονοητο :wis:

#2916 MangekyuuSharingan

MangekyuuSharingan

Kick reason to the kurb!!

• Members
  • 31 posts

Posted 28 April 2008 - 18:37

Μα ναι, φυσικά και έχει (ποιός ο σκοπός να postάρει unsubbed links? :P)...ξέρω απο πού τα πήρε τα link και μπορώ να πώ με σιγουριά οτι έχουν subs...

Eπίσης, να πώ και εγώ τα δικά μου για την ταινία...

Τυπική φάση, ο κόσμος είναι υπο τον κίνδυνο κατάληψης άλλη μια φορά (μου άρεσε που έδεσαν το όλο ghost army σκηνικό ώς ένα puppet technique:wooi2:), αλλά τώρα, θα είχαν έναν υπερενεργητικό, πεισματάρη ninja για να ανυσηχούν. Το animation μέτριο, με αποκορύφωση τις σκηνές στο δάσος. Εκεί πέθανε εντελώς το 3D...ενδιάμεσα στην ταινία, υπάρχουν διάφορες σκηνές που αξίζουν ειδική μνεία, αλλά δεν θα κάνω τον κόπο να τις αναφέρω, ας τις βρείτε μόνοι σας...μια απο αυτές έχει να κάνει με κάτι που αφορά ένα συγκεκριμένο pairing απο το fandom του Naruto...:wis:

Γενικά? Αξίζει τον κόπο αν είσαι fan της σειράς :thatsit:
Οι μάχες το έσωσαν πραγματικά :)
Co-owner of the Naruto x Hinata FC @ NF
Spoiler: TTGL!

#2917 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 28 April 2008 - 18:45

Μα ναι, φυσικά και έχει (ποιός ο σκοπός να postάρει unsubbed links? :P)...ξέρω απο πού τα πήρε τα link και μπορώ να πώ με σιγουριά οτι έχουν subs...

δεν ειναι μυστικο.....απο το WarezWS :: Index τα πηρα :hero:

#2918 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 28 April 2008 - 19:28

δεν ειναι μυστικο.....απο το WarezWS :: Index τα πηρα :hero:

Εγώ αν είμουν στην θέση σου δεν θα χρησιμοποιούσα αυτο το site :nosey: Για αυτό φαίνεται είχαν πει στους DB ότι τους χάλασαν το pc παίζει κάποιος να έκανε κάποια τέτοια ματσακονιά (να έβαλε ιό μέσα σε κάποιο rar με το επεισόδιο πχ κλπ):uhh:

Τέσπα ας το τσεκάρει κάποιος που το έχει να δει αν είναι OK (που μάλλον θα ναι αλλά ποτέ δεν ξες).
phmava.php

#2919 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 28 April 2008 - 20:06

Εγώ αν είμουν στην θέση σου δεν θα χρησιμοποιούσα αυτο το site :nosey: Για αυτό φαίνεται είχαν πει στους DB ότι τους χάλασαν το pc παίζει κάποιος να έκανε κάποια τέτοια ματσακονιά (να έβαλε ιό μέσα σε κάποιο rar με το επεισόδιο πχ κλπ):uhh:

Τέσπα ας το τσεκάρει κάποιος που το έχει να δει αν είναι OK (που μάλλον θα ναι αλλά ποτέ δεν ξες).

(σορρυ για το σπαμ)

αυτο που λες φιλε μου πολυ απλα δεν παιζει........οποιος τολμησει να ανεβασει κατι με ιο εκει εχει φαει μπαν κατευθειαν,περα απο αυτο,το εχω τσεκαρει εγω προσωπικα αλλα και τα υπολοιπα ατομα που το εχουν κατεβασει,γραφουν ευχαριστω στον uploader χωρις κανενα δυσμενες σχολιο

εχε υποψησου οτι ιους κολλας πολυ ευκολοτερα απο torrents οπου δεν υπαρχει πολλες φορες καποιο feedback

#2920 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 28 April 2008 - 23:47

Μια ερωτηση.

Ειμαι στο 141 επεισοδιο,να συνεχισω?Σας ρωταω γιατι καποια ατομα μου εχουν πει μεχρι εκει να δω και μετα να πω στα Shinnpouden.

δες αυτο με τη hinata και επεισης α3ιζει και το τελευταιο filler που εχει σχεση με τον gaara. δες το και αυτο κ δεν 8α χασεις^^

μονο που δεν 8υμαμαι ποσα επεισοδια ειναι..
Posted Image

chuu~:lovulovu:

#2921 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 29 April 2008 - 01:21

μονο που δεν 8υμαμαι ποσα επεισοδια ειναι..

Όπως έχει ήδη προαναφερθεί 216-220(4 επισοδιάκια όλα κι όλα)

Posted Image

#2922 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 29 April 2008 - 11:47

Πάει την καταστρέψαν και την προπόνηση του Naruto..Αν και αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν ότι είπαν ότι ο Asuma είναι ο γιος του 3ου.Δεν θυμάμαι να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο στο manga.Θυμάται κανείς αν το έχει πει αυτό ο Kishimoto?Δεν φτάνει που τα βάζουν τα fillers τουλάχιστον ας μην μπαίνουν στα χωράφια του manga.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#2923 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 29 April 2008 - 12:08

To λεει και στο Manga, αφου λεγεται Sarutobi Asuma

Posted ImagePosted Image

#2924 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 April 2008 - 13:45

Πάει την καταστρέψαν και την προπόνηση του Naruto..Αν και αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν ότι είπαν ότι ο Asuma είναι ο γιος του 3ου.Δεν θυμάμαι να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο στο manga.Θυμάται κανείς αν το έχει πει αυτό ο Kishimoto?Δεν φτάνει που τα βάζουν τα fillers τουλάχιστον ας μην μπαίνουν στα χωράφια του manga.

Δεν πειράζει που την σταματησαν την προπονηση του Ναρουτο:drink:
Ναι,στο μανγκα το αναφερει οτι ειναι γιος του 3ου ο Αζουμα. Καπως αργα βεβαια αλλα το αναφερει. Το ιδιο ισχυει κ για τον Κονοχαμαρου που ειναι θειος του.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2925 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 29 April 2008 - 13:58

παντως ουτε και εγω το θυμομουν. κα ιελεγα να ρωτησω σημερα εδω , αλλα το ξεχασα

1345977285497_zps066ae44a.jpg