Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2896 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 21:51

Ωραιο επεισοδιο μου αρεσε!!!
Κριμα που ααρχιζει σειρα filler...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2897 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 00:26

Καλο το επεισόδιο. Παντως μαρεσε ετσι οπως ανακατεψαν τις σκηνες,βγηκε καλυτερο απ'οτι στο μανγκα. Κ συμφωνω απολυτα με αυτο που ειπε ο Γκογκετα στο σποϊλερ. Ελπιζω αυτο το φιλλερ να αξιζει κατι,αφου οπως προβλεψα αποκαλύπτει πράματα για τους 12 που ειναι στον ναό που θα δουμε στη συνεχεια,οπου ο Κισιμοτο δεν εγραψε τιποτα γι'αυτους.:stubborn:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#2898 Yuki91

Yuki91

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 12:23

Να σε ρωτησω κατι?Ποσο χρονων εισαι?:nosey:Ποσα χρονια εισαι γερμανία??(αν σε πειραξαν οι ερωτησεις μου sorry):bike::fromabove:

8α κλισω τα 17 σε μισο χρονο. ειμαι τορα 2 1/2 στην γερμανια... why?:gotit:

#2899 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 12:50

Λοιπόν το είδα κι εγώ. Καλό ήταν, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται από το επόμενο επεισόδιο (το οποίο είναι και σε 2 βδομάδες).
Spoiler:

phmava.php

#2900 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 14:34

Λοιπόν το είδα κι εγώ. Καλό ήταν, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται από το επόμενο επεισόδιο (το οποίο είναι και σε 2 βδομάδες).

Spoiler:

Ναι ηταν κ στο μανγκα.:wooi2: Κ η σκηνη στο ανθοπωλείο της Ινο κλπ ηταν επισης στο μανγκα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#2901 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 15:52

Kurenai ftw!!!
Ας ελπισουμε να δουμε και κανα αλλο δεμονα να γουσταρουμε.....
Στα αλλα fills ειχε δηξει και δεμονα εστω και οτι νανε οποτε εχουμε ελπιδες!!!

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2902 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 00:27

ΕΛΕΟΣ ΠΑΛΙ ΦΙΛΛΕΡ?????????????????μονο αυτο εχω να πω.:df13952b:

#2903 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 04:34

Μια ερωτηση.

Ειμαι στο 141 επεισοδιο,να συνεχισω?Σας ρωταω γιατι καποια ατομα μου εχουν πει μεχρι εκει να δω και μετα να πω στα Shinnpouden.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2904 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 05:39

Μια ερωτηση.

Ειμαι στο 141 επεισοδιο,να συνεχισω?Σας ρωταω γιατι καποια ατομα μου εχουν πει μεχρι εκει να δω και μετα να πω στα Shinnpouden.

Εγώ είχα δει μέχρι λίγο παρακάτω(έχει ένα ωραίο filler arc με την Hinata:nbleed: αμέσως μετά απ αυτό που βλέπεις τώρα αν θυμάμαι καλά) και μετά πέρασα στο Shippuden. Αν νομίζεις ότι αντέχεις εσύ να δεις 80 επισόδια filler τι να σου πω??? Πάντως και να μην τα δεις δε χάνεις κάτι για μετά

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2905 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 13:22

Μια ερωτηση.

Δες το τελευταιο μισο επεισοδιο του 220 που δειχνει τον ναρουτο να φευγει κ εισαι ΟΚ μετα. Τωρα αν δεν σε ενοχλουν τοσο πολυ τα φιλλερ (ναι υπαρχουν ατομα που δεν τους ενοχλουν) δες τα για να εχεις μετα περισσοτερα Σιπουντεν να δεις :hahaha:

Btw Οι Dattebayo ολοκληρωσαν την μεταφραση για την ταινια Ναρουτο Σιπουντεν.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2906 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 13:26

Μια ερωτηση.

Καλά σου είπαν. Μόνο μην ξεχάσεις να δεις και το τελευταίο arc που αρχίζει στο 216, ή έστω το 220 κατευθείαν, μιας και από την μέση και μετά δεν είναι filler και είναι η κατάληξη της πρώτης σειράς.
phmava.php

#2907 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 14:39

Απο fillers αξηζει Hinata (ξερετε οι αλλοι σε πιο-α επιεσοδιο-α:nbleed:) και οπως ειπς ο phm 216-220 απλα τα καλυτερα fillers!!!

Eγω απο την αλλη ειδα ολα τα fillers προς τιμην των παιδιων που επι 85 επεισοδια βλεπαν αναγκαστικα fills μιας και δεν ειχε επεισοδιο κανονικο....

Αυτο μπορεσα να κανω και το εκανα hail σε εσας παιδες που αντεξατε και δεν αλλαξοπιστισατε!!!

Πραγματικα ομως εαν δεν το εσθανεσε και το θελεις πραγματικα μην το κανεις θα καψεις εγκεφαλικα κυταρα και θα παθει ψυχολογικα!!!:roar:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2908 SakuSuki

SakuSuki

rabid fangirl

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 14:40

Μια ερωτηση.

Ειμαι στο 141 επεισοδιο,να συνεχισω?Σας ρωταω γιατι καποια ατομα μου εχουν πει μεχρι εκει να δω και μετα να πω στα Shippuuden.

Eγώ τα είδα τα φιλλερς και μπορώ να πω ότι κάποια ήταν αρκετά καλά. . . σίγουρα πρέπει να δεις το 216-220 (είναι με τον Gaara) :wooi2:

αν δεν μπορείς να περιμένεις για το shippuuden δες πρώτα αυτό και μόλις το τελειώσεις (και αρχίσεις να το βλέπεις εβδομάδα-εβδομάδα) άρχισε και τα φίλλερς για να περνάει η ώρα σου. . .:wis:

. . . . . . . . . . . .

Την ταινία την είδα χωρίς υπότιτλους
(δεν μπορούσα να περιμένω):emptyonexg1:

τώρα την κατεβάζω και με sub :wooi2:

αν και έχω κάποια κενά από την ταινία μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά. . .
η αλήθεια είναι ότι την περίμενα λίγο διαφορετική (από τα τρέιλερ). . .άντε τώρα να βγει και η πέμπτη!!!!!!

Naruto vs Sasuke σε ταινία. . .I can't wait:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2909 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 17:23

Μόλις είδα την ταινία Naruto. Αν και από υπόθεση ούτε πρωτότυπη ήταν ούτε είχε κάποιο βάθος, ήταν ευχάριστη. Πάντως το ατού της ταινίας νομίζω ήταν οι μάχες και το animation :riiight:
phmava.php

#2910 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2008 - 17:33

Μονο σε torrent κυκλοφορει η ταινια; Αν οχι, δωστε ενα λινκ plz:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα