Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2881 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 18:11

σου απαντησε ο seraphimon. Αυτο που λεει ειναι οτι ειναι διαφορετικες ομαδες η οποιες δεν ασχολουνται με τη σειρα.

Σκεψου το σαν να το κανει αλλo studio. Ο λογος που δε δουλεουν και στη σειρα λογικα ειναι οτι θα ηταν εξτρα εξοδο για το studio πραμα που δε το θελει ;)

#2882 Yuki91

Yuki91

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 19:23

@ Seraphimon:
sorry... αλλα ο υπλογιστησ μου πλλεσ φορεσ δεν κανει αυτα που θελς εγω... :emptyonexg1:
δεν τα κατεβασα επειδι η μανα μου δεν μ'αφινει να κατεβαζω... την τελευταια φορα που με ειδε να κατεβαζω κατι επισοδια απο αλλη σειρα πηγε να πεταξει τον υπολογιστη μου...:sadist: καλα που δεν το εκανε ΧDD
αντε πρεπει να φιγω... ειμαι καλεσμενη σε μια φιλι μου =)
τα λεμε το βραδυ!! :byejg9:

#2883 maniatis

maniatis

*Don't be like me*

• Banned
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 19:30

@ Seraphimon:
sorry... αλλα ο υπλογιστησ μου πλλεσ φορεσ δεν κανει αυτα που θελς εγω... :emptyonexg1:
δεν τα κατεβασα επειδι η μανα μου δεν μ'αφινει να κατεβαζω... την τελευταια φορα που με ειδε να κατεβαζω κατι επισοδια απο αλλη σειρα πηγε να πεταξει τον υπολογιστη μου...:sadist: καλα που δεν το εκανε ΧDD

καλα ρε σοβαρα μιλας????:hahaha:

#2884 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 19:55

βγηκε και η ταινια... οι αθεοφοβοι ανεβασαν ολοκληρο το dvd!!!!!! 7 κατι giga...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2885 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 20:08

πως την λενε την ταινια??

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#2886 Etemon

Etemon

Super Saiyan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 20:11

@ Seraphimon:
sorry... αλλα ο υπολογιστης μου πολλες φορες δεν κανει αυτα που θελς εγω... :emptyonexg1:

Να σε ρωτησω κατι?Ποσο χρονων εισαι?:nosey:Ποσα χρονια εισαι γερμανία??(αν σε πειραξαν οι ερωτησεις μου sorry):bike::fromabove:

#2887 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 01:49

βγηκε και η ταινια... οι αθεοφοβοι ανεβασαν ολοκληρο το dvd!!!!!! 7 κατι giga...

παντως τωρα στο site τους δεν υπαρχει ουτε στο bittorent ουτε στα latest, ουτε στα news. Μηπως καναν αλλη μια φορα πλακα και ανεβασαν στην αρχη ενα release που απλως ειχε τεραστιο μεγεθος?? ( τη κανονικη ταινια απλως με τετοιο encoding που να βγει 7GB)

#2888 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 13:12

παρελειψα να το πω αλλα δεν εννοώ απο DB...

εδω

μπορει να ειναι και μουφα αλλα θα δειξει σε μερικες ωρες... :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2889 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 13:45

Κυκλoφορούν γενικότερα raws της ταινίας(και με μικρότερο μέγεθος).Οι DB μάλλον χρησιμοποιούν δικό τους raw.
Λογικά από βδομάδα θα είναι έτοιμη η ταινία (Την ταινία του Bleach το Σεπτέμβρη την είχαν βγάλει 4-5 μέρες από το DVD Release Date).

Πάντως την επόμενη βδομάδα έχει break το Bleach και μάλλον και το Naruto οπότε παίζει να την βγάλουν Τετάρτη-Πέμπτη για να μην τους πρήζουν για την ελληψη επεισοδίων.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2890 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2008 - 19:30

παιδια να ενα λινκ με την ταινια!

http://fullmoviestop.com/naruto_shippudden_movie.html

Δεν εχει υποτιτλους!!!!!

το ανιμεσιον τα σπαει!!!!!!!!!!!

#2891 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 10:27

Eίδε κανείς το νέο ep;
Ήταν αρκετά καλό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2892 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 11:16

Τελικά είναι πράγματι το dvd με την ταινία shippuuden αλλά δεν έχει αγγλικούς υπότιτλους.:if:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#2893 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 12:58

Λοιπόν μιας και γύρισα για μία μέρα από το χωριό είδα και το επισόδειο..
καλό ήταν αν και περίμενα να συνδέσουν αλλιώς την ιστορία (animation μέτριο αλλά δεν μας χαλάει ^^) ελπίζω να μην κάνουνε (πολλές) παύσεις μέχρι να τελειώσει το arc xD Το καινούργιο opening τα σπάει!! :wooi2:

εν αναμονή και της subbed ταινίας λοιπόν \o/

btw

... kai auto me ton zabuza... pe8ana sto gelio XDD

what, the fuck,

(excuse my language please xD)

#2894 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 13:44

και το 56 κατα ενα μεγαλο μερος (περιπου 80%) δεν ηταν filler

απλα δεν μου αρεσει η μεταβαση που πανε να κανουνε για να μπουνε στα φιλλερ αλλαζουν τελειως την ιστορια στο manga :emptyonexg1:

#2895 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2008 - 21:37

Ωραίο επεισοδιάκι! Και γέλιο έχει σε στιγμές και καλό σχέδιο...

Την άλλη βδομάδα έχει διάλειμμα και στις 8 Μαίου διπλό επεισόδιο.