Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 16:39
Αν εχετε το Θεο σας,οι καφροι στην εκπομπη ''αλλαξε το'' -προβαλλεται αυτη τη στιγμη που γραφω- του Αλφα (ξερετε με αυτον που αλλαζει σπιτια) ηταν και καλα μια συγκηνιτικη στιγμη και βάλανε το κομματι που επαιζε στο Ναρουτο στην σκηνη που φευγει ο Σασουκε απο την Κονοχα και παει η Σακουρα να τον σταματησει...εχει βεβαια χρησιμοποιηθει και σε αλλα σημεια,οχι μονο εκει.
Η πλακα δε,ειναι οτι σε αυτο το σηριαλ με τον Μπεζο και τα παιδια στο Μεγκα,την προηγουμενη εβδομαδα ειχαν βαλει κομματια απο το ost του Fullmetal Alchemist...
Από οτι φαινεται παρακολουθουν και τα ιαπωνικα προγραμματα τα ξεφτερια μας....βαλτε και καμια σειρα ντε, οχι μονο το ost!
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 16:47
Δεν πανε καλα στις ελληνικες εκπομπες/σειρες.Αφου εχουν ξεσκισει ολα τα soundtracks του Hollywood πιασανε τα ιαπωνικα....
Αν εχετε το Θεο σας,οι καφροι στην εκπομπη ''αλλαξε το'' -προβαλλεται αυτη τη στιγμη που γραφω- του Αλφα (ξερετε με αυτον που αλλαζει σπιτια) ηταν και καλα μια συγκηνιτικη στιγμη και βάλανε το κομματι που επαιζε στο Ναρουτο στην σκηνη που φευγει ο Σασουκε απο την Κονοχα και παει η Σακουρα να τον σταματησει...εχει βεβαια χρησιμοποιηθει και σε αλλα σημεια,οχι μονο εκει.
Η πλακα δε,ειναι οτι σε αυτο το σηριαλ με τον Μπεζο και τα παιδια στο Μεγκα,την προηγουμενη εβδομαδα ειχαν βαλει κομματια απο το ost του Fullmetal Alchemist...
Από οτι φαινεται παρακολουθουν και τα ιαπωνικα προγραμματα τα ξεφτερια μας....βαλτε και καμια σειρα ντε, οχι μονο το ost!
Sadness & Sorrow: απο τα αγαπημενα μου κομματια απο το πρωτο Οst Ναρουτο... Δεν το ειδα αλλα το αλλο που λες με τον Μπεζο στο Μεγκα το ειχα δει κ μου φανηκε παραξενο που κατι μου θυμιζε η μουσικη...αλλα δεν μπορουσα να θυμηθω που την ειχα ακουσει

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 16:55
Το Rasengan ΔΕΝ γίνεται από νόρμαλ νίντζα!:df13952b:Συνφωνω αυτο το αναθεματισμενο Rasengan δεν θα μπορεσει ποτε να το κανει χωρις κλωνο οπως γινετε απο τους normal ninja? μονος του δλδ... 2 χρονια ουτε αυτο εμαθε?
Να θυμήσω ότι ο 4ος Hokage το χρησιμοποιούσε και ο Jiraiya. Κανείς άλλος!
Αλίμονο αν μπορεί να μάθει σε 2 χρόνια μία τεχνική που μπορούν μόνο 2 άλλοι νίντζα, οι οποίοι χαρακτηρίζονται μέσα στους πιο ισχυρούς που έχουν υπάρξει, να κάνουν και μάλιστα στο επίπεδο που αυτοί την κάνουν. Και που το κατάφερε έστω και με ''πλάγιο'' τρόπο πολύ του είναι!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 16:55
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 17:10
Για πες εντυπώσεις.Πως είναι η μετάφραση?Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ αλλά φοβάμαι ότι θα έχουν άθλια μετάφραση.Στα αγγλικά έχεις διαβάσει κανένα chapter να μας κάνεις καμιά σύγκριση?
Πήγαινε στο thread της anubis εκεί θα σε διαφωτίσουν πολύ πιο κατάλληλοι από μενα και για να μην είμαστε οφτοπικ.
Όσο για τα anime osts... LOL!!! Σε λίγο θα τα δούμε και σε διαφημίσεις!!!
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 17:17
Πέστα
![]()
Να δουμε τι θα λετε οτι θα αρχισουν τα φιλλερ. Το συγκεκριμενο επ ηταν καλο γιατι ηταν 100% απο το μανγκα
ναι ειναι απο το μανγκα απλα εχουν παραληψει καποιες σκηνες που αν τις βαζανε δεν θα μπορουσανε να βαλουν τα fillers
ασχετο....αλλα εχω διαβασει καπου οτι o kyuubi ειναι το μονο biju και μοναδικο πλασμα που εχει απειρο chakra
εδω γιατι λεει οτι εχει μονο 100 φορες περισσοτερο απο τον κακασι;
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 17:45
Χωρίς να είμαι σίγουρος τα μόνο τραγούδια που πλησιάζουν την μουσική που λες είναι τα 14 - Grief and Sorrow και 17 - Swaying Necklace.Και τα 2 είναι από το 3ο ost.Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο με αυτό που παίζει στο anime αλλά τουλάχιστον έχουν πιάνο.Δεν ειναι το sadness and sorrow,απο οτι φαινεται εκανα λαθος και το μπερδεψα με αλλη σκηνη απο το Ναρουτο.το οτι ειναι απο το Ναρουτο ειμαι 1000% σιγουρος.Μολις βρω σκηνη που να το εχει θα σου το πω.Παντως αυτο το κομματι ειναι παρομοιο αλλα εχει μονο πιανο μεσα και αν δεν απατωμαι στα επισημα ost που εχουν κυκλοφορησει δεν το εχουν...και μιας και μιλαμε για τα οστ του Ναρουτο ειναι πααααρ;α πολυ σπαστικο που δεν εχουν βαλει κατι κομματαρες στα οστ και δεν μπορω να τα βρω πουθενα.Μιλαω για το κομματι κυριως που παιζει οταν ειναι ο Ναρουτο με τον Σασουκε πανω στα δυο αγαλματα,το οποιο κομματι ακουγεται και στα φλασμπακς του κιμιμαρο.Αψογο αλλα δεν μπορω να το βρω....οπως επισης και στην μαχη του chougi που εχει παρει τα χαπακια και ειναι στο δεντρο και θυμαται διφορα ή πιο πριν που τον εχει πατησει κατω ο αλλος και τον βαραει και παιζει μια νοσταλγικη,λυπητερη μουσικη απιστευτη...

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 19:36
ναι ειναι απο το μανγκα απλα εχουν παραληψει καποιες σκηνες που αν τις βαζανε δεν θα μπορουσανε να βαλουν τα fillers
Spoiler:
ασχετο....αλλα εχω διαβασει καπου οτι o kyuubi ειναι το μονο biju και μοναδικο πλασμα που εχει απειρο chakra
Άπειρο;
Δηλαδή ο Naruto δεν ξεμένει ποτέ από chakra;
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 20:10
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2008 - 21:43
Το επισοδειο τα εσπασε, μας τα επρηξε λιγο με το δε καταλαβαινω τπτ πες μου τα λες και ειμαι 8 χρονων αλλα εκτος απο αυτο ηταν φοβερο.
Οσο για τη filler συζητηση, θεωρω οτι να πει καποιος το επομενο ειναι filler δεν εγινε και κατι. Μη πω οτι καλο ειναι να ξερουμε πια ειναι τα φιλλερς. Οσοι ηταν θα τα δουνε ετσι και αλλιως, και αυτο το λεει καποιος που καθε φορα που βλεπει manga comment φευγει απο κατω το ποστ σε dt...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2008 - 00:26
Α το θρυλικό sadness and sorrowΔεν ειναι το sadness and sorrow,απο οτι φαινεται εκανα λαθος και το μπερδεψα με αλλη σκηνη απο το Ναρουτο.το οτι ειναι απο το Ναρουτο ειμαι 1000% σιγουρος.Μολις βρω σκηνη που να το εχει θα σου το πω.Παντως αυτο το κομματι ειναι παρομοιο αλλα εχει μονο πιανο μεσα και αν δεν απατωμαι στα επισημα ost που εχουν κυκλοφορησει δεν το εχουν...και μιας και μιλαμε για τα οστ του Ναρουτο ειναι πααααρ;α πολυ σπαστικο που δεν εχουν βαλει κατι κομματαρες στα οστ και δεν μπορω να τα βρω πουθενα.Μιλαω για το κομματι κυριως που παιζει οταν ειναι ο Ναρουτο με τον Σασουκε πανω στα δυο αγαλματα,το οποιο κομματι ακουγεται και στα φλασμπακς του κιμιμαρο.Αψογο αλλα δεν μπορω να το βρω....οπως επισης και στην μαχη του chougi που εχει παρει τα χαπακια και ειναι στο δεντρο και θυμαται διφορα ή πιο πριν που τον εχει πατησει κατω ο αλλος και τον βαραει και παιζει μια νοσταλγικη,λυπητερη μουσικη απιστευτη...
Κοίτα και άπειρο chakra να έχει η Kyuubi, το τι ποσοστό αυτής μπορεί να χρησιμοποιεί ο Naruto είναι άλλο θέμα. Βέβαια εδώ που τα λέμε, άπειρο chakra μου ακούγεται κάπως... Δηλαδή είχε άπειρη δύναμη, δηλαδή μιλάμε για το ον που θα μπορούσε να νικήσει τα πάντα με μια κίνηση. Κάπως υπερβολικό και αντιρεαλιστικό μου ακούγεται
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2008 - 09:28
Δηλαδή είχε άπειρη δύναμη, δηλαδή μιλάμε για το ον που θα μπορούσε να νικήσει τα πάντα με μια κίνηση. Κάπως υπερβολικό και αντιρεαλιστικό μου ακούγεται
κι ομως.....το ειχα διαβασει καπου σε μια σελιδα που έγραφε και για τα 9 bijou,ανεφερε οτι ο kyuubi ηταν μακράν το δυνατότερο,δυστυχως δεν μπορω τωρα να βρω την σελιδα,εκανα ενα search kai δειτε σε πολλες σελιδες αναφερουν οτι ο kyuubi εχει απειρο chakra
kyuubi infinite chakra - Αναζήτηση Google
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2008 - 11:49
Απ την αλλη το chakra του kyuubi ειναι κομματι corrosive, οποτε πρεπει ο naruto να χρησιμοποιει το δικο του και για να το κοντρολαρει (να το χρησιμοποιει δλδ) και για να μη τραυματιζεται.
Οποτε δε μπορει να παρει παρα πολυ chakra μαζι γιατι θα χασει τον ελενχο (4+ ουρες), και μαλλον δε μπορει να μεινει παρα πολυ ωρα, περνοντας αρκετο chakra απο το kyuubi ( 1-3 ουρες) γτ δεν εχει αρκετο δικο του chakra ωστε να μην τραυματιζεται.
Εγω καπως ετσι το βλεπω τουλαχιστον.
Οσο για το 100 φορες το θεωρω πολυ, αν σκεφτεις οτι εδω θεωρησε ο ναρουτο φοβερο το οτι εχει 4 φορες παραπανω απο τον kakashi που μπορει να εχει (σχετικα) μικρο chakra pool αλλα κοβει κολους. 100 φορες παραπανω........
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2008 - 18:43
Απλώς μάλλον είναι τόσο πολύ που δε λέει να το μετράς.
Ωραίο επεισόδιο πάντως. Ειδικά η τελευταία σκηνή που σφίγγονταν όλοι μαζί οι Ναρούτοι, είχε ΤΟ γέλιο!
Βέβαια και το "Rasen!" που πέταξε στον ύπνο του με έκανε να γελάσω.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2008 - 21:16
Αλλα και το ολο θεμα με τα στοιχεια ηταν ενδιαφερον.. ειχε ωραια εξηγηση!

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο