Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 04 April 2008 - 12:30
Posted 04 April 2008 - 13:10
ποσο ακομη θελουν να το ξεχειλώσουν;;;;;;;;
θελουν να κανουν την σειρα να ξεπερασει τα 10 χρονια;;;;;;;
Posted 04 April 2008 - 13:14
Από όλα τα filler πόσα είδες να έχουν καλό story(πάντα εξαιρείται το 147:nbleed:)?
Άσε και τους χαρακτήρες που βάζουν στα filler.
Δεν ξέρεις ποιος είναι χειρότερος.
η ερωτηση ηταν για μενα ? βρηκα αρκετα επισοδεια ευχαριστα ( πχ curry of life fillers 152-157 ( μου αρεσε ιδιαιτερα επειδη εχει Lighting user και εχω μανια με το lighting element))
Αλλα ... εχω σημειωσει ως funny ( μπορει να ειναι ομως μονο μερικα δευτερολεπτα ) το 137, 161. Το αν θα σου αρεσουν ειναι σχετικο.
ps οταν αποφασισα να γραψω πια επ μου φαινοντουσαν αστεια μονο αυτονων τα νουμερα μπορουσα να θυμηθω.
Posted 04 April 2008 - 13:29
Είδα και το 53. Καλό ήταν αν και ίσως αυτό το arc τελικά να μην είχε και τόση ουσία:
Posted 04 April 2008 - 13:29
Posted 04 April 2008 - 13:33
κανε edit γρηγορα γιατι δν την βγαζεις απο εδω μεσα αν δουν τι εγραψες
Posted 04 April 2008 - 13:56
Λοιπόν παιδιά αυτή την φορά το διπλό επεισόδιο θα το δούμε σε 2 δώσεις. Κατεβάστε αν θέλετε το 53 τώρα δείτε το και όταν βγει το 54 κατεβάστε κι αυτό (και αυτό μπορεί να αργήσει και να μην βγει ούτε σήμερα).
Χαλάλι τότε! Επιτέλους το Naruto σε widescreen, καιρός ήταν!
BTW, το 53 είναι καλό, με ωραίο animation, έχει κάποιες σκηνές που δεν ήταν στο manga αλλά είναι όλες χρήσιμες και κάνουν τη ροή καλύτερη. Φυσικά το ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ το flashback με τη μελούρα "He was the first to aknowledge me... Someone who I was able to form a bond with" δεν το αποφύγαμε ούτε σε αυτό το επεισόδιο, αλλά δεν πειράζει.
Posted 04 April 2008 - 14:41

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 04 April 2008 - 14:50
Το οπενινγκ εχει φτiαχτει ετσι ωστε να παρουν την θεση των Filler χαρακτηρων αλλοι,κατι που ελπιζω να μην παρει πολυ καιρο,απο οτι φαινεται ισως να εχουμε να κανουμε με ενα στορυ για ενα αλλο jinchuuriki,στο 0:53 εμφανιζεται με Ναρoυτο και τεταρτο,ενας μικρος που το χερι του μεταμορφωνεται.αν ειναι jinchuuriki ελπιζω οι Ακατσουκι να το πιασουν συντομα
Posted 04 April 2008 - 15:39
Το 55 βγαινει στις 17 Απριλιου,Subbed δεν εχω δει ακομα τα επισοδεια 53-54,περιμενω να βγει και 54 να τα δω μαζι,απο οτι ειχα δει στο raw και απο οτι εχω ακουσει λενε οτι ειναι αρκετα καλα.
Το οπενινγκ εχει φτiαχτει ετσι ωστε να παρουν την θεση των Filler χαρακτηρων αλλοι,κατι που ελπιζω να μην παρει πολυ καιρο,απο οτι φαινεται ισως να εχουμε να κανουμε με ενα στορυ για ενα αλλο jinchuuriki,στο 0:53 εμφανιζεται με Ναρoυτο και τεταρτο,ενας μικρος που το χερι του μεταμορφωνεται.αν ειναι jinchuuriki ελπιζω οι Ακατσουκι να το πιασουν συντομα
2Ερωτησεις
Α) 17 απριλιου!!!!!!Παμε καλα πως γιατι?????Ετσι θα το κανουμε τορα καθε 2εβδομαδες και ενα διπλο επισοδιο???
Β) Δλδ το νεο opening φτιαχτεικε στο ετσι??? Κανονικα θα μπουνε στην θεση τους οι χαρακτιρες που οντως κανουν τιν μαχη???

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 04 April 2008 - 15:55
2Ερωτησεις
Α) 17 απριλιου!!!!!!Παμε καλα πως γιατι?????Ετσι θα το κανουμε τορα καθε 2εβδομαδες και ενα διπλο επισοδιο???
Β) Δλδ το νεο opening φτιαχτεικε στο ετσι??? Κανονικα θα μπουνε στην θεση τους οι χαρακτιρες που οντως κανουν τιν μαχη???
A) Δεν νομίζω απλά έτυχε λίγο πολύ.
Β) Δεν νομίζω να φτιάχνουν κάτι στο έτσι... Απλά θα έχουμε και τους fillers χαρακτήρες που δείχνει στο νέο opening... Δυστυχώς
Posted 04 April 2008 - 15:57
A) Δεν νομίζω απλά έτυχε λίγο πολύ.
Β) Δεν νομίζω να φτιάχνουν κάτι στο έτσι... Απλά θα έχουμε και τους fillers χαρακτήρες που δείχνει στο νέο opening... Δυστυχώς
Δυστυχως δεν λες τπτ, πραγματικα ελεος!!!!!

Posted 04 April 2008 - 19:44
2Ερωτησεις
A)Συμφωνω με τον Phm πιστευω οτι ετυχε,αλλα δεν μου αρεσει
Β)οχι απλως θελω να πω οτι ευκολα μετα θα κανουν edit το opening και θα βαλουν τους αλλους χαρακτηρες
Posted 04 April 2008 - 20:25

This topic is locked