Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2536 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 12:07

Αγαπητε PHM αμα πεθανει ο naruto θα πεθανει και ο δαιμονας για να μπορεσει να απελευθερώθει ο δαιμονας μεσα απο τον naruto υπαρχουν μονο 2 τροποι :
1) Nα ανοιξει ο naruto το seal που δεν πιστευω ποτε να το κανει.:oo:
2) Ακομα νομιζω οτι μπορει να βγει ο δαιμονας αμα ο naruto βγαλει και τις 9 ουρες δεν ειμαι σιγουρος για αυτο!!!!!!!

Ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Απλά το νόημα είναι ότι θεωρητικά πάντα μπορεί να κάνει αυτό που είπες και να γίνει επικίνδυνος.

H σκηνοθεσια ειχε καποιες καλες στιγμες πχ Sasuke ηλεκτροφορος.Ειμαι αρνητικος στο οτι ο ΥαMato ολοκληρος jounin καθισε και κοιταζε και ο Σαι επισης πολυ δυνατος δεν εκανε τπτ.Δεν με ενδιαφερει που ''νικησε'' ο Σασουκε,το θεμα ειναι το πως και με χαρακτηριστικη ευκολια.Και επισης εκνευριζομαι γιατι τοοοοσο καιρο δεν μας εδειξε τιποτα ο Kishimoto Οσον αφορα την αναπτυξη του Ναρουτο,ουτε νεες τεχνικες ουτε τιποτα,εκτος αν τα φυλαει για το τελος.Ο Sasuke αυτη την στιγμη μου θυμιζει τον Κιμιμαρο που δεν τον νικαει κανεις αλλα πεθανε απο αρρωστια.Μονο ετσι παιζει να πεθανει ο Sasuke.Δεν ειναι θεμα αρνητισμου,ειναι θεμα οτι χαλαει τις ισορροπιες που διατηρουσε τοσο καιρο πολυ καλα.Δηλαδη ολα αυτα τα επιπεδα δυναμης (jounin,chunin,genin,hokage,S class) ηταν ισσοροπημενα στα προηγουμενα επεισοδια.Δλδ ειναι σαν να μου λες οτι ο Sasuke μπορει να κοψει τον Hokage φετες οποτε θελει.Εδω ο Ιτατσι που ειναι Ο ΘΕΟΣ και διστασε να παει κοντρα στον jiraya,αυτο ηταν ισσοροπια.Με καταλαβαινετε τι θελω να πω;

Φοβάμαι πως έχεις δίκιο σε αυτό... Στο anime οι ισορροπίες χαλάσανε από τότε που μπήκαν τα fillers αλλά τώρα που έχουν έρθει τα κανονικά επεισόδια έχουμε συνηθίσει κάπως στην ιδέα ότι οι ισορροπίες είναι ότι να ναι και δεν μας φαίνεται περίεργο. Κακώς βέβαια...
phmava.php

#2537 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 14:58

Νταξει καλουτσικο ηταν το ep, αλλα βασανιστηκα αργο!!

Για να εχουμε καλο ερωτημα, θα εχει διπλο επεισοδειο και την πεμπτη??

νομιζω ολα τα specials ειναι διπλα, οποτε και το επομενο μιας και ειναι special λογικα θα ειναι και αυτο. Για πειτε αν ξερει καποιος αν οντως ειναι ετσι.

#2538 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 15:02

Ναι διπλο επισοδειο ειναι αλλα ειναι την επομενη πεπμτη,αυτη την εβδοαμαδα θα εχει διακοπη.

#2539 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 15:12

δεν ηταν κακο αλλα οκ κυριε Sasuke-μαμαω-και-δερνω
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr

#2540 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 15:12

δεν ηταν κακο αλλα οκ κυριε Sasuke-μαμαω-και-δερνω

Spoiler:

Τα εχουμε ξαναπει αυτα ο Πικατσου ειναι:hahaha::hahaha:

#2541 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2008 - 00:18

ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!!! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑΡΟΥΤΟ! ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΑ ΑΡΤΙΟ (Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ SASUKE ) KAI ΣΕΝΑΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΝGA KOΡΥΦΑΙΟ! Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΔΙΕΘΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ DRAGONBALL ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ KABAMARU . OI ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΗΑΥΑΤΕ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ KABAMARU).

#2542 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2008 - 00:21

Αυτοι π μεγαλωσαν και με τα 2 περνουν credit ? :P
Signature Removed

#2543 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2008 - 00:43

dragonball εχω δει ελαχιστα....δεν μου αρεσε και ποτε.Κabamaru κι αυτο σχεδον καθολου...εχω δει κατι σαπιες φασεις αλλα ως εκει.Αnyway θεωρω το Ναρουτο το καλυτερο για το ειδος (αν και ακομα δεν εχω δει bleach,o σχεδιασμος του δεν μου αρεσε τοοοσο πολυ δε) του και για αυτο ειμαστε πιο αυστηροι :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2544 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2008 - 01:15

Αντικειμενικα μιλωντας , το bleach παταει κατω το naruto σε πολλες αποψεις.
(φυσικα μιλαμε για μεχρι επ 60.)
Signature Removed

#2545 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2008 - 01:18

plz start flame war i am bored.

/wave kenny

Μιας και ηδη i am spamming ας συνεχισουμε.

Dragonball o πρωτος κυκλος τοτε που το βλεπα μια χαρα ωραιο ηταν ( ακομα και τωρα δε το πολυ βαριεμαι αμα δω 1-2 επ ανα ... καιρο.
Kabamaru πηγα προσφατα να δω 1 επ και δε τη παλεψα ουτε 2 λεπτα. Προτιμω να θυμαμαι την εντυπωση που ειχε κανει μικρος παρα να ριξω αυτο το μυθο μεσα στο μυαλο προσπαθωντας να το ξαναδω.

αυτα...

#2546 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2008 - 01:32

Τα τελευταια 5-6 posts εχουν καποια σχεση με την θεματολογια του παροντος thread?Back on topic ppl...

#2547 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2008 - 03:58

Αντικειμενικα μιλωντας , το bleach παταει κατω το naruto σε πολλες αποψεις.
(φυσικα μιλαμε για μεχρι επ 60.)

kala αμα ειναι για 60 επεισοδια να το βρασω....εγω γιατι ακουω απο ολους οτι το bleach has no plot;Ακομα και σε μαχες περναει το Ναρουτο; Dυσκολο μου φαινεται.

Αnyway.ρε σεις ποσα σπαθια kusanagi υπαρχουν;Ο οροτσιμαρου εχασε το δικο του στην μαχη με τον Sarutobi,παρολο αυτα στα τελευταια επεισοδια το ειδαμε ξανα και μαλιστα ως φιδι(ωραιο αυτο),τωρα εχει και αλλο ο Σασουκης....Τι γινεται εδω βρε παιδια;Α να ρωτησω,περα απο Sand Και Konoha θα δουμε κανενα αλλο μερος;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2548 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2008 - 04:00

Αν εννοεις στο ναρουτο γενικα εχουμε δει πολλα μερη ...αν εννοεις στο σιπουντεν , ναι εχει να φαει hidden village το ματι σου..
Signature Removed

#2549 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2008 - 04:04

οχι εννοω περα απο τα hiden villages της κονοχα και της Sand και του Mist 9an kai den to exoyme dei ayto),ναι εννοω αν θα δουμε και τις υπολοιπες χωρες....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2550 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2008 - 04:12

και κατι απο μενα, θα δουμε τπτ καινουργια element jutsu? (οχι απαραιτητα απο τους main chars) .

ps: just yes or no