Ναι σε αυτό έχεις δίκιο. Απλά το νόημα είναι ότι θεωρητικά πάντα μπορεί να κάνει αυτό που είπες και να γίνει επικίνδυνος.Αγαπητε PHM αμα πεθανει ο naruto θα πεθανει και ο δαιμονας για να μπορεσει να απελευθερώθει ο δαιμονας μεσα απο τον naruto υπαρχουν μονο 2 τροποι :
1) Nα ανοιξει ο naruto το seal που δεν πιστευω ποτε να το κανει.
2) Ακομα νομιζω οτι μπορει να βγει ο δαιμονας αμα ο naruto βγαλει και τις 9 ουρες δεν ειμαι σιγουρος για αυτο!!!!!!!
Φοβάμαι πως έχεις δίκιο σε αυτό... Στο anime οι ισορροπίες χαλάσανε από τότε που μπήκαν τα fillers αλλά τώρα που έχουν έρθει τα κανονικά επεισόδια έχουμε συνηθίσει κάπως στην ιδέα ότι οι ισορροπίες είναι ότι να ναι και δεν μας φαίνεται περίεργο. Κακώς βέβαια...H σκηνοθεσια ειχε καποιες καλες στιγμες πχ Sasuke ηλεκτροφορος.Ειμαι αρνητικος στο οτι ο ΥαMato ολοκληρος jounin καθισε και κοιταζε και ο Σαι επισης πολυ δυνατος δεν εκανε τπτ.Δεν με ενδιαφερει που ''νικησε'' ο Σασουκε,το θεμα ειναι το πως και με χαρακτηριστικη ευκολια.Και επισης εκνευριζομαι γιατι τοοοοσο καιρο δεν μας εδειξε τιποτα ο Kishimoto Οσον αφορα την αναπτυξη του Ναρουτο,ουτε νεες τεχνικες ουτε τιποτα,εκτος αν τα φυλαει για το τελος.Ο Sasuke αυτη την στιγμη μου θυμιζει τον Κιμιμαρο που δεν τον νικαει κανεις αλλα πεθανε απο αρρωστια.Μονο ετσι παιζει να πεθανει ο Sasuke.Δεν ειναι θεμα αρνητισμου,ειναι θεμα οτι χαλαει τις ισορροπιες που διατηρουσε τοσο καιρο πολυ καλα.Δηλαδη ολα αυτα τα επιπεδα δυναμης (jounin,chunin,genin,hokage,S class) ηταν ισσοροπημενα στα προηγουμενα επεισοδια.Δλδ ειναι σαν να μου λες οτι ο Sasuke μπορει να κοψει τον Hokage φετες οποτε θελει.Εδω ο Ιτατσι που ειναι Ο ΘΕΟΣ και διστασε να παει κοντρα στον jiraya,αυτο ηταν ισσοροπια.Με καταλαβαινετε τι θελω να πω;

This topic is locked