Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2521 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 21:00

Στειλτο.Ε μην νομιζεις οτι τα εχω παρει στο κρανιο.Απλα μου κακοφανηκε πολυ το πως εξελιχθηκαν ΕΤΣΙ τα πραγματα.

Και βαζω κι αλλη απορια: Ηταν τυχαιο το οτι το necklace βγηκε απο το λαιμο του Ναρουτο εκεινη τη στιγμη;Με την εννοια οτι ετσι μπορεσε να δει ο Σασουκε το Kioyμπι και να το κανει supress; (Αλλο πραγμα και τουτο,ο κλαψουκε να μπορει να κανει το κιουμπι οτι γουσταρει...να υποθεσω οτι παλι εχει να κανει με madara και το χιλιων ιδιοτητων sharingan;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2522 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 21:13

Μάλιστα... επιτέλους το είδαμε!

Μια χαρά κατά την άποψη μου.

Spoiler:

Τέλος πάντων πάμε για άλλα τώρα!

#2523 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2008 - 21:31

Οντως ωρεο ηταν , και που επιτελους δεν κρωζει "ΣΑΡΙΝΓΚΑΝ" καθε φορα π το ενεργοποιει.
Signature Removed

#2524 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 00:09

καλο αλλα οχι εξαιρετικο οπως ολοι θελαμε.

Εγω για το κιουμπι το ειδα καπως διαφορετικα.

Το κιουμπι ειναι blocked μεσα στο ναρουτο με το seal, οποτε αυτο που εμφανιζεται περα απο τη πορτα ειναι σαν avatar, δλδ καμια σχεση με τη δυναμη του κιουμπι.
Ο sasuke μπηκε μεσω σαρινγκαν στο ναρουτο (μαλλον σωστα το λεει ο sefiroth το οτι το neclace που εφυγε μπορει να επηρεασε τη κατασταση) και αυτο που εκανε ηταν να κανει supress το avatar. Το κιουμπι λογικα δυσκολευτεται να το δημιουργησει καθως πηγαινει κοντρα στο seal, οποτε ο sasuke απλως κατεστρεψε το avatar.

Η δυναμη που περνει ο naruto απο το κιουμπι, τη περνει ειτε τη ζητησει αυτος (ελενχει το seal καθως ειναι ο μονος που αμα θελει το αφαιρει) η σε περιπτωση που εκνευριστει σε τετοιο βαθμο που χανει τον ελεγχο.

Οποτε δε θεωρω τπτ 'σημαντικο' η φοβερο το οτι ο sasuke κατεστρεψε το avatar.

Tωρα για τη μαχη, ο ναρουτο ακομα τραυματισμενος και γνωριζει οτι παει παλι σε demon fox mode θα ανοιξουν ολες οι πληγες του και επισης οπως φανηκε απο τι συζητηση του με το κιουμπι εχει αποφασισει ( μετα απο οτι του ειπε και ο γιαματο ) να μη εξαρταται πια τοσο πολυ απο το κιουμπι.

Η sakura ειδε τον sasuke και εμεινε αγαλμα κτλπ. Παντως νομιζω οτι ηταν υπερβολη λιγο η σκηνη με full body chidori.

Βεβαια εγω ξετρελαθηκα με ολα τα lightining effects γιατι οπως εχω ξαναπει εχω μια αδυναμια σε lighting users/effects. Aρα give m0ar MoAR lighting effects kkthxbb.

#2525 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 00:24

Εγώ έχω μια απορία. 2,5 χρόνια μαζί με έναν από τους 3 sannin ο ναρούτο τι έκανε? kage bunshin no jutsu και rasengan?...
ρε ελεος. με την πρώτη συναντηση βλεπουμε τον σασκε ποσο πολυ εχει ανεβει...ο ναρουτο τι εγινε?
κατι wind element user που ακουγα που ειναι?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2526 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 00:27

βασικα εχουμε δει το upgraded rasengan Και το upgraded chidori,mono που το δευτερο ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο.Γενικα φαινεται παντως οτι ο Sauke ειναι πολυ πιο δυνατος,ελπιζω να δουμε νεες τεχνικες του Ναρουτο...

wind element user?what is this?manga spoiler?

kakashi αυτο με το madara και το αγαλμα μαλλον σου ξεφυγε...εβλεπα τα τελευταια επεισοδια και δεν το λεει πουθενα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2527 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 00:49

δε του ξεφυγε και γω το θυμαμαι, νομιζω ειναι μερικα επισοδεια πριν τη μαχη Sas vs Nar περναγανε απο κει και του το ειπε καποιος κατι τετοιο τελος παντων.

#2528 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 00:55

το ελεγε στο τελος με τον σκυλο

Kakashi and Pakkun were discussing how it's ironic that Naruto's and Sasuke's fight was in the Valley of the End. Kakashi then referred to the river as a never-ending flow, just like the battle between the co-founders of Konoha, Shodai and Madara, continuing on to every generation.

#2529 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 01:33

το ελεγε στο τελος με τον σκυλο

Kakashi and Pakkun were discussing how it's ironic that Naruto's and Sasuke's fight was in the Valley of the End. Kakashi then referred to the river as a never-ending flow, just like the battle between the co-founders of Konoha, Shodai and Madara, continuing on to every generation.

Αυτό το μαθαίνουμε αργότερα στο manga αν δεν κάνω λάθος...

Spoilar! :df13952b:

LfNX0dh.png

#2530 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 01:40

Έλεος! Μας σκότωσαν κυριολεκτικά! Μέχρι να δείξει το Sasuke κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, καρδιακή προσβολή, κρίση πανικού, άγχους και άσθματος και να σπάσω το PC (και δεν είμαι Sasuke-fan, αυτή η καταραμένη, αγχώδης μουσική φταίει).
Εν τω μεταξύ έκαναν σαδιστικά αργά να τον δείξουν. Πρώτα είχε γυρισμένη την πλάτη, μετά ήταν σκοτεινά, μετά είχε σκόνη από την έκρηξη, μετά είχε αντηλιά, ουπς σκόνταψε και ο Naruto, έδειχνε την σκιά του Sasuke και τελικά αρχίζει να τον δείχνει από κάτω προς τα πάνω παρακαλώ (sic).
Αισιόδοξη σκέψη: άντε τώρα άλλα 50 επεισόδια για να τον ξαναδούμε τον emo.

#2531 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 01:47

χεχε οντως η μουσικη ηταν αρκετα αγχωδης,αν και θεωρω πως ηταν πιο πετυχημενη στο πρωτο 8αλεπτο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2532 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 02:58

wind element user?what is this?manga spoiler?

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2533 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 04:48

xaxa σωστος!καλα μωρε σιγα το spoiler λες και καταλαβα τι ειναι τωρα αυτο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2534 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 09:42

Ρε παιδιά, είμαι ο μόνος στον οποίο το επεισόδιο φάνηκε να έχει σπασμοδικό encoding (και κατά επίπτωση, animation) wth!!? :oo: κατά τ' άλλα φοβερό επεισόδιο!! xD είδαμε επιτέλους όλες τις σκηνές του flashback και τις spellsword abilities του Sasuke :P \o/, ο οποίος έσκισε O.o

#2535 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2008 - 10:36

Νταξει καλουτσικο ηταν το ep, αλλα βασανιστηκα αργο!!

Για να εχουμε καλο ερωτημα, θα εχει διπλο επεισοδειο και την πεμπτη??

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα