Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2401 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 15:48

@ phm σε πειραξε αυτο με το sai και τα ποντικια και οχι οτι ρωτησε η sakura τι ειναι τα Χ πανω στις φωτογραφιες? :oo:

παντως ειχε αρκετα καλο pace, το flashback του sai δε με ενοχλησε καθολου, animation aver+ και ιδιαιτερα το βιντεο στο τελος με τον kakeshi οταν ηταν στους ANBU τα σπασε.

Δε βαρεθηκα καθολου οταν το εβλεπα αυτο το επισοδειο. Πολύ καλυτερο απο τα προηγουμενα.

#2402 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 16:05

Καλα στο επομενο ετοιμαστειτε για βομβαρδισμο απο flashbacks!Μεχρι και στο preview εδειξαν κατι απο φλασμπακ.

#2403 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 16:16

Καλα στο επομενο ετοιμαστειτε για βομβαρδισμο απο flashbacks!Μεχρι και στο preview εδειξαν κατι απο φλασμπακ.

ετσι ε? μαλιστα. Το μονο που θα μας λειπει ειναι να δουμε κανα flashback μεσα στο flashback... :bike::stubborn:

#2404 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 16:23

MA προκειται για κοσμοιστορικο γεγονος,εμφανιζεται ο traitor!Αμα δεν μπει ολο το VOE battle, ορκιζομαι πως θα γινω φανατικος θαυμαστης του φλωρου!

#2405 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 18:27

@ php σε πειραξε αυτο με το sai και τα ποντικια και οχι οτι ρωτησε η sakura τι ειναι τα Χ πανω στις φωτογραφιες? :oo:

Ε ναι, αυτό με το Χ είχε την λογική, ότι αν είσαι σε ταραχή και άγχος κάνεις ρωτήσεις που ίσως να φαντάζουν περιττές :Blissfull:

Υ.Γ.
Δεν είμαι γλώσσα προγραμματισμού, phm με λένε :P
phmava.php

#2406 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 19:29

Δεν είμαι γλώσσα προγραμματισμού, phm με λένε :P

screenshot or it didn't happen :drink:

corrected for great justice

παντως εμενα πιο πολυ με ενοχλει αυτο γιατι ειναι στο γενικο σχεδιο του studio να ειναι κατανοητο το τι γινεται ακομα και σε 5 χρονα. Παντοτε καποιος θα ρωτησει για οτιδηποτε συμβαινει ωστε να βρουνε ευκαιρια να το 'εξηγησουνε'.

#2407 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 22:31

παντως τον τελευταιο καιρο το παρακανουν με τις κα8υστερησεις. Ελεος πια!!
ελπιζω στο 51 που θα συναντηθουν επιτελους να μν δειχνουν σε ολο το επεισοδιο αυτα που εχουμε δει ηδη απο την αρχη:madtodeath:
Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#2408 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 22:43

χμμμ αυτό το επεισόδιο σε κάποιες φάσεις είχε απαίσιο animation, σε κάποιες είχε πολύ καλό (π.χ. στην μάχη του sai και του αδερφού του.) ε ρε πράγματα! Το περιεχόμενο μου άρεσε πάρα πολύ ειδικά
Spoiler:
Αρκετά ενδιαφέρον! ελπίζω τα επόμενα να είναι αυτό που πραγματικά περιμένουμε όσων αφορά την ποιότητα (πολλά θέλω ε? xD)

#2409 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 00:22

χμμμ αυτό το επεισόδιο σε κάποιες φάσεις είχε απαίσιο animation, σε κάποιες είχε πολύ καλό (π.χ. στην μάχη του sai και του αδερφού του.) ε ρε πράγματα! Το περιεχόμενο μου άρεσε πάρα πολύ ειδικά

Spoiler:
Αρκετά ενδιαφέρον! ελπίζω τα επόμενα να είναι αυτό που πραγματικά περιμένουμε όσων αφορά την ποιότητα (πολλά θέλω ε? xD)

Συμφωνω συμφωνα με τον hatake kakashi(εαν θυμαμε καλα:)) η ομαδα που το ανελαβε θεωρητε μαπα εαν οντως ειναι αληθεια ευγε για την βελτιωση παντα τετεια και καλυτερα......οχι σαν κατι αλλα που μου ερχωταν να σπασω το pc τα εβλεπες και εκανες ΜΕΤΟ!!!!:P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2410 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 00:31

Μαθατε για το χαζο που σκοτωσε τον step bro του παιζοντας " NARUTU : SAND NINJAS" λολ .. .
Ο αλλος σκοτωσε το 10χρονο και τα ριχνουν στο ανιμε!
Ποιος ειναι πιο ηλιθιος... ο 16χρονος που το εκανε, οι δημοσιογραφοι που τα ριχνουν στο naruto και το γραψανε λαθος + οτι αλαξαν τους πρωταγωνιστες ..
w/e to skhniko egine ws eksis :
Eidan "naruto " kai meta o 16xronoC ethapse ton aderfo tou se 1 podi vathos amou gia na mimithoun ton Gaara..an diavasete to reportaz tha friksete apo ta anohta pragmata p grafei.
Φυσικα ολοι καταλαβαινουν οτι το ναρουτο δεν ειχε σχεση κ ο μαλακας δολοφονησε τον αδερφο του,,

#2411 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 00:33

Μπορεις να δωσεις λινκ? και εγινε Ελλαδα η εξωτερικο?

#2412 Eze

Eze

Anime Freak

• Members
  • 495 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 00:37

Εξωτερικο εγινε.. λινκ σε λιγα μιν θα το ποσταρω το ψαχνω παλι..
Εντιτ ¨ δε το βρισκω το λινκ π χα δει τεσπα google Exei apeira :D

#2413 zombitsa

zombitsa

zombitsa

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 01:03

Everett boy buried in sandbox dies | Top Stories | KING5.com | News for Seattle, Washington
Εγω εδω το διαβασα μετα απο λιγο ψαξιμο.

#2414 kingdomhearts_maniac

kingdomhearts_maniac

Anime Newbie

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 01:15

ελεος!!:bahhh: καποιο προβλημα πρεπει να ειχε αυτος. δεν σκοτωνεις τον αδερφο σου μονο και μονο επειδη παιζεις ενα παιχνιδι. ποσο να επειρεαστεις πια! ηταν και 16 χρονων δεν ηταν μικρο παιδι.
τοσοι και τοσοι βλεπουν και παιζουν ναρουτο, κανεις ομως δεν πηγε να κανει τετοια βλακεια! φυσικα και δεν φταιει ο naruto!!:kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα

chuu~:lovulovu:

#2415 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 01:50

Δεν παι καλα ο κοσμος οτι να νε γινετε!!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!