Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#2161 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 18:30

Roger that!!!
Sorry!!!!
Kαταλαβα τι εννοεις!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2162 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 19:19

ρε παλικάρια είμαι ο μόνος ή και άλλοι πιστέυουν οτι τα επεισόδεια shippuden πάνε πολύ πολύ slow σε σχέση με τα παλιά?είδα κάποια επεισόδια παλιά και η ιστορία έφευγε σφαίρα αντίθετα με τώρα που κοιτιούνται 10 ώρες και θυμούνται τι έγινε στο ίδιο επεισόδιο με flash back.....δεν λέω είναι φοβερές οι μάχες και ο σχεδιασμός γενικά 10χ καλύτερος από τα πρώτα ναρούτο αλλά δεν θέλω να περιμένω μια εβδομάδα για να δώ flashbacks και μια άκυρη ανευ υπόθεσης συζήτηση..."ούτε το dragonball έτσι με την/τον freezer θέλει 5 λεπτα να καταστραφεί ο πλανήτης και κάνανε 5 επεισόδεια χεχε"

#2163 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 19:21

Ισως να σου φαινεται γιατι τα παλια ναρουτο τα βλεπεις 10-10 (30-30 :P) ενω τωρα περιμενεις μια βδομαδα για ενα... :fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2164 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 22:20

Σκεψου μονο οτι οταν gay-sasuke ελεγε για τον αδερφο του στη μαχη με τον Naruto ειχαμε 3 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ FLASHBACKS.......Να πω την αληθεια το εκανα forward....Φανταστειτε να τα βλεπαμε απο τοτε ενα ενα....Ψυχολογικα προβληματα θα ειχαμε
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2165 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 22:23

Σκεψου μονο οτι οταν gay-sasuke ελεγε για τον αδερφο του στη μαχη με τον Naruto ειχαμε 3 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ FLASHBACKS.......Να πω την αληθεια το εκανα forward....Φανταστειτε να τα βλεπαμε απο τοτε ενα ενα....Ψυχολογικα προβληματα θα ειχαμε

Εεεε, εκείνα δεν ήταν απλά flashbacks είχαν υλικό για το παρελθόν του Ιtachi και του Sasuke:nosey: Ήταν σημαντικά επεισόδια νομίζω.
phmava.php

#2166 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 22:35

:oo::oo::oo:

Μηπως ρε παιδια εχουμε χασει λιγο την μπαλα.....???Φυσικα και ηταν σημαντικα αυτα τα επεισοδια!!Μας αποκαλυπταν τι πραγματικα συνεβει τοτε,ποιες ηταν και ειναι οι πραγματικες προθεσεις του τοτε καλου αδερφου Itachi,μας δειχνουν το character profile του,μας δειχνουν πως παιρνει κανεις το mangekyu sharingan,πως ζουσε και τι εκανε στο τελος στο χωριο των uchiha,τι πραγματικα ειπε στον Sasuke.....να συνεχισω ή θελετε τωρα να ξαναδειτε τα επεισοδια για να καταλαβετε την σημασια τους....???

#2167 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2008 - 22:47

Εγω παντως βαριομουν....Πιστευω οτι ναι σωστα ηταν τα αποκαλυπτηρια MS αλλα ειχαν πολλα περιττα flash.......Αλλος μπορει να γουσταρε....εγω βαριομουν, προσωπικο ειναι ρε ^_^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2168 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 01:02

Kοιτα οντως τα φλας ειχαν τοτε σημμασια....:)

Αλλα δεν καταλαβενω τι εννοεις με το Ψυχολογικα προβληματα ΘΑ ειχαμε εγω και τωρα εχω θελω δραση και περημενω......:cry:

Eμ τωρα εχουν μεγαλωσει και οι μαχες τους ειναι πιο ετσι pro οποτε κρατανε και λιγο και αντε να γουσταρεις εσυ.....

Αλλα ακομα το λεω αυτο το επεισοδιο μπορει να μην ειχε ξυλο και τετεια αλλα ηταν φανταστηκα σχεδιασμενο και διακοσμημενο με παρα πολυ καλη μουσικη.
Μακαρη ολα τα επεισοδια να τα κανουν......εεεεεε.....αυτοι που τα εκανα τελος παντων...:)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2169 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 01:26

Αυτα τα flashback ειχαν μεγαλη σημασια,Ο Sasuke εκτος ενας απο τους βασικους χαρακτηρες ειναι και ο Rival του main character

#2170 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 01:31

Η αληθεια ειναι οτι το naruto απ τα shippuden εχουν παρει την κατηφορα, οχι οτι η ιστορια δν ειναι το ιδιο καλη, ισως και καλυτερη, αλλα μου φαινεται οτι προσπαθουν να καθιστερισουν το anime οσο περισσοτερο γινετε. Εχω ξενερωσει αφανταστα σε κατι φασεις που κοιταζουν ο ενας τον αλλο για μισο επεισοδιο. Παλι καλα νομιζω πως αρχισε να ξανα περνει τα πανω του :)

#2171 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 01:38

Και ξεχνατε και το θεικο "Foolish little brother, if you wish to hate, detest me, kill me and survive in an unsightly way, run, run and cling to life"

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2172 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 01:41

απ' εξω το ξερεις?? :P ντακς δν ηταν και τοσο θεϊκο...... μια απλη φραση μεσα στην ολη φαση :P

#2173 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 01:49

[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=EavK1ctStOM[/YOUTUBE]

Gintama already made fun of that, kthx.

LfNX0dh.png

#2174 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 04:07

Μην ξεχνατε ποσες φορες ειδαμε τον Itachi να καθαριζει τους Uchiha και τον Sasuke να τρεχει. Τουλαχιστον 5...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2175 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2008 - 04:53

Αυτο ειναι για να καταλαβεις κι ΕΣΥ, αγαπητε θεατη, πως ειναι να σου κανουν mangekyu sharingan...

.......πολυ βαρετο, μαλλον............

Δημοσιευμένη  εικόνα