Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#2146 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 18 February 2008 - 12:31

Κοίτα λένε πως το καλοκαίρι του 2009 θα ολοκληρωθεί το Anime και κάπου το 2008 το Manga
Υ.Γ. Η λαμψη έβγαλε πάνω από 1000 επεισόδια το Naruto είναι κάπου στα 260

βλακειες λενε:oo::oo:
Posted Image

#2147 d.x

d.x

Everybody lies

• Members
  • 24 posts

Posted 18 February 2008 - 13:46

Συγνώμη φίλε μου αλλά η εταιρία παραγωγής δεν νομίζω να λέει ψέματα.
Δυστυχώς τελειώνει το καλοκαίρι του 2009.
Αυτά μέχρι στιγμής τώρα αν κάτι αλλάξει δεν νομίζω αλλά θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά.
When in doubt, tell the truth.

#2148 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 18 February 2008 - 13:53

Αυτά μέχρι στιγμής τώρα αν κάτι αλλάξει δεν νομίζω αλλά θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά.

Όσον αφορά το manga δε νομίζω να τελειώσει μέσα στο 2008.Υπάρχει μια πιθανότητα αλλά μικρή.Πιστεύω μέσα στο 2009 θα τελειώσει.

Posted Image

#2149 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 18 February 2008 - 15:10

Το μανγκα θα εχει πανω απο 460 chapters βαλτε τα κατω και υπολογιστε

#2150 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 February 2008 - 16:09

Ναι ρε ελεος δεν υπαρχει περιπτοση!!!!
1ον ειναι το πλεον γαματο ανιμε και πουλαει τα κερατα του.
2ον εχει ακομα πραμα στο μανγκα εχουν μηνει παραπολα πραγματα μη απαντισημα οπως π.χ
Spoiler:
οποτε....
3ον εχει δηλωθει οτι η νεα χρονια θα ασχοληθει με αλλα πραγματα οποτε εχουμε ακομα....!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2151 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 18 February 2008 - 16:18

Μαλλον καταλαβες λαθος.....τα επεισοδια του Naruto ειναι τοσα πολλα που αν σταματαγε τωρα το manga θα περναγε το 2009.....απ τη στιγμη ομως που δεν σταματαει το manga η ημερομηνια παει 2010+++++ Ειναι λογικη βαση αυτα που εχουν βγαλει.....

Eπισης στην συνεντευξη που πηραν απο τον Kishimoto ειπε οτι αυττη χρονια θα εστιαστει σε Sasuke, Sakura και μετα σε Naruto.... ο creator μιλησε κ ειπε....2 χρονια+++++ ^_^
Posted Image

#2152 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 February 2008 - 16:38

Freak27 σωστοτατος εαν και δεν ηθελα να το αναφερω για Sasuke, Sakura, Naruto!!!
Οπως τα λες ειναι, οπως και για τα χρονια.2ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ.....
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2153 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 18 February 2008 - 17:17

Καλα,το τι θα δουν ακομα τα ματια μου σε αυτο το thread δεν μπορω ουτε να το διανοηθω...

Λοιπον,μετα απο πολλα (διακιολογημενα) παραπονα αρχισε το σβησιμο των Posts (πραμγα που σημαινει πως posts με spoilers και τα αντιστοιχα παραπονα αφαιρεθηκαν).

Προς τα παιδια που διαβαζουν το manga και θεωρουν ειτε μαγκαια το να αποκαλυπτεις το τι θα γινει παρακατω,ειτε αυτονοητο κατι που εγινε ενα μηνα πριν στο manga:

POSTS ME SPOILERS AΠΟ ΤΟ ΜΑΝGA AΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ-ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ

Αν καποιος θελει να συζητησει για το manga,ας το κανει στο αντιστοιχο thread.

Gentlemen,you hav been warned:wis:

#2154 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 February 2008 - 17:19

Ζητω συγνωμη απο μερους μου που απαντησα στον freak27 μιας και παρασηρθεικα οπως και αυτο...:( φανταζομαι...
Και σορρυ και για αυτο που ειπα κι εγω!!!
Posted Image

#2155 dan21

dan21

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 18 February 2008 - 17:21

αντε παλι με τα spoilerεχει καταντησει ηληθιοτητα πια.μερικοι το παιζετε χαζοι ή ειστε τοσο πολυ?αντε πια δε ξαναμπαινω καθολου στο forum.

#2156 dbzgtaf

dbzgtaf

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 18 February 2008 - 17:22

οκ θα παω στιν μανκγα page
Posted Image

#2157 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 February 2008 - 17:39

dan21 το παραδεχομαι οτι εκανα βλακια και ζητησα συγνωμη(και δεν θα επαναλυφθει), αλλα να μουν την πεις εσυ???
Εχεις κανει join πριν ενα μηνα και εγω θα κοντετσω τα 2χρονια τοσες φορες πια εχεις μπει και εχει κανει τοοοοσα πολα ποστ (10με το συμπαθειο) και σε εχουν αγανακτισει τα λαθει που εχουν γινει κατα καιρους....
Ουτε εγω ειμαι active member αλλα δεν το παιζω κιολας πασα μου αλλα θα προτιμουσα να κραζανε τα μελει που πραγματικα εχει καει η γουνα τους......
Posted Image

#2158 d.x

d.x

Everybody lies

• Members
  • 24 posts

Posted 18 February 2008 - 17:57

Μακάρι να κατάλαβα λάθος παιδιά και να συνεχιστεί και άλλο η σειρά.
Μπορεί να εννοούσε πως θα σταματήσει το shipuden και θα συνεχίσει με άλλο όνομα (όπως άρχισε το shipuden ένα πράγμα) το 2009;
When in doubt, tell the truth.

#2159 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 18 February 2008 - 18:04

ΛΕΣ???
Παιζει και αυτο και να την βγαλουνε Naruto <--- forget him *Sasuke*....
Εεε ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ......!!!!!
Posted Image

#2160 dan21

dan21

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts

Posted 18 February 2008 - 18:25

dan21 το παραδεχομαι οτι εκανα βλακια και ζητησα συγνωμη(και δεν θα επαναλυφθει), αλλα να μουν την πεις εσυ???
Εχεις κανει join πριν ενα μηνα και εγω θα κοντετσω τα 2χρονια τοσες φορες πια εχεις μπει και εχει κανει τοοοοσα πολα ποστ (10με το συμπαθειο) και σε εχουν αγανακτισει τα λαθει που εχουν γινει κατα καιρους....
Ουτε εγω ειμαι active member αλλα δεν το παιζω κιολας πασα μου αλλα θα προτιμουσα να κραζανε τα μελει που πραγματικα εχει καει η γουνα τους......

1)δε την ειπα σε σενα προσωπικα
2)πιστεψε με μπαινω στο forum πολυ περισσοτερο καιρο απλα δεν ποσταρα και δεν ειχα κανει register
3)αν δεις τι ηινεται πιο πισω θα καταλαβεις!!!