Ε όχι και ανούσιοΠω πω το 45 ηταν τοσο απαισιο και βαρετο και ανουσιο που δεν εχω πραγματικα λογια για να περιγραψω...
Παιζει να ειναι κ απο τα χειροτερα του Shippuuden
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 12:10
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 13:55
Lol, λες και δεν το ξέραμε.Τώρα σοβαρά ας τους στείλει κάποιος ένα mail να τους πει ότι αυτό το humor βλάπτει σοβαρά την υγεία.Όχι την δικιά μας, την δικιά τους.
Ελπίζω μόνο ο χρήστες να έχουν γίνει πιο έξυπνοι και να μην την πατάνε με τις ηλίθιες πλάκες των DB.
Μα να μην υπάρχει άλλο group που να βγάζει αξιόλογα releases.

.::My Cartoon List::.

BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 15:57
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 17:11
Είδα επιτέλους το 45 και μου άρεσε
Πλέον τα περισσότερα επεισόδια αυτού του arc μου αρέσουν, και νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο
Ε όχι και ανούσιοΕκτός αν ουσία= badass fighting.
Spoiler:
Mα είναι λογικό δεν καταλαβαίνει χριστό στην 2 ουρά(πήγε να επιτεθεί στον kakashi) όχι στην 4. Και βασικά πιστεύω ότι δεν είναι το kyuubi αυτό που επιτίθεστε γιατί όλοι οι demons μιλάνε ενώ ο Naruto στην "εξέλιξη" οχι.....:blura5:

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 18:34
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 21:00
Ε όχι και ανούσιο
Εκτός αν ουσία= badass fighting.
Spoiler:
ναι οντως πολυ ενδιαφερων να σπαταλισω 20 λεπτα απ την ζωη για να δω τον ναρουτο να καταλαβαινει οτι γινετε επικινδυνος κ αυτο στο τελος του επεισοδειου...
lol νομιζω οτι μας κοροιδευουν βγαζουν επεισοδεια μονο κ μονο για να καθυστερουν την σειρα ουτε καν εξελιξη δεν εχουν.
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 22:15
Το επεισοδιο ηταν αρκετο γρηγορο, οι διαλογοι εναλασσονταν συνεχεια, ειδαμε την παγιδα (φαντασου να μην την βλεπαμε κιολας), δλδ ηταν αρκετα γεματο.Αν καποια πραγματα σου φαινονται οτι ανακυκλωνονται, τοτε μαλλον τωρα πρεπει να ανακαλυψες το Ναρουτο...Naruto=over- analyzing.
Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 22:18

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 00:24
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 01:38
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 04:14
Μια χαρά ήταν το επεισόδιο.Αλλά αν τα βλέπεις ένα-ένα όταν έχεις μάθει να τα βλέπεις δέκα-δέκα τότε σου φαίνεται κάπως.Αυτό είναι το κακό των ongoing:emptyonexg1: .
Αυτο ξαναπεστω

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 04:27
Το επεισοδιο δεν ηταν κατι το τρομερο αλλα μου αρεσε,επισης σε αυτο το episode χρησιμοποιησαν 1 chapter απο το μανγκα μονο lol?
Oποτε λαθος υπολογησμοι Kakashi εαν θυμασε το post εαν το πανε ετσι αντε και του χρονου θα το φτασουμε

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 12:54
Oποτε λαθος υπολογησμοι Kakashi εαν θυμασε το post εαν το πανε ετσι αντε και του χρονου θα το φτασουμε
Στο shippuden απο τοτε που αρχισε στα περισσοτερα επεισοδια χρησιμοποιουν απο 1 εως 1,5 chapter ισως οχι σε ολα αλλα στα περισσοτερα απο οτι θυμαμαι,αυτο που ειχες υπολογισει ταιριαζε απολυτα στο part 1.
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 13:40
Μια χαρά ήταν το επεισόδιο.Αλλά αν τα βλέπεις ένα-ένα όταν έχεις μάθει να τα βλέπεις δέκα-δέκα τότε σου φαίνεται κάπως.Αυτό είναι το κακό των ongoing:emptyonexg1:Και ειδικά των shounen που μιας και έχουν τόσα επεισόδια αναγκαστικά κάποια θα είναι κάπως πιο αργά σε εξέλιξη.
Βλεπω naruto απο τοτε που αρχισε δηλ πριν αρκετα χρονια (ουτε θυμαμε ποσα) κ τα εχω δει κ 10-10 κ 1-1... ξερω πως λειτουργει το naruto απλως μετα απο τοσο χρονια πρεπει αν καταλαβουν οτι καποια πραγματα καταντουν κουραστικα (το shippuuden ειχε δειγματα στην αρχη οτι θα το εκανε)
<3 Μρ Αγιου-Μανια
Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2008 - 15:18

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο