Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1996 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 February 2008 - 12:10

Είδα επιτέλους το 45 και μου άρεσε :wooi2: Πλέον τα περισσότερα επεισόδια αυτού του arc μου αρέσουν, και νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο :Blissfull:

Πω πω το 45 ηταν τοσο απαισιο και βαρετο και ανουσιο που δεν εχω πραγματικα λογια για να περιγραψω...
Παιζει να ειναι κ απο τα χειροτερα του Shippuuden

Ε όχι και ανούσιο:nosey: Εκτός αν ουσία= badass fighting.
Spoiler:

phmava.php

#1997 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 02 February 2008 - 13:55

Νaruto Shippuuden 045+ delayed/cancelled due to... [LOL, YHBT]
Lol, λες και δεν το ξέραμε.Τώρα σοβαρά ας τους στείλει κάποιος ένα mail να τους πει ότι αυτό το humor βλάπτει σοβαρά την υγεία.Όχι την δικιά μας, την δικιά τους.

Ελπίζω μόνο ο χρήστες να έχουν γίνει πιο έξυπνοι και να μην την πατάνε με τις ηλίθιες πλάκες των DB.

Μα να μην υπάρχει άλλο group που να βγάζει αξιόλογα releases.

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#1998 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 02 February 2008 - 15:57

εγω παντος παντα θα αφηνω λιγο χωρο για το μηπως δεν ειναι φαρσες των DB ετσι και αλλιως δε με νοιαζει ιδιατερα γτ ειτε το δω σημερα ειτε σε 3 μερες .....

#1999 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 02 February 2008 - 17:11

Σημασία έχει ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά πραγματικά δεν έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ αλλά παίδες (για όσους είστε στο anime και όχι και στο manga) δεν θα αποκαλύψω τίποτα απλός επειδή βλέπω πεζεμένα μούτρα, σας λέω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μάλλον το επόμενο θα σας αρέσει….

Είδα επιτέλους το 45 και μου άρεσε :wooi2: Πλέον τα περισσότερα επεισόδια αυτού του arc μου αρέσουν, και νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο :Blissfull:

Spoiler:

Mα είναι λογικό δεν καταλαβαίνει χριστό στην 2 ουρά(πήγε να επιτεθεί στον kakashi) όχι στην 4. Και βασικά πιστεύω ότι δεν είναι το kyuubi αυτό που επιτίθεστε γιατί όλοι οι demons μιλάνε ενώ ο Naruto στην "εξέλιξη" οχι.....:blura5:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2000 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 02 February 2008 - 18:34

Και μένα μου άρεσε! Άλλο ένα καλό επεισόδιο άντε την άλλη βδομάδα η συνέχεια!

#2001 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 02 February 2008 - 21:00

Spoiler:

ναι οντως πολυ ενδιαφερων να σπαταλισω 20 λεπτα απ την ζωη για να δω τον ναρουτο να καταλαβαινει οτι γινετε επικινδυνος κ αυτο στο τελος του επεισοδειου...
lol νομιζω οτι μας κοροιδευουν βγαζουν επεισοδεια μονο κ μονο για να καθυστερουν την σειρα ουτε καν εξελιξη δεν εχουν.
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#2002 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 02 February 2008 - 22:15

ta παραπονα σου σε αυτον που γραφει το σεναριο...

Το επεισοδιο ηταν αρκετο γρηγορο, οι διαλογοι εναλασσονταν συνεχεια, ειδαμε την παγιδα (φαντασου να μην την βλεπαμε κιολας), δλδ ηταν αρκετα γεματο.Αν καποια πραγματα σου φαινονται οτι ανακυκλωνονται, τοτε μαλλον τωρα πρεπει να ανακαλυψες το Ναρουτο...Naruto=over- analyzing.

#2003 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 02 February 2008 - 22:18

Μια χαρά ήταν το επεισόδιο.Αλλά αν τα βλέπεις ένα-ένα όταν έχεις μάθει να τα βλέπεις δέκα-δέκα τότε σου φαίνεται κάπως.Αυτό είναι το κακό των ongoing:emptyonexg1:Και ειδικά των shounen που μιας και έχουν τόσα επεισόδια αναγκαστικά κάποια θα είναι κάπως πιο αργά σε εξέλιξη.

Posted Image

#2004 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 03 February 2008 - 00:24

Το επεισοδιο δεν ηταν κατι το τρομερο αλλα μου αρεσε,επισης σε αυτο το episode χρησιμοποιησαν 1 chapter απο το μανγκα μονο lol?

#2005 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 03 February 2008 - 01:38

καλο ηταν το επεισοδειο

#2006 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 03 February 2008 - 04:14

Μια χαρά ήταν το επεισόδιο.Αλλά αν τα βλέπεις ένα-ένα όταν έχεις μάθει να τα βλέπεις δέκα-δέκα τότε σου φαίνεται κάπως.Αυτό είναι το κακό των ongoing:emptyonexg1: .

Αυτο ξαναπεστω:emptyonexg1:

Posted Image

#2007 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 03 February 2008 - 04:27

Το επεισοδιο δεν ηταν κατι το τρομερο αλλα μου αρεσε,επισης σε αυτο το episode χρησιμοποιησαν 1 chapter απο το μανγκα μονο lol?

Oποτε λαθος υπολογησμοι Kakashi εαν θυμασε το post εαν το πανε ετσι αντε και του χρονου θα το φτασουμε:(
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#2008 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 03 February 2008 - 12:54

Oποτε λαθος υπολογησμοι Kakashi εαν θυμασε το post εαν το πανε ετσι αντε και του χρονου θα το φτασουμε:(

Στο shippuden απο τοτε που αρχισε στα περισσοτερα επεισοδια χρησιμοποιουν απο 1 εως 1,5 chapter ισως οχι σε ολα αλλα στα περισσοτερα απο οτι θυμαμαι,αυτο που ειχες υπολογισει ταιριαζε απολυτα στο part 1.

#2009 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 03 February 2008 - 13:40

Μια χαρά ήταν το επεισόδιο.Αλλά αν τα βλέπεις ένα-ένα όταν έχεις μάθει να τα βλέπεις δέκα-δέκα τότε σου φαίνεται κάπως.Αυτό είναι το κακό των ongoing:emptyonexg1:Και ειδικά των shounen που μιας και έχουν τόσα επεισόδια αναγκαστικά κάποια θα είναι κάπως πιο αργά σε εξέλιξη.

Βλεπω naruto απο τοτε που αρχισε δηλ πριν αρκετα χρονια (ουτε θυμαμε ποσα) κ τα εχω δει κ 10-10 κ 1-1... ξερω πως λειτουργει το naruto απλως μετα απο τοσο χρονια πρεπει αν καταλαβουν οτι καποια πραγματα καταντουν κουραστικα (το shippuuden ειχε δειγματα στην αρχη οτι θα το εκανε)
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#2010 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 03 February 2008 - 15:18

η ποιοτητα ηταν τραγικη αλλα το πιο εκνευριστικο ηταν οταν προς το τελος ξαναεδειξε τι ειπε yamato στον naruto και τη sakura 2 λεπτα πριν!!!!!!