Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
3695 replies to this topic

#1981 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 15:43

εμενα δε μου αρεσε και το 45! θα κανουμε μαλλον καιρο να δουμε καλο επεισοδιο! να παρει!

#1982 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 15:53

E ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ δυο ονοματα αυτο δεν ειναι σποιλερ ουτως η αλλιως θα το πει ποιοι ειναι δεν ειπα ουτε τι κανουν ουτε τι,πως και γιατι

#1983 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 16:04

το κερατο μου μεσα γ***ω, τι ζωα υπαρχουν...

episode 45 delayed

διαβαστε γιατι και εχουν απειρο δικιο οι dattebayo που το καναν

αμα ισχυει και δεν ειναι trolling αλλα για αληθινο το κοβω..

Οι Dattebayo ειναι οι μεγαλυτεροι βλακες fansubers που εβγαλε η φυση... αλλα οκ αυτο που κανουν το κανουν καλα!

Απορω αν υπαρχει ανθρωπος που αν γελαει με τις ηλιθιοτητες τους η την βλακωδεστατη υπεροπτικη συμπεριφορα τους
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#1984 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 16:12

Ελεος! Τη μια σταματουσε ο ενας, την αλλη η αλλη, αμαν πια με αρρωστιαρικα :oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1985 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 17:05

απλα περιμενουμε επειδη το v2 tou Bleach τους πηρε χρονο.

Οχι περιμενουμε επειδη το raw με την καλυτερη ποιοτητα βγηκε μολις πριν 4-5 ωρες,
Σε αυτο το fan sub group η βλακεια ειναι ανικητη

#1986 Ody

Ody

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 18:02

Όσον αφορά το raw νομίζω οι Dattebayo έχουν δικό τους μέλος που τους το προμηθεύει. Οπότε μάλλον φταίει η v2 του Bleach για την καθυστέρηση. Είπαν και καλά οτί σταματάνε για να παίξουν με τον πόνο μας και να βγάλουν γέλιο με τα παιδάκια που θα μαζευτούν στο IRC για να κλαφτούνε.

#1987 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 19:49

Ε παίδες είμαι εκτός κλίματος προς τι το κράξιμο και ο αλληλοσπαραγμός τι έκαναν οι DB και γιατί στην τελική πρέπει να πηγαίνω crunchyroll - feed your need! για να δω naruto και μάλιστα από τους zomg εγκλιματίστε με θα εγκληματήσω……..:(
Όσο για το επεισόδιο εεε ας το δεχτούμε είναι ένα ακόμα που μας φέρνει πιο κοντά σε αλλά καλυτέρα οπότε ευπρόσδεκτο και αυτό….:P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1988 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 20:50

δε ξερω ρε παιδια το υφακι το εχουν oi DB οκ αλλα οχι και ετσι αμα τρωνε και τετοια email απο πανω ε γ******ι ο διας ( σορρυ στους fellow αθεους-παγανιστες εκφραση ειναι ;) ) Ποσο να παει πια ? δωρεαν το κανουν αυτο εγω αμα ηταν ετσι θα το χα κλεισει το μαγαζι και να πανε στο γερο διαολο μεχρι να ερθει αλλο group που να τα βγαζει το ιδιο γρηγορα και με στανταρ καλο quality. Τωρα αμα ειναι αλλη μια απο τις κλασσικες τους πλακες ......
τεσπα και γω θα περιμενω για DB release.

δε στελνουμε τπτ emails sto address που εχει αυτου του ανεγκεφαλου λεω γω? :hahaha:

πλακα κανω Mods!!!! κατω τα χερια απο το bann - edit post κουμπι!!! :fromabove:

#1989 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 21:11

δε ξερω ρε παιδια το υφακι το εχουν oi DB οκ αλλα οχι και ετσι αμα τρωνε και τετοια email απο πανω ε γ******ι ο διας ( σορρυ στους fellow αθεους-παγανιστες εκφραση ειναι ;) ) Ποσο να παει πια ? δωρεαν το κανουν αυτο εγω αμα ηταν ετσι θα το χα κλεισει το μαγαζι και να πανε στο γερο διαολο μεχρι να ερθει αλλο group που να τα βγαζει το ιδιο γρηγορα και με στανταρ καλο quality. Τωρα αμα ειναι αλλη μια απο τις κλασσικες τους πλακες ......
τεσπα και γω θα περιμενω για DB release.

δε στελνουμε τπτ emails sto address που εχει αυτου του ανεγκεφαλου λεω γω? :hahaha:

πλακα κανω Mods!!!! κατω τα χερια απο το bann - edit post κουμπι!!! :fromabove:

Το θέμα είναι πόσο θα περιμένουμε.Αυτοί οι zomg κάνουν καλή δουλεία ως προς την ποιότητα του βίντεο??

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1990 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 21:29

Οχι. Το raw που χρησιμοποίησαν για το συγκεκριμένο επεισόδιο δεν ήταν καλό, και έχει προβλήματα. Γι αυτό περιμένω να δώ τι θα γίνει αλλιώς θα δώ το raw που κατέβασα

#1991 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2008 - 21:55

Ευτυχώς που δεν το κατέβασα,δυστυχώς θα προσφήγω και εγώ σε RAW καιρός να μάθουμε γιαπωνέζικα για να μην περιμένουμε πότε θα θυμηθούν οι DB να κάνουν release.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1992 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 01:05

Εγώ θα περιμένω μέχρι αύριο, μπας και ο λόγος που περιμένουμε είναι

επειδη το raw με την καλυτερη ποιοτητα βγηκε μολις πριν 4-5 ωρες,

Αλλιώς αναγκάστικα θα κάτσω να δω το low quality release του μάρκα μ' έκαψες group:nod:
phmava.php

#1993 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 03:13

Πω πω το 45 ηταν τοσο απαισιο και βαρετο και ανουσιο που δεν εχω πραγματικα λογια για να περιγραψω...
Παιζει να ειναι κ απο τα χειροτερα του Shippuuden
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#1994 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 04:16

NyaaTorrents >> Torrent Info >> Naruto Shippuuden 45 [Espada]

για τους υπότιτλους δεν παίρνω όρκο, αλλά η ποιότητα είναι νορμάλ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1995 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2008 - 09:13

Οι DB βγάλανε το 45, απλά μάλλον καθυστερήσανε λόγω και του Bleach αλλά και του προβλήματος με τα raw.
Πάντως σας το είπα ότι μπορεί και να κάνανε άλλη μία πλάκα. Και μάλλον κάνουν αυτές τις "πλάκες" για να μην τους πρήζει ο κόσμος με το πότε θα βγάλουν το επεισόδιο κλπ.