Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1786 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 11 January 2008 - 00:49

I think so..it's written it in teh comments :S

Posted Image

#1787 myle

myle

Anime Fan

• Members
  • 144 posts

Posted 11 January 2008 - 01:50

Κοιτά και το schedule. Δεν είχε Naruto αυτό τον καιρό.
This is my way of the ninja.

#1788 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 11 January 2008 - 07:58

To 42 βγήκε σήμερα το πρωϊ.

#1789 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 11 January 2008 - 11:37

Λοιπόν ένα έχω να πω. Αυτό είναι μάχη! Περιμέναμε αρκετά για το 42, αλλά πιστεύω άξιζε η αναμονή. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό σημείο από άποψη μαχών και όχι μόνο :wooi2:

Και τι περίεργο ending είναι το καινούριο; Βάλανε fanart από το Internet ένα πράγμα ή μου φαίνεται;

Πάντως το επόμενο επεισόδιο φαίνεται επίσης πολύ ενδιαφέρον. Περιμένω να το δώ :wis:
phmava.php

#1790 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 11 January 2008 - 11:44

Naruto 42 Rulez................αρκετα καλος ο ρυθμος και το animation αρκετα καλο...............nice
Posted Image

#1791 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 11 January 2008 - 14:56

Χαλάρα η καλύτερη μάχη που έχω δει ποτέ... πολύ καλό επεισόδιο! :congrats:

#1792 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 11 January 2008 - 15:30

στυλ μάχης άπαιχτο έχω να πω και εγώ! ο orochimaru ήταν θεϊκός όπως συνήθως αν και δεν μπορώ να πω ότι δε μου φάνηκε αηδιαστικός μερικές φορές! anyway he's still the best!

#1793 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 January 2008 - 16:39

Άντε τα καλά άρχισαν!!!:nod:
Περίμενα κι εγώ αρκετό καιρό αυτό το επεισόδιο και δικαιώθηκε η αναμονή μου.
Το animation είναι καταπληκτικό και ας γράφουν οι dattebayo ότι αυτό το επεισόδιο είχε την πιο μικρή συχνότητα διαλόγων, μάχη θέλαμε, όχι κουβεντούλα!:madtodeath:
Πως να περιμένουμε τώρα μία εβδομάδα ακόμα...;:cry5:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1794 SystemPirate

SystemPirate

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 11 January 2008 - 17:29

όντως πολυ καλη η μαχη :wooi2:

παρ' ολα αυτα πιστευω πως η πλοκη στα τελευταια shippuuden επισοδεια κυλάει βασανιστικα αργα :deadga6:

#1795 Ronar91

Ronar91

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 11 January 2008 - 17:38

Συμφωνω απολυτα τα shippuuden πανε υπερβολικα αργα!!Το βλεπω αυτη η μαχη να μας παει μεχρι Φεβρουαριο μηνα!!

#1796 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 11 January 2008 - 17:54

KAi sthn αρχη αλλα ειδικα στο τελος ενιωσα πολλες ανατριχιλες.Απιστευτο επεισοδιο.

1-1 την εβδομαδα φαινεται πολυ αργο οντως.

#1797 zisis

zisis

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 11 January 2008 - 18:46

Ολα μια χαρα
Ενα πραγμα χω να πω:
Orochimaru τρεχα να κρυφτεις!!

μπροστα στον naruto κανενας σας δεν πιανει μια!!!

#1798 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 11 January 2008 - 18:59

Ola mia xara!
Ena pragma exo na po!
Orochimaru trexa na krifteis!

mprosta sto naruto den pianei kanenas mia!!

naruto freak spotted!!! :congrats:

just kidding :P

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

γινομαι πριξας ε? το ξερω αλλα γιατι εμεις να καθομαστε μια ωρα να κανουμε 1 post? :wooi2:

ON:shit! μου αρεσε αυτη η μαχη στο manga αλλα στο anime ηταν 10 φορες καλυτερο :Blissfull: keep it that way or else :deadga6:!!!

Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1799 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 11 January 2008 - 20:17

Πολυ καλο το επεισοδιο. Μονο τα τρισδιαστατα φιδια δεν μαρεσαν,αλλα ολα τα αλλα ηταν ΟΚ. Εγω πιστευω αν δεν διαβαζαμε το μανγκα δεν θα παραπονιομασταν για τη ταχυτητα με την οποια προχωρανε τα γεγονοτα μιας κ δεν θα ξεραμε τι γινεται αργοτερα.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1800 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 January 2008 - 20:18

αντε επιτελους τετοιες μαχες... γενικα απο οταν αρχισα το naruto το μονο μου παραπονο ηταν (λεμε τωρα :D), μα καλα ολοκληρο kuubi εχει μεσα του πρεπει να γ*** και να δ**** οταν τραβαει chakra η τουλαχιστον οταν παει να χασει το control, οποτε για μενα αυτα τα τελευταια επισοδεια ηταν το κερασακι στη τουρτα.
Ειδικοτερα στο προηγουμενο
Spoiler:

το βλεπαμε μαζι με τον sefiroth και ειχα τρελαθει...

Εγω πιστευω αν δεν διαβαζαμε το μανγκα δεν θα παραπονιομασταν για τη ταχυτητα με την οποια προχωρανε τα γεγονοτα μιας κ δεν θα ξεραμε τι γινεται αργοτερα.

ελα που αμα το βλεπεις μαζι με τον sefiroth δεν αποκλειεται να γυρισει ξαφνικα και εντελως ηρεμα να σου πεταξει το spoiler του αιωνα.... :wis: + βαλε να πετυχεις το opening theme εκεινη τη στιγμη οποτε αρχιζεις να βαρας το κεφαλι σου στο τραπεζι :fromabove: