Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
3695 replies to this topic

#1711 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 21 December 2007 - 15:57

To οτι το τραβηξανε θα συμφωνησω και εγω.Αλλα ημουν τοσο απορροφημενος (μη ξερωντας τι θα παιχτει στη συνεχεια) που δεν με πειραξε τοσο πολυ.OMG nut-crackers strike again :)

Παντως για την μουσικη θα διαφωνησω καθετα.Πρωτον ειναι θεμα γουστου καθαρα.Εμενα π.χ. μου αρεσει πιο πολυ τωρα γιατι τις πολλες ροκιες δεν τις γουσταρω.Επισης το νεο theme του Οροτσιμαρου που το πρωτοακουμε στο 39 ειναι παααρα πολυ καλο και ταιριαζει απολυτα.Το προηγουμενο theme ηταν copy-paste από γνωστό κλασσικό κομμάτι,αλλα στο πιο μπιτακι που μου την εδινε οποτε το ακουγα.Θεωρω οτι η δουλεια που εκαναν τωρα ειναι πολυ πιο ωριμη.Και παλι βεβαια ειναι θεμα γουστου.

#1712 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 21 December 2007 - 16:50

Περιμενα περισσοτερα..μου φανηκε σαν ενα απλο επεισοδιο....ισως επειδη εχω διαβασει το manga....αλλα πολυ καλυτερο απο καποια αλλα επεισοδια...
το preview για το 42 φαινοταν ελπιδοφορο

#1713 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 21 December 2007 - 17:09

omg the fanboys strike XDD
chill ppl...that was a "normal" epi~

you know...this is how Naruto is supposed to be,but never is :P

let the fanboys have some fan :hihi2:

Βασικά όντως έτσι θα πρεπε να ταν ένα standard επεισόδιο, αλλά δυστυχώς έχουμε φτάσει σε αυτό που λέμε, από την αναβροχιά καλό είν' και το χαλάζι.

Συμφωνώ
Πρώτα από όλα και τα 2 επισόδεια ήταν τραβηγμένα.Τι κάτι 30 δευτερολέπτων ματιές,τι φυσάει ο αέρας δες το μαλλι μου,τι ο Ororchimaru περπατάει στο δάσος..

Βασικά εμένα μου αρέσει να πηγαίνει αργά, με κάνει να νιώθω καλύτερα την σκηνή. Απλά το κακό είναι ότι όταν το βλέπεις με ρυθμό ένα επεισόδιο την εβδομάδα δεν σου φτάνει...

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ
SOYNDTRACK ΜΗΔΕΝ!
Επί 41 επισόδεια ακούμε αυτό το μονότονο υποτονικό βαρετό τραγούδι έλεος!
Τι περίμενα να παίξει το απίστευτο theme του Orochimaru, κανά τραγουδάκι Kyubi, ή κάτι πιο έντονο βρε αδερφέ όταν ξεκινάει η μάχη.Θα μας πάρει ο ύπνος έτσι.

Ναι όντως το soundtrack είναι κάπως μονότονο και δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει. Αν και προσπαθούν να δώσουν μια epicίλα στο Naruto, θα μπορούσαν να κάνουν το Soundtrack πιο πλούσιο. Το OST της 4ης ταινίας ας πούμε νομίζω είναι αρκετά καλύτερο.

Πάντως βλέπω ότι όσοι διαβάζουν το manga δεν μένουν σχεδόν ποτέ ικανοποιημένοι, μιας και ξέρουν τι θα δούνε οπότε αυτό που περιμένουν είναι ουσιαστικά η ποιότητα στο animation, σκηνοθεσίας κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι την ποιότητα την τσιγκουνεύονται τελευταία το studio Pierrot αλλά αυτό γίνεται ίσως και επειδή είναι είδη δημοφιλές, οπότε σου λέει και τέλειο να μην το κάνουμε θα πουλήσει. Βέβαια άκουσα και μια άλλη φήμη παλιότερα, ότι επειδή λέει στην μάχη Naruto vs Sasuke είχε αρκετή βία τους έκοψε το TV-Tokyo χρήματα. Αλλά το πόσο αληθεύει αυτό δεν ξέρω.
phmava.php

#1714 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 21 December 2007 - 18:47

let the fanboys have some fan :hihi2:

Βασικά όντως έτσι θα πρεπε να ταν ένα standard επεισόδιο, αλλά δυστυχώς έχουμε φτάσει σε αυτό που λέμε, από την αναβροχιά καλό είν' και το χαλάζι.

Βασικά εμένα μου αρέσει να πηγαίνει αργά, με κάνει να νιώθω καλύτερα την σκηνή. Απλά το κακό είναι ότι όταν το βλέπεις με ρυθμό ένα επεισόδιο την εβδομάδα δεν σου φτάνει...

Ναι όντως το soundtrack είναι κάπως μονότονο και δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει. Αν και προσπαθούν να δώσουν μια epicίλα στο Naruto, θα μπορούσαν να κάνουν το Soundtrack πιο πλούσιο. Το OST της 4ης ταινίας ας πούμε νομίζω είναι αρκετά καλύτερο.

Πάντως βλέπω ότι όσοι διαβάζουν το manga δεν μένουν σχεδόν ποτέ ικανοποιημένοι, μιας και ξέρουν τι θα δούνε οπότε αυτό που περιμένουν είναι ουσιαστικά η ποιότητα στο animation, σκηνοθεσίας κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι την ποιότητα την τσιγκουνεύονται τελευταία το studio Pierrot αλλά αυτό γίνεται ίσως και επειδή είναι είδη δημοφιλές, οπότε σου λέει και τέλειο να μην το κάνουμε θα πουλήσει. Βέβαια άκουσα και μια άλλη φήμη παλιότερα, ότι επειδή λέει στην μάχη Naruto vs Sasuke είχε αρκετή βία τους έκοψε το TV-Tokyo χρήματα. Αλλά το πόσο αληθεύει αυτό δεν ξέρω.

Προσωπικα αν δεν ειχα διαβασει το Manga θα ημουν ενθουσιασμενος,το manga με εκανε να θελω πολυ περισσοτερα απο το ανιμε,Το επεισοδιο μου αρεσε,σιγουρα το καθυστερησανε,κοιταζε ο ενας τον αλλον κανα 2λεπτο αλλα τι να κανουμε.

#1715 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 21 December 2007 - 18:59

koiταξτε αμα τα βλεπα 5-5 οπως πριν που τα ειχα μαζεμανα τοτε θα ελεγα οτι ηταν τελειο γιατι θα εβλεπα και τα επομενα

#1716 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 21 December 2007 - 18:59

Λοιπόν μιας και λέγαμε για το soundtrack, αυτές τις μέρες βγήκε το πρώτο shippuuden OST. Πάντως ως OST μου έκανε καλύτερη εντύπωση από όταν το ακούγα στην σειρά... Ίσως να ναι ιδέα μου, αλλά και ίσως να μην το χρησιμοποιούν και τόσο σωστά, δεν ξέρω :hmmm:
phmava.php

#1717 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 21 December 2007 - 19:50

Λοιπόν μιας και λέγαμε για το soundtrack, αυτές τις μέρες βγήκε το πρώτο shippuuden OST. Πάντως ως OST μου έκανε καλύτερη εντύπωση από όταν το ακούγα στην σειρά... Ίσως να ναι ιδέα μου, αλλά και ίσως να μην το χρησιμοποιούν και τόσο σωστά, δεν ξέρω :hmmm:

To Ost πραγματι ειναι παρα πολυ καλο,ισως να μην το χρησιμοποιουν καλα οντως.

#1718 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 21 December 2007 - 20:37

Ας πω κι εγώ την γνώμη μου για το τελευταίο διπλό επεισόδιο της χρονιάς.
Μου άρεσε αρκετά!
Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από το Naruto από τότε που ξεκίνησε το Shippuuden και έτσι μου άρεσε αυτό που είδα και κάπου μου θύμισε στιγμές από το παλιό καλό Naruto,ίσως βέβαια να ήταν και η εμφάνιση του Orochimaru που με συγκίνησε, αλλά μου άρεσαν και τα δύο επεισόδια και η μορφή του naruto με τις 3 και 4 ουρές με ενθουσίασε...και τώρα πρέπει να περιμένω 3 εβδομάδες!!!:deadga6:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1719 FuzzNuts

FuzzNuts

Shichibukai

• Members
  • 205 posts

Posted 21 December 2007 - 20:48

ναι μπορεσα και συγκρατηθηκα και δεν ειδα το Νaruto αυτη την εβδομαδα...επειδη ηξερα οτι θα το αφηνε σε γαμα..η φαση...δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο αρνητικο κλιμα για αυτο το episode...οχι μονο εδω αλλα γενικα...οσοι εχουμε διαβασει το manga δεν πρεπει να απογοητευομαστε και να μη περιμενουμε περισσοτερα επειδη μονο και μονο περιμεναμε 4-5 μηνες να το δουμε σε animated form...imo παντα:bath:
Posted Image
WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!:8):

#1720 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 21 December 2007 - 21:27

δεν έχω δει το manga και ένα έχω να πω: OMFG!!!! Με το chocobo στο χέρι μας άφησαν!!! Η μουσική δεν ξέρω για σας αλλά πιστεύω πως είναι πλέον πιο όρημη και μου άρεσε σε αυτό το επεισόδιο αλλά την ροκιά της την θέλει στο επόμενο!! άντε τώρα να περιμένεις 3 βδομάδες!!! :bike::fromabove::oo: laterz

#1721 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 21 December 2007 - 21:53

Youtube Video

Trailer για τη νεα ταινια... Ελπιζω να λεει κατι,γιατι οι υπολοιπες ηταν λιγο μουφα (εκτος απο την πρωτη που εμενα προσωπικα μαρεσε:nosey:)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1722 eXXentriX

eXXentriX

Ryu/Dae-Su/Jeum-ja

• Members
  • 849 posts

Posted 21 December 2007 - 22:31

Για να μην εκθέσω την όλη προσπάθεια που
κατεβλήθη στο 2πλό επεισόδιο....θα πώ απλά πως το
αποτέλεσμα επι της οθόνης ήταν "λίγο"...δυστυχώς......

Ναί....pull more outta'../.....40 λεπτά~2 chapter.....:deadga6:
Posted Image

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......:wis:

#1723 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 21 December 2007 - 23:14

ποτε ακριβως βγαινει η ταινια?Λεει να την κανουμε μια προβολιτσα εεεεεε:congrats::nod::nod::blingeye2::blingeye2::blingeye2::gotit::cry5::knock-knock:

#1724 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 21 December 2007 - 23:29

ποτε ακριβως βγαινει η ταινια?Λεει να την κανουμε μια προβολιτσα εεεεεε:congrats::nod::nod::blingeye2::blingeye2::blingeye2::gotit::cry5::knock-knock:

αν εννοεις τη δευτερη του Shippuden,το καλοκαιρι του 2008 και σε dvd τον απριλιο του 2009 :P
η πρωτη του Shippuden βγαινει αυτον τον απριλιο σε dvd..

#1725 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 21 December 2007 - 23:31

A aυτη η δευτερη ειναι?