Παντως για την μουσικη θα διαφωνησω καθετα.Πρωτον ειναι θεμα γουστου καθαρα.Εμενα π.χ. μου αρεσει πιο πολυ τωρα γιατι τις πολλες ροκιες δεν τις γουσταρω.Επισης το νεο theme του Οροτσιμαρου που το πρωτοακουμε στο 39 ειναι παααρα πολυ καλο και ταιριαζει απολυτα.Το προηγουμενο theme ηταν copy-paste από γνωστό κλασσικό κομμάτι,αλλα στο πιο μπιτακι που μου την εδινε οποτε το ακουγα.Θεωρω οτι η δουλεια που εκαναν τωρα ειναι πολυ πιο ωριμη.Και παλι βεβαια ειναι θεμα γουστου.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 21 December 2007 - 15:57
Παντως για την μουσικη θα διαφωνησω καθετα.Πρωτον ειναι θεμα γουστου καθαρα.Εμενα π.χ. μου αρεσει πιο πολυ τωρα γιατι τις πολλες ροκιες δεν τις γουσταρω.Επισης το νεο theme του Οροτσιμαρου που το πρωτοακουμε στο 39 ειναι παααρα πολυ καλο και ταιριαζει απολυτα.Το προηγουμενο theme ηταν copy-paste από γνωστό κλασσικό κομμάτι,αλλα στο πιο μπιτακι που μου την εδινε οποτε το ακουγα.Θεωρω οτι η δουλεια που εκαναν τωρα ειναι πολυ πιο ωριμη.Και παλι βεβαια ειναι θεμα γουστου.
Posted 21 December 2007 - 16:50
το preview για το 42 φαινοταν ελπιδοφορο
Posted 21 December 2007 - 17:09
let the fanboys have some fanomg the fanboys strike XDD
chill ppl...that was a "normal" epi~
you know...this is how Naruto is supposed to be,but never is
Βασικά όντως έτσι θα πρεπε να ταν ένα standard επεισόδιο, αλλά δυστυχώς έχουμε φτάσει σε αυτό που λέμε, από την αναβροχιά καλό είν' και το χαλάζι.
Βασικά εμένα μου αρέσει να πηγαίνει αργά, με κάνει να νιώθω καλύτερα την σκηνή. Απλά το κακό είναι ότι όταν το βλέπεις με ρυθμό ένα επεισόδιο την εβδομάδα δεν σου φτάνει...Συμφωνώ
Πρώτα από όλα και τα 2 επισόδεια ήταν τραβηγμένα.Τι κάτι 30 δευτερολέπτων ματιές,τι φυσάει ο αέρας δες το μαλλι μου,τι ο Ororchimaru περπατάει στο δάσος..
Ναι όντως το soundtrack είναι κάπως μονότονο και δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει. Αν και προσπαθούν να δώσουν μια epicίλα στο Naruto, θα μπορούσαν να κάνουν το Soundtrack πιο πλούσιο. Το OST της 4ης ταινίας ας πούμε νομίζω είναι αρκετά καλύτερο.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ
SOYNDTRACK ΜΗΔΕΝ!
Επί 41 επισόδεια ακούμε αυτό το μονότονο υποτονικό βαρετό τραγούδι έλεος!Τι περίμενα να παίξει το απίστευτο theme του Orochimaru, κανά τραγουδάκι Kyubi, ή κάτι πιο έντονο βρε αδερφέ όταν ξεκινάει η μάχη.Θα μας πάρει ο ύπνος έτσι.
Πάντως βλέπω ότι όσοι διαβάζουν το manga δεν μένουν σχεδόν ποτέ ικανοποιημένοι, μιας και ξέρουν τι θα δούνε οπότε αυτό που περιμένουν είναι ουσιαστικά η ποιότητα στο animation, σκηνοθεσίας κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι την ποιότητα την τσιγκουνεύονται τελευταία το studio Pierrot αλλά αυτό γίνεται ίσως και επειδή είναι είδη δημοφιλές, οπότε σου λέει και τέλειο να μην το κάνουμε θα πουλήσει. Βέβαια άκουσα και μια άλλη φήμη παλιότερα, ότι επειδή λέει στην μάχη Naruto vs Sasuke είχε αρκετή βία τους έκοψε το TV-Tokyo χρήματα. Αλλά το πόσο αληθεύει αυτό δεν ξέρω.
Posted 21 December 2007 - 18:47
let the fanboys have some fan
Βασικά όντως έτσι θα πρεπε να ταν ένα standard επεισόδιο, αλλά δυστυχώς έχουμε φτάσει σε αυτό που λέμε, από την αναβροχιά καλό είν' και το χαλάζι.
Βασικά εμένα μου αρέσει να πηγαίνει αργά, με κάνει να νιώθω καλύτερα την σκηνή. Απλά το κακό είναι ότι όταν το βλέπεις με ρυθμό ένα επεισόδιο την εβδομάδα δεν σου φτάνει...
Ναι όντως το soundtrack είναι κάπως μονότονο και δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει. Αν και προσπαθούν να δώσουν μια epicίλα στο Naruto, θα μπορούσαν να κάνουν το Soundtrack πιο πλούσιο. Το OST της 4ης ταινίας ας πούμε νομίζω είναι αρκετά καλύτερο.
Πάντως βλέπω ότι όσοι διαβάζουν το manga δεν μένουν σχεδόν ποτέ ικανοποιημένοι, μιας και ξέρουν τι θα δούνε οπότε αυτό που περιμένουν είναι ουσιαστικά η ποιότητα στο animation, σκηνοθεσίας κλπ.
Η αλήθεια είναι ότι την ποιότητα την τσιγκουνεύονται τελευταία το studio Pierrot αλλά αυτό γίνεται ίσως και επειδή είναι είδη δημοφιλές, οπότε σου λέει και τέλειο να μην το κάνουμε θα πουλήσει. Βέβαια άκουσα και μια άλλη φήμη παλιότερα, ότι επειδή λέει στην μάχη Naruto vs Sasuke είχε αρκετή βία τους έκοψε το TV-Tokyo χρήματα. Αλλά το πόσο αληθεύει αυτό δεν ξέρω.
Προσωπικα αν δεν ειχα διαβασει το Manga θα ημουν ενθουσιασμενος,το manga με εκανε να θελω πολυ περισσοτερα απο το ανιμε,Το επεισοδιο μου αρεσε,σιγουρα το καθυστερησανε,κοιταζε ο ενας τον αλλον κανα 2λεπτο αλλα τι να κανουμε.
Posted 21 December 2007 - 18:59
Posted 21 December 2007 - 18:59
Posted 21 December 2007 - 19:50
Λοιπόν μιας και λέγαμε για το soundtrack, αυτές τις μέρες βγήκε το πρώτο shippuuden OST. Πάντως ως OST μου έκανε καλύτερη εντύπωση από όταν το ακούγα στην σειρά... Ίσως να ναι ιδέα μου, αλλά και ίσως να μην το χρησιμοποιούν και τόσο σωστά, δεν ξέρω
To Ost πραγματι ειναι παρα πολυ καλο,ισως να μην το χρησιμοποιουν καλα οντως.
Posted 21 December 2007 - 20:37
Μου άρεσε αρκετά!
Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από το Naruto από τότε που ξεκίνησε το Shippuuden και έτσι μου άρεσε αυτό που είδα και κάπου μου θύμισε στιγμές από το παλιό καλό Naruto,ίσως βέβαια να ήταν και η εμφάνιση του Orochimaru που με συγκίνησε, αλλά μου άρεσαν και τα δύο επεισόδια και η μορφή του naruto με τις 3 και 4 ουρές με ενθουσίασε...και τώρα πρέπει να περιμένω 3 εβδομάδες!!!

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 21 December 2007 - 20:48

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Posted 21 December 2007 - 21:27
Posted 21 December 2007 - 21:53
Trailer για τη νεα ταινια... Ελπιζω να λεει κατι,γιατι οι υπολοιπες ηταν λιγο μουφα (εκτος απο την πρωτη που εμενα προσωπικα μαρεσε

Posted 21 December 2007 - 22:31
κατεβλήθη στο 2πλό επεισόδιο....θα πώ απλά πως το
αποτέλεσμα επι της οθόνης ήταν "λίγο"...δυστυχώς......
Ναί....pull more outta'../.....40 λεπτά~2 chapter.....

Εξεταστική...πφφφφ...απο 22/2 ξανά.......
Posted 21 December 2007 - 23:14
Posted 21 December 2007 - 23:29
αν εννοεις τη δευτερη του Shippuden,το καλοκαιρι του 2008 και σε dvd τον απριλιο του 2009ποτε ακριβως βγαινει η ταινια?Λεει να την κανουμε μια προβολιτσα εεεεεε
:nod:
:blingeye2:
η πρωτη του Shippuden βγαινει αυτον τον απριλιο σε dvd..
Posted 21 December 2007 - 23:31

This topic is locked