Κοίτα κι εγώ μαζί σου θα ήθελα να βγει το Naruto στην Ελλάδα όχι τόσο γιατί θέλω να το δω στα ελληνικά (αυτό θα θέλω να το δω μόνο από περιέργεια), αλλά γιατί αν γίνει γνωστό θα βρίσκεις και τα ανάλογα μπιχλιμπίδια στην αγοράΜήπως έχει ακούσει τίποτα κανείς σχετικά με Naruto στην Ελληνική tv ? Ανυπομονώ !!
Να φανταστείτε και μόνο την καταπληκτική μεταγλώτιση που θα γίνει και τα ονόματα απο τις τεχνικές σε Ελληνική μετάφραση : Υπερκλονισμός, Ανεμοστροβιλική μπάλα, κτλ...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Naruto anime thread (αχταρμάς inside)
Posted 01 December 2007 - 00:46
Posted 01 December 2007 - 09:04
Μια ακριβής (λέμε τώρα) μετάφραση στα ελληνικά θα είχε τρελό γέλιο κιόλας, (ειδικά με αυτά που λέει ο Sai, ναι, έχω κολλήσει
Posted 01 December 2007 - 15:35
Και να προβληθουν στο Ελαντα ..υπολογιζω να βλεπουμε τα τελευταια επισοδια οταν θα ειμαι γυρο στα 50 ..at least
Posted 01 December 2007 - 16:48
μας βλεπω στα γεραματα, οσοι τα φτασουμε, να βλεπουμε το οριγκεναλ και ταυτοχρονα 600 επισοδεια πιο πισω την αποδοση στα ελληνικα....
εννοειται φυσικα οτι κατι παρομοιο θα συμβαινει και με τα Bleach/One Piece
Posted 01 December 2007 - 19:31
Μονο εγω παρατηρησα τα χασισοφυλλα στη σκηνη με τα φαγητα???
(1o piato εκει π ρωταει ο ναρθτο αν ειναι ολα για αυτους.)
Posted 02 December 2007 - 15:41
ΛΟΛ!
Το ότι κατάφεραν μόνο μέσα σε μία εβδομάδα να βγάλουν διπλό επεισόδιο με πολύ καλό animation δεν το σχολιάζεις το ότι έιχε το χασισόφυλλο σε πέιραξε!
Posted 02 December 2007 - 16:09
Οχι οκ το παρατηρησα και μαρεσε το επ.Το ότι κατάφεραν μόνο μέσα σε μία εβδομάδα να βγάλουν διπλό επεισόδιο με πολύ καλό animation δεν το σχολιάζεις το ότι έιχε το χασισόφυλλο σε πέιραξε!
Ωστοσο,....Τι εκανε εκει το υπουλο φυλλαρακι ?~
Posted 02 December 2007 - 16:14
Το ότι κατάφεραν μόνο μέσα σε μία εβδομάδα να βγάλουν διπλό επεισόδιο με πολύ καλό animation δεν το σχολιάζεις το ότι έιχε το χασισόφυλλο σε πέιραξε!
lol κοίτα που καταντήσαμε xD να χαιρόμαστε επειδή έβγαλαν one-hour special μόνο μέσα σε μια βδομάδα xP Anyway το δεύτερο part είχε όντως καλό animation,
let's hope that they keep this up!
p.s. LOL χασισόφυλλο! xDDDD
Posted 02 December 2007 - 19:06
ΛΟΛ!
χαχαχαχ ειπα και εγω γιατι τρελενεται ο Naruto σε καθε μαχη...δεν ειναι επειδη τον κυριεβει ο kyuubi...oooχιιιιι ειναι παρενεργιες...και δεν αναρωτηθηκατε ποτε γιατι οι ποιο πολυ chars μεσα στο Naruto εχουν κοκκινα ματια...αστα να πανε!!!

WHO THE HELL DO YOU THINK IAM!!!!???!!!
Posted 03 December 2007 - 02:49
Posted 04 December 2007 - 00:34
Τι νομίζω ότι έπιασα με τα λίγα μου γιαπωνέζικα:
(εκεί που ο Σάι τους ζητάει να σταματήσουν να τον κοιτάνε και ο Ναρούτο τα παίρνει...)
Sai: そんなにじろじろ見ないでくださいよ。打ん殴りましょう。 (Sonna-ni jiro-jiro minaide kudasai yo. Bunnagurimashou.) Please don't scrutinise me like that. I feel inclined to smack you. Μη με κοιτάτε έτσι επίμονα σας παρακαλώ. Νιώθω μια τάση να σας πλακώσω. (χρησιμοποιεί ένα μίγμα γραμματικών τύπων ευγενείας και πρόχειρων εκφράσεων)
Naruto: 手前は一一もお口。。。 (Temee-wa ichi-ichi moo kuchi... τα υπόλοιπα τα έχασα μέσα στην οργή του Ναρούτο :Ρ ) Every single time you bastard... Κάθε φορά...
Naruto (thinking): この奴サスケに全然似てるってばよ! (Kono yatsu Sasuke-ni zenzen niteruttebayo!) This jackass looks nothing like Sasuke! Αυτός ο μ*****ς δεν μοιάζει καθόλου με τον Σάσουκε!
Sai: 別に。割る気があるじゃないよ。(Betsuni. Waru kigaaru wake janai yo.) Not particularly. It doesn't mean that I'm actually interested in smashing (you) up. Όχι ιδιαίτερα. Δεν σημαίνει ότι μ'ενδιαφέρει κιόλας το να (σε) κάνω κομματάκια. (για το συγκεκριμένο δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, αλλά ελπίζω να έπεσα κοντά...)
Naruto: 嘘つき (Usotsuki!) Liar! Ψεύτη!
Μετάφραση
Sai: Please stop looking at me like that, or I'll have to smack you.
Naruto: Every time you open your mouth, you piss me off! (This jerk isn't a bit like Sasuke after all!)
Sai: It's nothing personal.
Naruto: Yeah, right!
Ξενέρα έτσι; Και λίγο πιο κάτω...
Naruto: 手前は矢っ張りダメだ! (Temee-wa yappari dame da!) You bastard! You are no good after all! Κάθαρμα! Το ήξερα ότι δεν κάνεις για τίποτα/δεν αλλάζεις με τίποτα/είσαι αδιόρθωτος!
Μετάφραση
Naruto: That settles it! You don't belong on this team!
Όταν το διάβασα το συγκεκριμένο έμεινα 'Εεεε;'
Posted 04 December 2007 - 01:43

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 04 December 2007 - 02:05
Βέβαια, καταλαβαίνω κι εγώ ότι ίσως ακούγεται λίγο υπερβολικό. Είχα μόλις δει το επεισόδιο, μου την είχε σπάσει και είπα να έρθω να πω τον πόνο μου. Μέχρι αύριο θα το έχω ξεχάσει.
Posted 04 December 2007 - 02:20

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 04 December 2007 - 02:31
Που λες, συμφωνώ κι εγώ μαζί σου. Ενώ σε κάποια σημεία η καινούρια σειρά τα πάει καλά, έχω βαρεθεί αυτό το ρυθμό χελώνας. Τα παλιά επεισόδια προχωρούσαν πιο γρήγορα, έτσι δεν είναι; Ή πάει καιρός και ξεσυνηθίσαμε; Στα 30+ επεισόδια κοντεύει το 1/3 των παλιών επεισοδίων κι ακόμα τίποτα! κλαψ Πότε θα φτάσουμε στα ζουμερά κομμάτια; σνιφ

This topic is locked