Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Sengoku Basara 2


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 08 March 2007 - 19:06

Adventure παιχνιδι, για το playstation 2, δεν εχω κοιταξει αν εχει βγει για αλλη κονσολα...εγω προσωπικα το κατεβασα απο το νετ, γιατι μου το προτεινε ενας φιλος απο μαλαισια, και ακομα δεν εχει κυκλοφορησει ουτε αμερικη, ουτε ευρωπη..το πρωτο ναι, αλλα εγω ηθελα το δευτερο...
Τεσπα, ειναι ενα παιχνιδι, με μπολικους χαρακτηρες, οσο παιζεις τοσο ξεκλειδωνεις φαση, ο καθε χαρακτηρας εχει τη δικη του ιστορια, πρεπει να τελειωσεις ολες τις ιστοριες για να ξεκλειδωθουν ολοι οι χαρακτηρες...στην ουσια ξυλο ειναι, αλλα εναντια σε μιλιουνια...το καλο ειναι οτι ολοι αυτοι δε σε χτυπανε αλυπητα...κοινως εχεις μεν 500 ατομα να αντιμετωπισεις, απο τους οποιους ομως οι 100 θα σε χτυπησουν...ολοι οι χαρακτηρες σχεδον ειναι παρμενοι απο την Ιαπωνικη ιστορια, εκτος απο μερικους που τους εφτιαξαν για πλακα...μετα τις ιστοριες τους, υπαρχει mode κατακτησης ολης της Ιαπωνιας..καλη φαση και αυτο.. ειναι παιχνιδι εκτονωσης κατα τη γνωμη μου...γιατι βαρας βαρας, και feedback δεν εχεις...εκτος απο τον αρχηγο στο τελος καθε πιστας...αυτος σου δινει και καταλαβαινεις...εμενα μου παιρνει 20 λεπτα καθε πιστα, χωρις ομως να αφηνω τιποτα να περπαταει..τελειο αγχολυτικο...το συνιστω ανεπιφυλακτα...το μονο ειναι, οτι προκαλει λιγο εθισμο...:bleh:

#2 kienzan

kienzan

    Anime Elite

  • Members
  • 1,251 posts

Posted 08 March 2007 - 20:04

Αντε ρε συ τσάμπα χάρηκα τελικά :bye2:
Δίαβασα το τίτλο του thread και νόμισα ότι θα γίνει sequel του anime Basara
Posted Image