οι converge παίζουν ένα ΧΑΩΤΙΚΟ μεταλικό hardcore, που πετάει τα blastbeatιδια του το χάος των φωνητικών και γενικά converge = chaos σπασμένες πλάτες, πόδια, μύτες. απερίγραπτο!
Αντίθετα οι ZAO είναι ΠΟΛΥ πιο μελωδικοί, gay (γιου νοου γουατ αι μιν) και
βγάζουν μια καφρίλα μέσα από ένα πολύ πιο ήπιο συναίσθημα. Ειδικά τα
beatdowns των ZAO (στα δικά μου αυτιά) είναι πιο ωραία, συναισθηματικά και πορωτικά
Queensryche...Πόσα χρόνια έχουν που ζουν την παρακμή τους αυτοί οι κακόμοιροι και έχουν γίνει καραmainstream; απ' το operation mindcrime (το πρώτο λέω)...Μπερδεύτηκα τώρα...
κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα φιλαράκι,
Το Operation:Mindcrime άρχισε να πουλάει όταν βγήκε το Empire Και οι Ryche έγιναν γνωστοί.
Δηλαδή το Mindcrime όταν πρωτοβγήκε πουλούσε περίπου όσο όλοι οι Mass (τους οποίους κακοχαρακτήρησες) μαζί.
Επίσης λίγα τα λόγια σου για καλύτερο concept album όλων των εποχών ετσι. Σύγκρινε λίγο το περιεχόμενο των στίχων του Mindcrime και του Metropolis...
περιμένω με την ησυχία σου...
καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι ώς ιδέα αν το mindcrime παίρνει 10 το μετρόπολις ούτε βάση έτσι.
Τωρα μουσικά δεν θα ήθελα να μιλήσω γιατί ο καθένας έχει τα γούστα του, αλλά εσύ είσαι dreamtheaterakias και γενικά αυτή η ράτσα μου την δείνει οπότε:
κατα την γνώμη μου το Mindcrime είναι λίγο καλύτερο απο όλα τα αλμπουμ των dream theater... μαζί!!!
p.s1. συγνώμη για τα ορθογραφικά
p.s2. θέλω να στην πώ για να σου δείξω πως οι dream theater είναι υπερoverrated αλλά σε καμία περίπτωση το ποστ μου δεν είναι επιθετικό προς τα γούστα σου και προς εσένα