Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#931 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 posts

Posted 18 September 2008 - 13:20

Αρκει να μην βγαλουν κανα βιαστικό και ακυρο τελος παιδες..οτι και να περιμενατε θα σας καταστρεψει την ολη εικονα αυτου του ανιμε..

Αμα ψοφησει η μαγισσα(λεεεεεμε τωρα) μπορω να εχω τις πιτσες της?? :kill4u:
Posted Image

#932 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 September 2008 - 14:47

Αρκει να μην βγαλουν κανα βιαστικό και ακυρο τελος παιδες..οτι και να περιμενατε θα σας καταστρεψει την ολη εικονα αυτου του ανιμε..

Αμα ψοφησει η μαγισσα(λεεεεεμε τωρα) μπορω να εχω τις πιτσες της?? :kill4u:

Πωπωπ εδω ο δαμοκλης σφαζει κοσμο και κοσμακι και εσενα σε καινε οι πιτσες πειναλα^^:cry5:.Αλλα ουτωσ η αλλψσ τελειωνει σε 2 η 3 επεισοδια οποτε οσο εφαγα εφαγε η μαγισουλα καλη σου ορεξη:congrats:

Posted Image

#933 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 18 September 2008 - 15:09

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η φράση "I have to smile before I die, right?" δεν προοικονομεί κάτι καλό...

Οπότε Kalulu fans μπορείτε να αρχίσετε το πάρτι. :emptyonexg1:

15fkk04.jpg

#934 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 September 2008 - 20:02

εγω 8ελω εναν πολυ αργο και βασανιστικο 8ανατο για τον σνιτσελ

και τον λελους απο πανω του να κανει το σατανικο του γελιο:hahaha::hahaha::hahaha:

και πρεπει να δουμε με πια 8α καταλειξει (αν μεινει ζωντανος)

καλεν η cc?

με την pizza girl ειναι αχτυπιτο ζευγαρι αλλα αυτη μαλλον :deadga6:..........

qzMHWHd.png

#935 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 18 September 2008 - 20:58

εγω 8ελω εναν πολυ αργο και βασανιστικο 8ανατο για τον σνιτσελ

και τον λελους απο πανω του να κανει το σατανικο του γελιο:hahaha::hahaha::hahaha:

και πρεπει να δουμε με πια 8α καταλειξει (αν μεινει ζωντανος)

καλεν η cc?

με την pizza girl ειναι αχτυπιτο ζευγαρι αλλα αυτη μαλλον :deadga6:..........

Bασικα εγω παντα μαζι σου αλλα 8ελω να προσ8εσω κατι πριν πε8ανει ο snitsel να ακουσει το ηρωικο ALL HAIL LELOUCH ALL HAIL LELOUCH ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ^^ στο αλλο δε ξερω προσωπικα ο Λουλης ειχε δειξει οτι 8ελει τη Καλλεν αλλα δε ξερω πιστευω οτι h pizza girl 8α γινει:deadga6: τυροπιτα^^

Posted Image

#936 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 19 September 2008 - 00:30

πιστευω πως ο "σνιτσελ" μπορει να παει να πεθανει μονος του και αβοηθητος σε μια εριμη γωνεια μαζι με τον ουγκι τον ντιντχαρντ,τον τουντου και να παρουν και την ναναλη μαζι γιατι δεν μπορει να παει μονη της. αλλα πιστεβω πως τετια ρουφιανα που ειναι ο σναιζελ πριν απο αυτο θα παει να καταδωσει τον κσινγκ φε για ασελγια κατα ανηλικου...μια απορια εχω παντος...ο κσινγ φε γουσταρει την πριγκιπισουλα γιατι θελει να της φαει τα λεφτα η γιατι την βρισκει με τα ανηλικα? και ας πει καποιος στον τζινο οτι ο μοναδικος λογος που υπαρχει ειναι γιατι ειναι ωραιος εμφανισιακα...γιατι εχει αρχισει να πιστευει πως μπορει να κανει κιαλα πραγματα...βασικα ας του το πουν την ωρα που τον περνουν μαζι τους οι παραπανω για την μοναχικη γωνεια που θα παν να πεθανουν...

#937 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 19 September 2008 - 05:19

πιστευω πως ο "σνιτσελ" μπορει να παει να πεθανει μονος του και αβοηθητος σε μια εριμη γωνεια μαζι με τον ουγκι τον ντιντχαρντ,τον τουντου και να παρουν και την ναναλη μαζι γιατι δεν μπορει να παει μονη της. αλλα πιστεβω πως τετια ρουφιανα που ειναι ο σναιζελ πριν απο αυτο θα παει να καταδωσει τον κσινγκ φε για ασελγια κατα ανηλικου...μια απορια εχω παντος...ο κσινγ φε γουσταρει την πριγκιπισουλα γιατι θελει να της φαει τα λεφτα η γιατι την βρισκει με τα ανηλικα? και ας πει καποιος στον τζινο οτι ο μοναδικος λογος που υπαρχει ειναι γιατι ειναι ωραιος εμφανισιακα...γιατι εχει αρχισει να πιστευει πως μπορει να κανει κιαλα πραγματα...βασικα ας του το πουν την ωρα που τον περνουν μαζι τους οι παραπανω για την μοναχικη γωνεια που θα παν να πεθανουν...

Spoiler:

#938 Fortress

Fortress

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 19 September 2008 - 06:29

Εγώ ξαναλέω πως είμαι μεγάλος Fun του Νukezakou, απλα το παλικαρι τα σπαει (ειδικά η καινούρια μετά FLEIA έκδοση του). Οτιδηποτε κακό πάθει ειμαι διατεθιμένος να στείλω φάκελο με άνθρακα σε αυτόν που αποφάσισε πως πρέπει να πεθάνει.

Μία παρατήρηση θέλω να κάνω σχετικά με τα ονόματα που έχει χρησιμοποιήσει αυτο το ανιμε (Δεν μιλάω για τα Ιαπωνέζικα). Ο Δαμοκλής για παράδειγμα, αυτό το ιπτάμενο θορυκτό που κρέμετε στον αέρα και κρίνει!

Ο Δαμοκλής ήταν υπηρέτης του τυράννου των Συρακουσών Διονυσίου.
Ο Διονύσιος, επειδή ο Δαμοκλής τον θαύμαζε πολύ και τον καλοτύχιζε για τη μεγάλη ευτυχία του να είναι τύραννος και να έχει τόσα πολλά αγαθά, του έδωσε την άδεια να δοκιμάσει για μια μέρα αυτήν την ευτυχία.
Πράγματι ντύθηκε τύραννος και κάθισε πάνω στο θρόνο απολαμβάνοντας όλες τις τιμές. Σηκώνοντας όμως για μια στιγμή τα μάτια του, είδε να κρέμεται από πάνω του, δεμένο με τρίχες από ουρά αλόγου, ένα σπαθί.
Κατατρομαγμένος ο Δαμοκλής απομακρύνθηκε απ' το θρόνο, εννοώντας πόσο αμφίβολη και γεμάτη αγωνία είναι η ευτυχία των τυράννων.
Από τότε επικράτησε να λέγεται η φράση "κρέμεται από πάνω του η Δαμόκλειος σπάθη", όταν θέλουμε να πούμε ότι ενυπάρχει κίνδυνος ή απειλή επάνω σε κάποιον.

Αν μπορούμε να κατηγορίσουμε την ονοματολογία που χρησιμοποιήθηκε θα το κάναμε στην ονομασία των Mech και την προσωπικότητα των οδηγών του. Πωσ να το κάνουμε ρε φίλε δεν γίνετε να βγάζεις το Mech Persival και ο οδηγός του να είναι μανιακός δολοφόνος, απλά δεν συμβαδίζει με το τι ισχύει για τον Ιπποτη. (Θυμίζω πως ο Persival ηταν ο Ιππότης που γύρισε με το δισκοπότηρο).
...Is this insanity or humanity...

http://www.youtube.com/watch?v=lFYK3rQc8Tk

#939 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 September 2008 - 08:29

Spoiler:

Oπως ειπα και πιο πριν δεν υπαρχουν μεγαλυτερα @@ απο τον σνιτσελ και τον ντιντχαρντ.Τωρα για τον παιδεραστη δε ξερω ουτως η αλλως 8α ψοφησει εντος ολιγου οποτε χεστηκαν με το ποια 8ελει να !@#$%^ :hahaha::nbleed:
Ακυρο πιστευω οτι το Knightmare τησ cc εχει αντι fλεια :try:

Posted Image

#940 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 19 September 2008 - 21:18

Spoiler:

#941 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 September 2008 - 21:35

μπα το ερωτημα σου για το vv νομιζω 8α περαμεινει .....

Posted Image

#942 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 21 September 2008 - 10:53

η sunrise το εχει παρακανει...μολις ειδα το 24 και ρε παιδια πειτε μου
Spoiler:

ps: ακομα δεν μπορω να πιστευψω οτι την αλλη βδομαδα τελειωνει...αν και θελω να δω την δευτερη σεζον του gundam 00 θα λειψει να βλεπω το code geass...:emptyonexg1::run::unlucky:

#943 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 21 September 2008 - 19:25

το επισοδιο ηταν καταπλικτικο... αν και φοβαμαι πολυ τι θα γινει στο τελευτεο,μονο μην τελειοσει σαν το death note...
Spoiler:

#944 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 21 September 2008 - 20:08

Γενικά βλέπω ότι στους περισσότερους άρεσει το φινάλε της σειράς... Εγω έχω δει μεχρι το 23 , άλλα δε νομίζω ότι ενα επεισόδιο θα με κάνει να αλλάξω γνώμη...

Για μένα λοιπόν στο τέλος χάσανε τη μπάλα, του τεστιν βαλε στο μπλεντερ οτι να ναι... και σερβιρανε σφηνάκια λαλακίας στους φαν να γουστάρουν...:fromabove:

Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε λοιπόν αλλα να μη τους ξαναδούμε...! :congrats:

Όσο για το τέλος συνοψίζω τις σκέψεις μου σε μια φράση..

LELOUCH ψοφα να τελειώνουμε!!!!!!!!:tensai:
Posted Image

#945 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 21 September 2008 - 20:29

Μην το πείτε σε κανεναν
Spoiler:

Posted Image