Αμα ψοφησει η μαγισσα(λεεεεεμε τωρα) μπορω να εχω τις πιτσες της??
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Code Geass
Posted 18 September 2008 - 13:20
Posted 18 September 2008 - 14:47
Πωπωπ εδω ο δαμοκλης σφαζει κοσμο και κοσμακι και εσενα σε καινε οι πιτσες πειναλα^^Αρκει να μην βγαλουν κανα βιαστικό και ακυρο τελος παιδες..οτι και να περιμενατε θα σας καταστρεψει την ολη εικονα αυτου του ανιμε..

Posted 18 September 2008 - 15:09
Οπότε Kalulu fans μπορείτε να αρχίσετε το πάρτι.
Posted 18 September 2008 - 20:02
και τον λελους απο πανω του να κανει το σατανικο του γελιο
και πρεπει να δουμε με πια 8α καταλειξει (αν μεινει ζωντανος)
καλεν η cc?
με την pizza girl ειναι αχτυπιτο ζευγαρι αλλα αυτη μαλλον
Posted 18 September 2008 - 20:58
Bασικα εγω παντα μαζι σου αλλα 8ελω να προσ8εσω κατι πριν πε8ανει ο snitsel να ακουσει το ηρωικο ALL HAIL LELOUCH ALL HAIL LELOUCH ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ^^ στο αλλο δε ξερω προσωπικα ο Λουλης ειχε δειξει οτι 8ελει τη Καλλεν αλλα δε ξερω πιστευω οτι h pizza girl 8α γινειεγω 8ελω εναν πολυ αργο και βασανιστικο 8ανατο για τον σνιτσελ
και τον λελους απο πανω του να κανει το σατανικο του γελιο:hahaha:
και πρεπει να δουμε με πια 8α καταλειξει (αν μεινει ζωντανος)
καλεν η cc?
με την pizza girl ειναι αχτυπιτο ζευγαρι αλλα αυτη μαλλον..........

Posted 19 September 2008 - 00:30
Posted 19 September 2008 - 05:19
πιστευω πως ο "σνιτσελ" μπορει να παει να πεθανει μονος του και αβοηθητος σε μια εριμη γωνεια μαζι με τον ουγκι τον ντιντχαρντ,τον τουντου και να παρουν και την ναναλη μαζι γιατι δεν μπορει να παει μονη της. αλλα πιστεβω πως τετια ρουφιανα που ειναι ο σναιζελ πριν απο αυτο θα παει να καταδωσει τον κσινγκ φε για ασελγια κατα ανηλικου...μια απορια εχω παντος...ο κσινγ φε γουσταρει την πριγκιπισουλα γιατι θελει να της φαει τα λεφτα η γιατι την βρισκει με τα ανηλικα? και ας πει καποιος στον τζινο οτι ο μοναδικος λογος που υπαρχει ειναι γιατι ειναι ωραιος εμφανισιακα...γιατι εχει αρχισει να πιστευει πως μπορει να κανει κιαλα πραγματα...βασικα ας του το πουν την ωρα που τον περνουν μαζι τους οι παραπανω για την μοναχικη γωνεια που θα παν να πεθανουν...
Posted 19 September 2008 - 06:29
Μία παρατήρηση θέλω να κάνω σχετικά με τα ονόματα που έχει χρησιμοποιήσει αυτο το ανιμε (Δεν μιλάω για τα Ιαπωνέζικα). Ο Δαμοκλής για παράδειγμα, αυτό το ιπτάμενο θορυκτό που κρέμετε στον αέρα και κρίνει!
Ο Δαμοκλής ήταν υπηρέτης του τυράννου των Συρακουσών Διονυσίου.
Ο Διονύσιος, επειδή ο Δαμοκλής τον θαύμαζε πολύ και τον καλοτύχιζε για τη μεγάλη ευτυχία του να είναι τύραννος και να έχει τόσα πολλά αγαθά, του έδωσε την άδεια να δοκιμάσει για μια μέρα αυτήν την ευτυχία.
Πράγματι ντύθηκε τύραννος και κάθισε πάνω στο θρόνο απολαμβάνοντας όλες τις τιμές. Σηκώνοντας όμως για μια στιγμή τα μάτια του, είδε να κρέμεται από πάνω του, δεμένο με τρίχες από ουρά αλόγου, ένα σπαθί.
Κατατρομαγμένος ο Δαμοκλής απομακρύνθηκε απ' το θρόνο, εννοώντας πόσο αμφίβολη και γεμάτη αγωνία είναι η ευτυχία των τυράννων.
Από τότε επικράτησε να λέγεται η φράση "κρέμεται από πάνω του η Δαμόκλειος σπάθη", όταν θέλουμε να πούμε ότι ενυπάρχει κίνδυνος ή απειλή επάνω σε κάποιον.
Αν μπορούμε να κατηγορίσουμε την ονοματολογία που χρησιμοποιήθηκε θα το κάναμε στην ονομασία των Mech και την προσωπικότητα των οδηγών του. Πωσ να το κάνουμε ρε φίλε δεν γίνετε να βγάζεις το Mech Persival και ο οδηγός του να είναι μανιακός δολοφόνος, απλά δεν συμβαδίζει με το τι ισχύει για τον Ιπποτη. (Θυμίζω πως ο Persival ηταν ο Ιππότης που γύρισε με το δισκοπότηρο).
Posted 19 September 2008 - 08:29
Oπως ειπα και πιο πριν δεν υπαρχουν μεγαλυτερα @@ απο τον σνιτσελ και τον ντιντχαρντ.Τωρα για τον παιδεραστη δε ξερω ουτως η αλλως 8α ψοφησει εντος ολιγου οποτε χεστηκαν με το ποια 8ελει να !@#$%^
Ακυρο πιστευω οτι το Knightmare τησ cc εχει αντι fλεια

Posted 19 September 2008 - 21:18
Posted 19 September 2008 - 21:35

Posted 21 September 2008 - 19:25
Posted 21 September 2008 - 20:08
Για μένα λοιπόν στο τέλος χάσανε τη μπάλα, του τεστιν βαλε στο μπλεντερ οτι να ναι... και σερβιρανε σφηνάκια λαλακίας στους φαν να γουστάρουν...
Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε λοιπόν αλλα να μη τους ξαναδούμε...!
Όσο για το τέλος συνοψίζω τις σκέψεις μου σε μια φράση..
LELOUCH ψοφα να τελειώνουμε!!!!!!!!
Posted 21 September 2008 - 20:29