Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#811 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 21 August 2008 - 14:54

Spoiler:

Spoiler:

#812 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 21 August 2008 - 18:45

Σχετικά με την Anya
Spoiler:

Όσο για seiyu... διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά δε νομίζω ότι έχει ακουστεί ποτέ στη σειρά η φωνή της Marianne. :hmmm:

Τώρα σχετικά με τη σειρά... αν και όσοι πορωμένοι ψάχνεστε ολημερίς και οληνυχτίς για τη σειρά θα το έχετε δει αυτό το θέμα που συζητιέται τελευταία στα ξένα φόρουμ, το ποστάρω για όσους δεν το έχετε δει.
http://trainwreck.ggkthx.org/2008/08/19/taniguchi-on-geass-not-as-planned/

Εδώ εξηγείται για ποιο λόγο η δεύτερη season είναι τόσο διαφορετική και -κατά πολλούς- κατώτερη της πρώτης. Από αυτή την υπόθεση γεννήθηκε και ο χαρακτήρας του Rollo όπως εξηγεί εδώ ο σκηνοθέτης της σειράς Goro Taniguchi:
Spoiler:

Πηγές: Animesuki, Code Geass livejournal community

Οι σκέψεις μου πάνω στο θέμα:

Από τη μια μου προκαλεί βαθιά λύπη και αηδία η ιδέα ότι μια τέτοια σειρά έχασε τόσα πολλά από ένα τόσο γελοίο λόγο, και ότι ένας σκηνοθέτης που σέβεται τη δουλειά του και τους fans του παραμερίστηκε έτσι από την απληστία αυτών που έχουν τα συμφέροντα. Από την άλλη έχω την ελπίδα ότι τώρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους fans τώρα που βγήκε τό θέμα στη φόρα. Κι αν σκεφτείς ότι η Sunrise τείνει να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις επιτυχημένες σειρές της, υπάρχει μια πιθανότητα να επιτρέψουν στον Taniguchi να δημιουργήσει alternative εκδοχή της σειράς όπως την είχε οραματιστεί αρχικά. Το εύχομαι με όλη μου την καρδιά και θα περιμένω γι αυτό όσο καιρό κι αν πάρει. Αλλά έτσι κι αλλιώς φαίνεται ότι ο Tsniguchi είναι αποφασισμένος να σώσει ότι μπορεί από τη σειρά και μακάρι να τα καταφέρει.

Και τέλος όσο κι αν ακούγεται παράξενο, νιώθω μια βαθιά ανακούφιση στη σκέψη ότι η πτώση στην ποιότητα που με είχε στενοχωρήσει τόσο πολύ σε κάποια σημεία, δεν οφειλόταν ούτε στο ότι η σειρά δεν είχε αρκετά ικανούς δημιουργούς, ούτε στο ότι απλά δεν ήταν ικανή να κρατήσει το ενδιαφέρον για πολύ καιρό. Όπως και να χει, η σειρά εξακολουθεί να είναι πάνω από το μέσο όρο στην ποιότητα και σίγουρα ακόμα κι έτσι θα μας κρατήσει το ενδιαφέρον για καιρό ακόμα.

Ζητώ συγγνώμη για το μέγεθος του ποστ και θα ήθελα να ακούσω και τη δική σας άποψη.

Edited by Maya-chan, 21 August 2008 - 19:32.

15fkk04.jpg

#813 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 August 2008 - 20:32

If I were Taniguchi, I would stop being an emo, I would admit that my story sucks ass anyway, and I would go back to work.

Δεν τον αφήνουν, λέει, να το γράψει όπως θέλει. LOL. Λες και έχει γράψει ΕΝΑ καλό story στην καριέρα του. GTFO.

Newsflash, dipshit. Σενάριο δεν γράφεις μπαίνοντας στο 2ch, διαβάζοντας τα σχόλια του κάθε tard, και προσπαθόντας να τους ικανοποιήσεις όλους. Γι' αυτό και βλέπουμε αναστάσεις and tons of gay dorama. Όχι ότι και η πρώτη season δεν είχε dorama, αλλά στη δεύτερη το κακό παραέγινε.

Dropped here, BTW, not that you care.

Edited by Kenny, 15 October 2008 - 06:25.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#814 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 21 August 2008 - 21:35

Δεν ξέρω τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο τύπος πάντως το R2 είναι πολύ χειρότερο από το πρώτο. Καταρχάς τα πρώτα επισόδεια είναι σχεδόν copy-paste των πρώτων επισοδείων της 1ης season με μικροδιαφορές. Κατα δεύτερον έχει εισάγει 500 νέους χαρακτήρες για τους οποίους δεν μαθαίνουμε τίποτα συγκεκριμένο και μάλιστα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εμβαθύνουμε στους παλιούς. Προσωπικά τους είδα σαν δικαιολογία για να μας δείξουν περισσότερα mecha και να χαίρεται ο κάθε άκυρος. (Seriously ειδικά τα mecha των main pilots κάνουν upgrade κάθε δεύτερη Κυριακή που λέει ο λόγος).
Τρίτον, επαναφέρει αρκετούς παλιούς χαρακτήρες χωρίς λόγο. Και δεν εξηγεί τι ακριβώς μεσολάβησε μεταξύ της τελευταίας τους εμφάνισης στην 1η season και της πρώτης τους εμφάνισης στο R2.
Τέταρτον, πολύ fanservice και ποζεριά για το τίποτα. Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία επισόδεια έχει μειωθεί αυτό κάπως, αλλά σε περισσότερα από τα μισά έβλεπες ή b00bs ή mecha σε πόζες του style "Είμαι ο Kamina" (φυσικά χωρίς να φτάνουν τον Kamina:P)
Πέμπτον, οι παλιοί χαρακτήρες "υπάρχουν" απλώς. Δεν προσφέρουν τίποτα ως χαρακτήρες, παρα μόνο σπρώχνουν τα γεγονότα στις μάχες και στις στρατηγικές. (Goddess had a role in one episode only, and after that, chaos).
Επιπλέον οι main, έχουν υπερτραγικοποιηθεί. (Δεν είμαι κατά αυτού, αλλά είναι λιγάκι υπερβολικό.
Έκτον βάλανε μια νέα "δύναμη/χώρα" στο παιχνίδι για ποιον λόγο; Για 5,6 επισόδεια μάχης. (Τα οποία ακολουθούσαν στρατηγική shounen. Νικάει ο A μέχρι ο Β να κάνει power up (read as bring a new mecha) και μετά κάνει ο Α το δικό του power up μέχρι να ξανακάνει ο B και όταν βαρεθούν αυτός που έχει μείνει με power up απλά δεν χάνει και το αποτέλεσμα είναι draw για να ξαναπαλέψουν και αργότερα.

Τώρα για τον σκηνοθέτη. Πολύ δράμα για το τίποτα. Εντάξει τον καταλαβαίνω ότι μπορεί να τα πήρε, αλλά αν τον ενόχλησε τόσο ας το έλεγε εκεί και όχι στις συνεντεύξεις.

Τεσπα παρόλα αυτά είμαι μεγάλο fanboy στην τελική οπότε τσάμπα τα λέω. Η σειρά στην τελική μου αρέσει και ναι και εγώ θα ήθελα να δω την original κατάληξη αλλά με τέτοιον λούλη σκηνοθέτη αμφιβάλλω αν θα δούμε ποτέ. Το πολύ πολύ να δούμε αυτά που έχουν βγει σε manga.

Πάντως, αν η Sunrise ευθύνεται για την κατάληξη της C.C. ενώ ο τύπος είχε στο μυαλό του κάτι καλύτερο είναι έλεος και αυτοί κι αυτός:P

Posted Image

#815 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 24 August 2008 - 10:19

Από όσο είδα οι gg κάνανε drop το Code Geass για λόγους που αναφέρουν στο site τους.
ggkthx.org // fansubbing has changed...
Posted Image

#816 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 24 August 2008 - 10:42

ναι ναι ναι ναι ...... λοιπον μολις ειδα το raw του 20 και εχω πολλα να πω.αν δεν θελετε να σας το χαλασω μην ανοιξετε το spoiler tag.....

Spoiler:

#817 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 24 August 2008 - 16:00

Από όσο είδα οι gg κάνανε drop το Code Geass για λόγους που αναφέρουν στο site τους.
ggkthx.org // fansubbing has changed...

Mάλλον έχεις δίκιο, το λέει και στο Anidb... Κρίμα τα παλικάρια, τα προτιμούσα από Eclipse.

Ελπίζω να μην κάνουν καμιά καγκουριά και οι Conclave γιατί έχω αντικαταστήσει τα επς των gg και με τα 8 που έχουν βγάλει (τους προτιμώ απ' όλους αλλά είναι αργοί, so την έκδοσή τους τη θέλω για αρχείο και δε μ' αρέσει να έχω άνιμουζ από πολλά διαφορετικά γκρουπς).

HnH5aB0.jpg

#818 Diablakos

Diablakos

Shineee!!

• Members
  • 117 posts

Posted 24 August 2008 - 19:19

20--->
Spoiler:

tumblr_mna02dnhn_T1sqlqe5o2_250.gif
I am the bone of my sword.

Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, 'Unlimited Blade Works'

#819 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 24 August 2008 - 20:14

Οι gg το έκαναν drop και σήμερα βγάλανε το 20? :oo:

Τέσπα, εγώ για δυο πράγματα χάρηκα σε αυτό το επεισόδιο.

Spoiler:

15fkk04.jpg

#820 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 25 August 2008 - 00:31

Σχολία δεν μπορούν να γίνουν πολλά, καθώς δεν εντοπίζεται ιδιαίτερη συνοχή/λογική σε αυτό το επεισόδιο. Μου θύμισε τις ανοησίες των επεισοδιών κοντά στο 10. Καλό αυτό. Ασυνάρτητο τώρα για να είναι awesome το τέλος.

Spoiler:

#821 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 August 2008 - 01:53

Wtf exactly was that.

Spoiler: Μόνο 1 (μία) ερώτηση μπορεί να κάνει κανείς γι' αυτό το επ διότι στο περισσότερο του μέρος ήταν ασυνάρτητο

HnH5aB0.jpg

#822 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 25 August 2008 - 08:13

πολυ ασυναρτησια.
και οσο για τον Λουλη, επιτηδες "εγκλωβιστηκε". την εχει δει και καλα οτι ετσι θα μπορεσει να εχει ολο το χρονο να μετανοησει για τις αμαρτιες του

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#823 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 25 August 2008 - 08:40

Spoiler:

Spoiler:

Αμ, την κοτούλα μας την είδατε?

Spoiler:

roflmao:hahaha:
Posted Image

#824 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 25 August 2008 - 09:01

πολυ ασυναρτησια.
και οσο για τον Λουλη, επιτηδες "εγκλωβιστηκε". την εχει δει και καλα οτι ετσι θα μπορεσει να εχει ολο το χρονο να μετανοησει για τις αμαρτιες του

Ποιο όλο το χρόνο? Νομίζει δηλαδή ότι θα ζήσει πολύ καιρό εκεί μέσα χωρίς φαϊ και νερό?

15fkk04.jpg

#825 ta-

ta-

my blood runs cold

• Members
  • 25 posts

Posted 25 August 2008 - 11:51

Προχθες το αρχισα το anime και τολμω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ ακομη και η 2η σεζον παρολο που λενε ολοι οτι σχετικα ειναι μια επαναληψη γεγονοτων της πρωτης,τωρα το χθεσινο επεισοδιο κατε με ηταν πολυ οτι ναναι μαλλον δεν ξερουν πως να το συνεχισουν και κανουν οτι ******* τους ερθει.Το funsub group gg τους δικαιολογω για τα μπινελικια που ριχνουν στην ιστοσελιδα τους παρολα αυτα ομως ενω και καλα δεν θα ασχολουνταν ξανα ειδα χθες οτι το μετεφρασαν το 20 ξερει κανεις να μου πει ετσι για πληροφοριακους λογους τι εγινε?
Posted Image