Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#46 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούλιος 2007 - 01:53

sad news...Bandai announced the licence of Code Geass in Otakon..T.T
(μαζι με του Terra e..*insert crying here*,που εφαγε αστραπιαιο drop απο saizen/a-e T______________T damn ;_; )
δεν ανησυχω ιδιαιτερα για τα επς 24-25,μιας και ολο και καποιος θα τα subbαρει..αλλα damn και παλι >_>

#47 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 18:43

Eιδα σημερα τα 2 τελευταια επεισοδια!!!OMG Lulu-sama!!:oo:Really looking forward to the second season.:wooi2::wooi2:

Παντως κατι που ηξερα ότι θα γίνει απο την αρχη.-_-Αλλαξαν για 10980943850384 φορα το opening...Παλι θαλασσα τα εκαναν,χαλια τραγουδι και όσον αφορα τις εικονες...λες και μαθαιναν για πρωτη φορα να φτιαχνουν opening...νηπιακη κατασταση στο μεγαλυτερο μερος.

Κατα τα αλλα τα δυο επεισοδια ήταν terrific!Αλλα παντως σιγουρα θα θελει καποιος να δει και το 2ο season μετα απο αυτο.:wooi2:Αφου it captivated me after a really long time of watching boring anime eps.Καιρό είχα να συγκεντρωθω σε ένα επεισοδιο τοσο καλα.^^

#48 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2007 - 18:54

omg,eps 24-25 pwned o.o
ειδικα το cliffhanger στο τελος του 25 >_> damn i want season 2 noooooow T.T

Αλλαξαν για 10980943850384 φορα το opening

:hihi2:
Νταξει το sequence ηταν λιγο οτιναναι,αλλα το τραγουδακι λεει...

#49 Foucault

Foucault

Planetouched

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Αύγουστος 2007 - 01:42

Μόλις είδα, χθες, ότι οι gg έβγαλαν και τα τελευταία επεισόδια τα κατέβασα και αφού παράτησα ο,τι έβλεπα αυτή την περίοδο, η σημερινή μέρα ήταν "μαραθώνιος" Code Geass. Να άλλη μία σπάνια περίπτωση που είδα 25 επεισόδια σε μια μέρα. Δεν θα πω πολλά λόγια, καθώς έμεινα ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς. Το στόρι είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και απλά επεισόδιο με το επεισόδιο μένεις όλο και πιο ":-O". Καταπληκτική δουλειά, αναμένω εναγωνίως την δεύτερη σεζόν.
Alas for the human race,
alas for the kings of separation
My Listεδώ)

#50 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Αύγουστος 2007 - 22:24

Από τις αγαπημένες μου σειρές και τα 24-25 επεισόδια φοβερά.Το μόνο πράγμα που μου τη σπάει είναι ο Suzaku.Ο Lulu απλά :respect: μαζί με τον Light οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες.Μου αρέσει το ότι δεν έχουν όρια κι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα για να πετύχουν τους στόχους τους.Μου του δίνουν οι χαρακτήρες με ηθικές αναστολές.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Spoiler:

Τελικά έπεσα μέσα;Απ'ότι κατάλαβα μάλλον αυτό που είπα είναι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2007 - 02:11

Μιας και βγήκαν και τα 2 τελευταία επεισόδια, την κατέβασα την σειρά. Και μου φαίνεται πως έκανα άσχημα που τα είδα, μιας και τώρα θα περιμένω εναγωνίως τη 2η season :oo:. Είπαμε να αφήσουν ανοιχτό το τέλος, αλλά αυτό ήταν ...:fromabove:

Sunrise fanboy mode: ΠΑΡΑ πολύ ωραία σειρά. Τα mecha δεν με εντυπωσίασαν, αλλά ο σχεδιασμός των Clamp ήταν πολύ καλός. Οι επιρροές από άλλες mecha σειρές είναι εμφανείς (sunrise είναι αυτή :) , αλλά το όλο anime έχει το δικό του προσωπικό και μοναδικό στυλ.
Δεν περίμενα να ξαναδώ τέτοιες μάχες, ύστερα από το Gundam Seed Destiny. Καιρό είχε να με καθηλώσει τόσο ένα anime. Προτείνεται σε όλους όσους θέλουν να δουν κάτι ξεχωριστό.

Επίσης, προτείνω να δείτε την σειρά από τους gg. Άψογη δουλειά σε όλους τους τομείς.

Τώρα μερικά σχόλια από τις προηγούμενες σελίδες.
Spoiler:

Άντε, και από Οκτώβριο έχουμε νέα σειρά Gundam και νέα σειρά Code Geass :Blissfull:. Έχω ανεβάσει πολύ τις προσδοκίες μου για την 2η season, και ελπίζω να μην απογοητευτώ. Σε τέτοιο σημείο που έχει φτάσει, οφείλει να είναι καλύτερη από την πρώτη.

E5VV38U.jpg

#52 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2007 - 02:47

Spoiler:

Spoiler:

#53 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Αύγουστος 2007 - 16:36

Spoiler:

Spoiler:

E5VV38U.jpg

#54 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2007 - 00:02

Spoiler:

2 λογια ε?

Karen = Hot

:wis:

#55 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 01:38

Ξέρει κανείς σας πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στο δεύτερο μισό του 17ου επεισοδίου;

#56 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2007 - 02:10

Το είδα κι εγώ. Εκπληκτικό και με ωραίους ρυθμούς πλοκής. Όταν είδα το 6ο επισόδειο φοβήθηκα μήπως το γυρίσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αλλά τελικά ύστερα από εκεί συνέχισε κανονικά. Στο πρώτο επισόδειο έπαθα ψιλοσόκ που
Spoiler:
.

Οι χαρακτήρες μου φάνηκαν ωραία δωσμένοι. Δηλαδή ακόμα και οι μη σημαντικοί χαρακτήρες είχαν τον ρόλο και τις εμφανίσεις που τους άξιζαν πράγμα που απέφυγε να γίνουν κουραστικοί.

Ορισμένες φορές ο Lelouch έφερνε λίγο σε Kira ειδικά από
Spoiler:

Τελειώνει όντως ψιλοεκνευριστικά γιατί σε αφήνει με την αγωνία στο full αν και κατα βάθος ξέρουμε ότι (μιλώντας πάντα σε λογικά πλαίσια)
Spoiler:

Το γεγονός ότι άλλαζαν το Opening κάθε φορά που η πλοκή προχωρούσε ήταν λίγο κουλό. Αν και περισσότερο με ενόχλησε η αλλαγή της μουσικής του πρώτου Ending γιατί μου φαινόταν πολύ αντιπροσωπευτική.

Με λίγα λόγια ωραίο anime, μάλλον από τα αγαπημένα μου. Μακάρι και η επόμενη season να είναι το ίδιο καλή αν και σε περίπτωση που ο "υπότιτλος" είναι Nightmare of Nunnaly μοιάζει κάπως δραματικό και δεν μου αρέσει η ιδέα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2007 - 00:37

Πραγματικα, κορυφαια σειρα.Τυχαια την κατεβασα, το πρωτο επεισοδιο δεν μου ειπε και πολλα,αλλα οσο η πλοκη προχωρουσε γινοταν ολοενα και καλυτερο.Εκπληκτικοι και οι χαρακτηρες με κορυφαιο φυσικα τον Lelouch.αλλα και την CC,την οποια εχω ερωτευτει!!Περιμενω με αγωνια την δευτερη season,που σιγουρα θα ειναι κορυφαια.Πραγματικο διαμαντι η σειρα παντως παρολο που δεν ειχα ακουσει αρχικα τιποτα για αυτη.Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους εκαναν το λαθος να την παραβλέψουν!!

#58 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2007 - 22:18

πολλή spoiler πεζή εδώ...hmm...τελοσπάντων..εμενα μου το έδωσαν το GC αλλα μου είπαν να μη το δω αν δη βγει δεύτερη season....εσείς τι λέτε?:fromabove::emptyonexg1:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#59 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2007 - 22:01

Ξέρει κανείς σας πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στο δεύτερο μισό του 17ου επεισοδίου;

Κάποιο του Mikio Sakai είναι. Νομίζω ότι είναι το Picaresque (αλλά δεν αποκλείω να είναι και το άλλο που δεν θυμάμαι κι όλας πώς το λένε...)

Spoiler: about Euphie...

Ανυπομονώ για επόμενη σεζόν εννοείται~

~ Στορμ/Μαρία ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#60 Balsa-san

Balsa-san

bored to write english

• Members
  • 62 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2007 - 21:13

I watch this one now.Looks very very good from all points(clamp did amazing job at character design also).
Δημοσιευμένη  εικόναDanzai no hana Guilty sky....