Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Εμένα πάλι η λύση με την Sayoko μου φαίνεται αρκετά καλή. Ναι ξενίζει που έχουν βάλει μία γυναίκα να πάρει την θέση του, αλλά ο Lelouch χρειάζεται κάποιο άτομο έμπιστο και πιστό σε αυτόν. Δεν μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ήταν η Sayoko.
Αλλά το θέμα, τι θα γίνει τελικά με τον Suzaku και την Shirley ή το αδελφικό του σύνδρομο θα υπερισχύσει. Τελικά η Karen, θα καταφέρει να ξεπεράσει τις άλλες 2. Αυτά είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει θέσει το Code Geass.
Αλλά πραγματικά θέλω να δω τι θα γίνει στην συνέχεια με το Geass. Μάλλον θα έχουμε μεγάλες αποκαλύψεις... Πιστεύω. Γιάτι κάτι πρέπει να έχει γίνει με την μικρούλα με τα ροζ μαλλιά. Ξέχασα όνομα.
Guys μπαίνει κανείς #gg ;
Κάπου διάβασα για για pending v2 του επεισοδίου. Να κατεβάσω αυτό που βγήκε ή να περιμένω (ρωτάω επειδή άργησα να μπω και δεν έπιασα την συζήτηση πριν το release)
Εφόσων το ep δεν είναι και αγωνιώδες ή επεισόδιο αξιώσεων, μπορώ να περιμένω.
- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -
Ουφ έφτασα στο current σημείο και εγώ! Πάρα πολύ καλή σειρά με πολλή δράση και ανεκτό το mecha στοιχείο... Η πρώτη season μου άρεσε περισσότερο, μπορώ να πω.
Οι δύο πρωταγωνιστές είναι για ξύλο. Ο Lelouch είναι τελείως wanna-be Kira, ποζεράς του κερατά και με ένα gay, αλλά μεταδοτικό γέλιο! Παρ'όλα αυτά, μου είναι πιο συμπαθής από τον απόλυτο ξενέρα Suzaku-please-die.
Πάντως υποστηρίζω τον αγώνα του Zero και ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει καμιά μ@λ@κία πάλι.
Α και C.C Ftw!!
Ουφ έφτασα στο current σημείο και εγώ! Πάρα πολύ καλή σειρά με πολλή δράση και ανεκτό το mecha στοιχείο... Η πρώτη season μου άρεσε περισσότερο, μπορώ να πω. Οι δύο πρωταγωνιστές είναι για ξύλο. Ο Lelouch είναι τελείως wanna-be Kira, ποζεράς του κερατά και με ένα gay, αλλά μεταδοτικό γέλιο! Παρ'όλα αυτά, μου είναι πιο συμπαθής από τον απόλυτο ξενέρα Suzaku-please-die. Πάντως υποστηρίζω τον αγώνα του Zero και ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει καμιά μ@λ@κία πάλι. Α και C.C Ftw!!
παντα συμπαθουσα αυτην την κοπελα θα το ξαναδω τωρα, γιατι σαν λιγο διαφορετικη μου φανηκε η Cornelia
οντως τωρα που το ξαναειδα, ειναι αρκετ διαφορετικη. μονο εγω εχω αυτη την εντυπωση?
Spoiler:
επισης μπορει στο μελλον να χρησιμοποιησει τη Milly με καποιο τροπο, τωρα που αυτη μπηκε στα Media, κα ιο Diethard λυνει και δενει. Η Cornelia, αμα μαθει τι γινετια με το Geass, παιζει να αποτελεσει τριτο πολο δυναμης, που θα μαχετια αρχικα την αυτοκρατορια και μετα τον ιδιο τον Zero.
ακομα, Slut Club=:nbleed::nbleed:
και ποιοι ειναι οι SP people?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 29 Ιούνιος 2008 - 23:44