Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#586 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 16 June 2008 - 14:29

Αυτο που δεν καταλαβατε ειναι μαλλον πως ο σκηνοθετης πηδηξε μπροστα το επεισοδιο μετα απο οσα ΘΑ γινουν.....Εν ολιγοις την σκαπουλαρε ο Lelouch...Το πως ομως θα το δουμε στο επομενο επεισοδιο.

#587 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 16 June 2008 - 14:44

Δεν πιστεύω ότι έδειχνε το μέλλον αλλά το παρών.
Τα νέα στην TV εκείνη την στιγμή έδειχναν τα γεγονότα της απαγωγής και στο τέλος είπαν πως "ο Zero ΘΑ βρεί το τέλος του στην Chinese Fed".

Αν ήταν τα μελούμενα, τότε στις ειδήσεις θα δείχναν κάτι μεταγενέστερο ή τουλάαχιστον η president θα έλεγε κάτι νέο στα παιδιά (όπως πχ "Σωθηκε η πριγκιπισσα" ή "νικήθηκε ο Zero" κλπ)

Όταν εξαφανίστηκε ο Lelouch με τους υπόλοιπους 3 eps πριν, είχα την ίδια απορία. Tι θα αφήσει πίσω ο Lelouch ώστε να μην καταλάβουν ότι αυτός είναι πάλι ο Zero; Μετά το εβδομαδιαίο break απλά το ξέχασα...

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#588 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 16 June 2008 - 14:45

Μα αυτος ηταν ο Lelouch...Ακομα και το γελιο του οταν μιλουσε στο τηλ ηταν ιδιο.
Να βρηκε σωσια το βρισκω απιθανο.
Οσο για τις ειδησεις δεν νομιζω πως ειχαν Live αναμεταδοση οποτε λογικο ειναι να ελεγαν τι εγινε πριν αρκετες ωρες.
Ε σε μια εβδομαδα θα δουμε τι ισχυει.

#589 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 16 June 2008 - 15:22

παππου, αφενος δεν προσπαθω εγω να τον κανω ψυχρο.
αφετερου, την βλεπει λιγο σαν ιδιοκτησια του την Karren, και οχι μονο απ οσεξουαλικης αποψεως. που πηγε να τη φιλησει, μην το μετρας, απλα ετυχε να ειναι η Karren προχειρη. να τον θαυμαζει αυτη? χμμμ. ισως οχι ακομα
το να την προστατεψει εινια ζωτικης σημασιας γιαυτον, γτ οπως ειπες κα ιεσυ ξερει ποιος ειναι και μπορει παντα κατω απο βασανηστηρια να το αποκαλυψει, καθως και ζωτικης σημασιας πληροφοριες γαι τους Black Knights, καθως ειναι ψηλα στην ιεραρχια

κοιτα οταν λεω τον θαυμαζει ενοω τον Ζερο
αν θυμασαι πριν μαθει την πραγματικη ταυτοτητα του Ζερο η καλλεν
μηλαγε συνεχεια για αυτον με τα καλυτερα λογια
και οταν οι αλλοι δν εμπιστοευοταν τον Ζερο αυτι τον υπερασπιζοτανε
και ειχαι διξει πολλες φορες οτι τον θαυμαζει...και τον εμπιστευεται....αυτο φανηκε και απο το ποσο χαλαρη ηταν οταν τις ειπαι ο Ζερο "σιγουρα θα σε σοσω" και αυτη ειπαι "Λελους νογιατσου" δν ξερω αν το λεω σοστα ετσι ακουγετε, που συνιθος οποτε το ακουω το νοημα ειναι "αυτος ο Λελους"
τεσπα να μην πολυ λογο γτ αυτο κανω και σορρυ
πιστευω οτι η Καλλεν γουσταρε τον Ζερο και τον θαυμαζε σαν αρχηγο
και τωρα αφου ξερει πιος ειναι ο Ζερο ανεβηκε στην εκτιμιση τις ο Λελους...
αυτα:drink:

πολλα ειπα:stubborn:

Posted Image

#590 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 16 June 2008 - 17:03

Οκ.Mε αυτό το επεισόδιο me thinks we are back on track.Και εμένα λογική μου φαίνεται η εξήγηση ότι κάποια π#### έκανε πάλι ο Lelouche...

#591 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 16 June 2008 - 19:53

Ρε παιδια κατεβασα απο gg το 10 επ σε avi και mkv και απο eclipse και ο χρονισμος ειναι ακυρος.Ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα???Χρησιμοποιω KMplayer και ποτε αλλοτε δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα(και εχω παιξει και απο το 2 group και τις 2 μορφες αρχειων)

#592 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 16 June 2008 - 20:17

Ρε παιδια κατεβασα απο gg το 10 επ σε avi και mkv και απο eclipse και ο χρονισμος ειναι ακυρος.Ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα???Χρησιμοποιω KMplayer και ποτε αλλοτε δεν ειχα αντιμετωπισει προβλημα(και εχω παιξει και απο το 2 group και τις 2 μορφες αρχειων)

Εγώ με τα avi των Eclipse δεν είχα πρόβλημα. Με τα mkv μονο εχω προβλημα οταν ειναι πανω απο 300ΜΒ. Μήπως παραείναι βαρύ το αρχείο για το player σου?

15fkk04.jpg

#593 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 posts

Posted 16 June 2008 - 20:19

Εγω αυτο το παθαινω με τα μκβ αλλα οχι παντα
τεσπα το ΑΒΙ τον εκλιψι δουλευει μια χαρα παντος

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Οριστε Λινκ αν θες

Posted Image

#594 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 16 June 2008 - 21:05

Αν και είναι off-topic δοκίμασα το επ 10 mkv των gg με ΚΜPlayer (stable, όχι την beta που βγήκε το πρωί) με τις περισσότερες ρυθμήσεις στο default και δεν έιχα κανένα πρόβλημα.

Δοκίμασε και σε κάποιον άλλο player ( εκτός VLC, γιατί gg+VLC=Destruction ). Το ότι δεν παίζει τo avi το δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Spoiler:

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#595 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 16 June 2008 - 21:21

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και συγνωμη για το off-topic απλα φρικαρα λιγο.Και κατι Οn-topic απο το λιγο που ειδα φαινεται πως οι μαχες που θα ακολουθησουν θα ειναι επικες.:congrats:
Οn topic spoiler
Spoiler:

Οff topic spoiler
Spoiler:

#596 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 16 June 2008 - 21:52

Spoiler:

Edited by retsudo, 16 June 2008 - 22:24.

Posted Image

#597 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 17 June 2008 - 00:55

Spoiler:

#598 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members