Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Code Geass
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2007 - 20:35
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2007 - 20:58
Spoiler:
Και για είμαι και λίγο on topic...

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2007 - 00:47
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2007 - 10:52
Έχω ακούσει πολλά, αλλά πιστεύω ότι ισχύει το παρακάτω:εχει μαθει κανεις γιατι το επ 23 ειναι το τελευταιο γι'αυτη τη σεζον και υπολοιπα 2(24 κ 25) θα παιχθουν το καλοκαιρι?Ο_ο
Τα recaps έπιασαν το χώρο που θα έπιαναν το 24 και το 25 και είχε ήδη προγραμματιστεί η προβολή της επόμενης σειράς (Darker than Black). Και, λογικά, η εταιρεία BONES δε θα δεχόταν να κάνει πρεμιέρα η σειρά της 2 εβδομάδες μετά. Με λίγα λόγια: Κακός χειρισμός της Sunrise πάνω στο θέμα του προγράμματος.
Πάνω σε αυτό το θέμα βέβαια, έχει ακουστεί η πιθανότητα τα recaps (που λέγεται ότι ήταν αίτημα των fans) να ήταν στην πραγματικότητα αίτημα του σκηνοθέτη Goro Taniguchi ώστε να μην πέσει η ποιότητα του animation της σειράς.
Κάποιος άλλος έλεγε ότι είναι διαφημιστικό τρικ της εταιρείας (πράγμα το οποίο δε βγάζει και πολύ νόημα κατά την ταπεινή μου άποψη).
Εγώ πάντως θα περιμένω. ^^ Καλύτερα να έχω δόση από Code Geass το καλοκαίρι, παρά να περιμένω 6 μήνες χωρίς επεισόδιο.
(Off-topic: Προβλέπω η σαιζόν October 2007 να είναι άκρως ενδιαφέρουσα με νέο Gundam και Code Geass - Lelouch of the Rebellion 2.)
~ Storm ~

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2007 - 11:57
πηγα κι εγω η καημενη στο οfficial και βλεπω αυτο

και λεω wtf?
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2007 - 12:12
Εγώ βασικά χαίρομαι που θα το αργήσουν, γιατί έτσι θα έχει το στούντιο περισσότερο χρόνο να τα ετοιμάσει και θα μπορέσει να μας δώσει κάτι τόσο WTF?! όσο τα τελευταία δύο επεισόδια.sou ka,sou ka
πηγα κι εγω η καημενη στο οfficial και βλεπω αυτο
και λεω wtf?τουλαχιστον ας ελπισουμε να αξιζει η αναμονη..μετα τα τελευταια επς δε μπορω να περιμενω κατι λιγοτερο σεναριακα...

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 21:05
this series is pure WIN!
ανυπομονω για τα stages 24&25...
btw,
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 08:16
just finished epi 23...just awe-so-me ^^
this series is pure WIN!
ανυπομονω για τα stages 24&25...
btw,Spoiler: spoil ep 23

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 08:34
εχει μαθει κανεις γιατι το επ 23 ειναι το τελευταιο γι'αυτη τη σεζον και υπολοιπα 2(24 κ 25) θα παιχθουν το καλοκαιρι?Ο_ο
Διότι αφού το Anime τελείωνε, οι ιάπωνες θα έχαναν το ενδιαφέρον τους για αυτό, λόγω και του ότι και ένα σωρό άλλα προβάλλονται μετά, και δεν θα αγόραζαν φιγούρες, μάνγκα, posters και ένα σωρό άλλα ψιψιψώνια.
Anyway, είδα και εγώ το 23 προχτές
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 09:20
Διότι αφού το Anime τελείωνε, οι ιάπωνες θα έχαναν το ενδιαφέρον τους για αυτό, λόγω και του ότι και ένα σωρό άλλα προβάλλονται μετά, και δεν θα αγόραζαν φιγούρες, μάνγκα, posters και ένα σωρό άλλα ψιψιψώνια.
Anyway, είδα και εγώ το 23 προχτέςSpoiler:
~ Storm ~

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 09:47
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 10:11
Spoiler:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 13:14
Spoiler:~ Storm ~
ασχετο αλλα,
Spoiler:
ps..μαρεσει που μιλαμε μονο 3 ατομα για αυτη τη σειρα
Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 17:18
Spoiler:
ασχετο αλλα,
Spoiler:
Spoiler:
Πλάκα πλάκα θα το έλεγα κι εγώ αυτό κάποια στιγμή. X3 Αν δεν περίμενα πάντως να βγουν τα subs για τα DVD rips, θα έκανα αλυσίδα κι έτσι θα μιλούσαμε με περισσότερους. <<ps..μαρεσει που μιλαμε μονο 3 ατομα για αυτη τη σειρα
:bleh: (και συνεχεια με spoiler tags ΧDDD)
~ Storm ~

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 12:58