Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Code Geass

• Please log in to reply
1367 replies to this topic

#346 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 19 May 2008 - 18:55

Η σκηνή στο σοκάκι ήταν όλα τα λεφτά. Μπορώ να σας ξεφτιλίσω ως ανθρώπους και θα το κάνω.><

Αυτό έπρεπε να το δείξουν πιο νωρίς όμως...ήταν θεικό! :hahaha: Αναρωτιέμαι αν θα τους δείχνει ακόμα έτσι στο επόμενο επεισόδιο...
Spoiler:

#347 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 May 2008 - 20:49

Άσχετο αλλά το πιο ενδιαφέρον του επεισοδίου ήταν ο μονόλογος της C.C, φαινόταν σαν να ήξερε τη μητέρα του Lulu.

#348 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 19 May 2008 - 22:06

Αν σκεφτούμε πως αυτός που είναι με τον αυτοκράτορα είναι μεγαλύτερος του κατα πολύ δεν μου φένεται να μην την ήξερε η C.C. Εγώ πιστεύω πως η μητέρα του σκόπευε να γίνει κάτι τέτοιο δηλαδή να πεθάνει.
Posted Image

#349 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 19 May 2008 - 22:25

Εγώ πιστεύω πως η μητέρα του σκόπευε να γίνει κάτι τέτοιο δηλαδή να πεθάνει.

Nαι και στην 1η σεζόν υπονοήθηκε κάτι τέτοιο...Αλλά γιατί..?

#350 donald13

donald13

living on the dark side..

• Members
  • 483 posts

Posted 20 May 2008 - 02:05

Nαι και στην 1η σεζόν υπονοήθηκε κάτι τέτοιο...Αλλά γιατί..?

Σαφέστατα το υποννόησε

Spoiler:

Posted Image

#351 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 20 May 2008 - 13:29

Spoiler:

Τώρα έχει συμασία να μάθουμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Λέτε να συμάχησουν όλοι στην περιοχή 11 (Ιαπωνία) και να πάνε εναντίον της Britania.

Άσχετο μου αρέσει που δείχνουν την Britania να είναι η Αμερική.
Posted Image

#352 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 20 May 2008 - 13:41

ενα ακομα αξεπεραστο επ.. μασ εχουν κακομα8ει..

#353 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 20 May 2008 - 14:44

Παρα πολυ καλο το επισοδειο,και αναρωτιεμαι τι θα γινει στο επομενο και πως θα παει η τελετη

#354 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 24 May 2008 - 10:03

Ομγ.

[Modified-gg+Eclipse]CODE GEASS R2 - 06 [1440x1080 h264 aac].mkv :oo:

Το κατεβάζω ΑΤΜ, θα κάνω έντιτ για λεπτομέρειες.

UPDATE: Nothing really great, really. ( D: )
Μεγαλύτερο resolution, δεν έχει το σπαστικό TV Tokyo πάνω δεξιά και σου δίνει επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα στους subs και των 2 groups.

Edited by Rushifazu Airu, 24 May 2008 - 10:26.

HnH5aB0.jpg

#355 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 24 May 2008 - 11:33

Ομγ.

[Modified-gg+Eclipse]CODE GEASS R2 - 06 [1440x1080 h264 aac].mkv :oo:

Το κατεβάζω ΑΤΜ, θα κάνω έντιτ για λεπτομέρειες.

UPDATE: Nothing really great, really. ( D: )
Μεγαλύτερο resolution, δεν έχει το σπαστικό TV Tokyo πάνω δεξιά και σου δίνει επιλογή να διαλέξεις ανάμεσα στους subs και των 2 groups.

Να υποθέσω ότι είναι upscale? Δεν νομίζω να προβάλεται σε full hd ε? Αλλα ακόμα και έτσι να είναι θέλεις οθόνη 1080p (άσε που υπάρχει και αισθητή απώλεια απο την κωδικοποίηση και το upload). Πάντως όποιος εχει δυνατό μηχάνημα αξίζει να δοκιμάσει το KMPlayer είναι βαρύ αλλα μπορείς να κάνεις παπάδες με τα MKV αρχεία.
Posted Image

#356 Madarb

Madarb

astatus

• Members
  • 96 posts

Posted 24 May 2008 - 11:42

Πάντως όποιος εχει δυνατό μηχάνημα αξίζει να δοκιμάσει το KMPlayer είναι βαρύ αλλα μπορείς να κάνεις παπάδες με τα MKV αρχεία.

Τι εννοείς?

オオカミの中心部

#357 donald13

donald13

• Members
  • 483 posts

Posted 24 May 2008 - 11:58

Έχεις πολές επιλογές ( και για αρχάριους και για πολύ έμπειρους). Φοβερές δυνατότητες οσον αφορα τον ηχο την εικόνα και τους υποτιτλους. Αν σε ενδιαφέρει κατέβασε το δωρεαν είναι ( νομίζω ) και τσέκαρε το.
Posted Image

#358 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 24 May 2008 - 20:37

Ε καλά όλα τα πλέιερς της προκοπής σου δίνουν αυτές τις δυνατότητες σε softsubbed αρχεία.

Τσιμπήστε και ένα snap με τους subs των Eclipse.

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#359 bujar

bujar

Anime Fan

• Members
  • 231 posts

Posted 24 May 2008 - 20:39

Έχεις πολές επιλογές ( και για αρχάριους και για πολύ έμπειρους). Φοβερές δυνατότητες οσον αφορα τον ηχο την εικόνα και τους υποτιτλους. Αν σε ενδιαφέρει κατέβασε το δωρεαν είναι ( νομίζω ) και τσέκαρε το.

off-topic --ναι δωρεαν ειναι και ναι εχει παρα πολλες επιλογες (τις οποιες εγω δεν καταλαβαινω αλλα καποιος αλλος μπορει να κανει πολλα με αυτες),Googlαρε το και θα το βρεις ευκολα---

Οντως το τελευταιο επ ηταν φοβερο,αλλα εδω που το φερανε ή θα το κανουν αριστουργημα ή θα το καταστρεψουν...πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι θα κανει ο ρεμπελος παυλα (-) μπηχτης lelouche

#360 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 posts

Posted 24 May 2008 - 21:27

To 1440x1080 δεν ειναι 1080p....Το 1920χ1080 ειναι 1080p.

Για μενα το καλυτερο player ειναι ο GOM.