Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Karas

• Please log in to reply
119 replies to this topic

#106 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 October 2009 - 17:01

Ας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου...

Από πλευράς animation, είναι από τα καλύτερα που μας έχει δώσει η μαμά Ιαπωνία. Ευχαριστώ για το eyecandy, μανούλα!

Αλλά εκεί, δυστυχώς, μπαίνει τελεία στα θετικά. Κι ενώ το υπόβαθρο έδινε γερές βάσεις για κάτι αξιόλογο σα σενάριο, η συνέχεια ήταν -το λιγότερο- απογοητευτική...

Κάνει σαλάτα μυστήριο, φτηνή φιλοσοφία και ιδεολογία Samurai, η οποία, αν και αντικειμενικά ενδιαφέρουσα, παρουσιάζεται εδώ με πολύ άσχημο τρόπο. Κοντολογίς, βρήκα την ποζεριά και τις μάχες γελοίες.

Κρίμα, πραγματικά...

Posted Image

#107 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,843 posts

Posted 02 November 2009 - 13:54

Υou are missing the point.

Το Karas είναι μια καθάρα brawl eye candy ~ολίγον sentai~ σειρά που λεπτομέρειες όπως σοβάρο σενάριο και αλησμόνητες φιλοσοφοδραματικές σκηνές δεν έχουν θέση, κοινός you watch it for teh lulz and fun :P
rsrGbGx.gif

#108 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 18 April 2010 - 19:03

Πολύ καλά γραφικά, μικρή διάρκεια για να περάσει ευχάριστα η ώρα αλλά τίποτα περισσότερο..... Ήθελε αρκετή δουλειά σεναριακά ακόμη πιστεύω (και δεν είμαι ο μόνος φαίνεται.....).
Posted Image

Posted Image

#109 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 April 2010 - 01:54

....επι της ευκαιρίας της προβολής της animeclipse
είδα ξανά τα πρώτα 4 επεισόδια...
είναι κρίμα που ένα anime με τόσο ωραία γραφικά
anime φλερτάρει με την γελοιότητα...

#110 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 April 2010 - 02:09

....επι της ευκαιρίας της προβολής της animeclipse
είδα ξανά τα πρώτα 4 επεισόδια...
είναι κρίμα που ένα anime με τόσο ωραία γραφικά
anime φλερτάρει με την γελοιότητα...

Aν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, ναι κι εγώ θεωρώ ότι το παρακάνανε με τις μεταμορφώσεις και τα μηχανικά μέρη. Θα το προτιμούσα να μην είχε μπλέξει τους transformers:P με το fantasy. Kατα τ' άλλα βέβαια πολύ καλό, για την ώρα...Δεν πρόλαβα να δω τα άλλα 2.:P Αν και λίγο που είδα στο 5, σαν να μην μας τα λέει καλά.

Posted Image

Posted Image

#111 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 April 2010 - 02:38

Aν μιλάμε για το ίδιο πράγμα, ναι κι εγώ θεωρώ ότι το παρακάνανε με τις μεταμορφώσεις και τα μηχανικά μέρη. Θα το προτιμούσα να μην είχε μπλέξει τους transformers:P με το yaoi. Kατα τ' άλλα βέβαια πολύ καλό, για την ώρα...Δεν πρόλαβα να δω τα άλλα 2.:P Αν και λίγο που είδα στο 5, σαν να μην μας τα λέει καλά.

fixed

#112 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 April 2010 - 02:44

fixed

ΧD

Κόλλησες με το yaoi!:kakaka: Που το είδες το yaoi ρε παιδί μου. Μην μου πεις πάλι για την σκηνή με τον σωφέρ και το αυτοκίνητο. Εγώ δεν το είδα το yaoi στοιχείο πουθενά, ακόμη.

--Αν και θα ήταν ωραία προσθήκη αν προέκυπτε κάτι τέτοιο τελικά ανάμεσα στον καλό και στον κακό.:if: Me likes them both.:blush2:(Η πλεονέκτρα):hehehe:--

Posted Image

Posted Image

#113 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 April 2010 - 02:48

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.

ήθελα να δω yaoi στοιχεία και τα βρήκα...
αν ήθελα να δω yuri στοιχεία πάλι θα τα έβρισκα...
μόνο Σενάριο δεν μπορούμε να βρούμε.

#114 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 07 September 2010 - 17:05

Μόλις ολοκλήρωσα τη σειρά και έχω μείνει άφωνος...Τα εν λόγω OVAs είναι το αντίθετο της προχειροδουλειάς!Τρομερή λεπτομέρεια στο σχεδιασμό και η εναλλαγή με το 3D animation στις μάχες δίνει άλλο feeling...Επίσης οι χαρακτήρες πολύ δουλεμένοι αν και χωρίς προσωπικότητα,μπορεί λόγω της μικρής έκτασης της σειράς.Και το σενάριο μια χαρά το βρίσκω αν και θα μπορούσε να ναι καλύτερο,αλλα υποθέτω πως ο σκοπός της σειράς ήταν το ξυλίκι και η σφάγη(σε ορισμένες φάσεις το αίμαι έτρεχε ποτάμι!)Της βάζω ένα 5/5 άνετα!

Edited by ChopperFan93, 07 September 2010 - 17:33.
...

Posted Image

#115 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 07 September 2010 - 17:26

Μόλις ολοκλήρωσα τη σειρά και έχω μείνει άφωνος...Τα εν λόγω OVAs είναι το άκρον άωτον της προχειροδουλειάς!Τρομερή λεπτομέρεια στο σχεδιασμό και η εναλλαγή με το 3D animation στις μάχες δίνει άλλο feeling...Επίσης οι χαρακτήρες πολύ δουλεμένοι αν και χωρίς προσωπικότητα,μπορεί λόγω της μικρής έκτασης της σειράς.Και το σενάριο μια χαρά το βρίσκω αν και θα μπορούσε να ναι καλύτερο,αλλα υποθέτω πως ο σκοπός της σειράς ήταν το ξυλίκι και η σφάγη(σε ορισμένες φάσεις το αίμαι έτρεχε ποτάμι!)Της βάζω ένα 5/5 άνετα!

does not compute XD

εννοεις οτι ειναι το αντιθετο της προχειροδουλειας φανταζομαι, γιατι ετσι οπως το λες την χαρακτηριζεις μεγιστη προχειροτητα, ενω μιλας θετικα για αυτην μετα >_<

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#116 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 07 September 2010 - 17:32

does not compute XD

εννοεις οτι ειναι το αντιθετο της προχειροδουλειας φανταζομαι, γιατι ετσι οπως το λες την χαρακτηριζεις μεγιστη προχειροτητα, ενω μιλας θετικα για αυτην μετα >_<

Ναι Serestrum εχεις δίκιο βλακεία έγραψα λόγω κεκτημένης ταχύτητας...:hihi2:Ευχαριστώ που το επισήμανες!Τρεχω για εδιτ!!!!
Posted Image

#117 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 10 July 2011 - 00:45

Μολις τελεωσα και τα 6 OVA !:kill4u: Ειναι απο τα πιο απιθανα γραφικα που εχω σηναντησει ποτε σε anime. το σεναριο μου αρεσε πολυ αν και στην αρχη λιγο με μπερδεψε στην συνεχεια καταλαβα τι γινεται. οι χαρακτηρες ηταν απο τους πιο καλα φτιαγμενους που εχω δει. Οι μαχες ηταν απιστευτες και πολλες φορες υπερβολικες στο αιμα, πραγμα που μου αρεσε φυσικα. πολυ καλα σκηνικα για μικρου μηκους σειρα . Το τελος ηταν εντυπωσιακο.
Spoiler:

Edited by giota83, 10 July 2011 - 00:51.

#118 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 10 July 2011 - 00:55

ξερετε αν θα βγει και αλλο OVΑ? pleaaaase tell me:gotit:!!![/SPOILER]

μπαααα... αυτο ηταν ολο.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#119 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 10 July 2011 - 01:24

μπαααα... αυτο ηταν ολο.

Kριμα και ειχα μια ελπιδα στο τελος οτι θα εβγαινε καινουριο OVA :nod2: Οκ :gotit: ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

#120 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 10 July 2011 - 14:14

Αααααα τι μου θυμίσατε τώρα... Είχα πάει στη προβολή της Animeclipse τότε όταν ήμουν νέος...
Ακόμα έχω την αφίσα που έκαναν κολλημένη στο τοίχο.

Από τα θετικά αυτής της σειράς είναι τα γραφικά (όλα πολύ καλοσχεδιασμένα και εστιάσαν πολύ στη λεπτομέρεια)και ο ήχος.
Απλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Ούτε εξαιρετική ιστορία, ούτε και (τόσο) εκλεπτυσμένοι χαρακτήρες. Anyway μου άρεσε ιδιαίτερα.