Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Karas
Posted 27 February 2007 - 16:31
[FONT=Verdana] Στην Shijuki, σ'ένα κοντινό μέλλον, συμβαίνουν συνεχείς φόνοι. Απο τα θύματα λείπουν τα σωματικά τους υγρά. Ο δολοφόνος είναι ο Eko. Ήταν [/FONT][/FONT][FONT=Verdana]κάποτε Karas, φύλακας της πόλης, αλλά τώρα έχει ονομαστεί Eko και άρχισε να εκδικείται την ανθρώπινη φυλή.
H Yurine είναι το άτομο που καθοδηγεί τον Karas για να σώσει την πόλη. Για να σταματήσεις τους φόνους, επιλέγει τον Otoha έναν νέος Kars. Tότε, η μάχη των δύο Karas αρχίζει.
(περιγραφή μεταφρασμένη από το www.anidb.net.
[/FONT][FONT=Verdana]
Type[/FONT][FONT=Verdana]OVA, 6 episodes[/FONT][FONT=Verdana]
Year[/FONT][FONT=Verdana]25.03.2005 till ?[/FONT][FONT="][FONT=Verdana]
από την .::Enter AnimeClipse - Hellenic Fansubs United::. μπορείτε να κατεβάσετε τα 3 επεισόδια που έχουν κυκλοφορήσει. Δυστυχώς δεν έχω βρει τι έγινε με τα υπόλοιπα 3 γι'αυτό έκανα και το thread. Για να μου πείτε την δική σας άποψη γι αυτό και αν γνωρίζετε τίποτα επιπλέον.
προσωπικά μου άρεσε πολύ, μου άρεσε το σχέδιο, οι γρήγορε σκηνές μάχης.
Δεν μου άρεσε η χρήση CGI που με ξενερώνει. Ανυπομονώ να δω και τα υπόλοιπα 3 Ova.
links: .::Enter AnimeClipse - Hellenic Fansubs United::.
Karas (OAV) - Anime News Network
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=21793
[/FONT]
[/FONT]
Posted 28 February 2007 - 05:46

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 28 February 2007 - 14:25
κατσε να δουμε αν οντως θα βγει το 2ο R1 dvd την ημερομηνια που ανακοινωσε η Manga Ent.. και βλεπουμε..Τι λάου λάου απο το 2005?
Posted 28 February 2007 - 14:36
Πρεπει να βγει!!!
btw έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
Posted 28 February 2007 - 14:47
oxi Υami μου
Πρεπει να βγει!!!
btw έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
με awesome animation και απιστευτες hybrid 2d/3d μαχες?
nope..πιστευω οτι Karas ειναι μοναδικο στο τομεα του action...φυσικα θελουμε να βγουν και αλλα με παρομοια ποιοτητα..^^
Posted 01 March 2007 - 14:49
Αν ψάχνεις κάτι ανάλογο, δες επίσης και το Noiseman.
Posted 01 March 2007 - 22:05
Biobooster armor guyver (παλιο και καινουργιο), Generator Gawl & Tekkaman Blade.
Σε καμια περιπτωση δεν πλησιαζουν το οπτικο αποτελεσμα του Karas, ωστοσο σε θεαμα / δραση, ισως να ειναι και καλυτερα
Posted 07 March 2007 - 00:12
Θα τριανταρίσω και ακόμα δε θα έχει βγει το τελευταίο dvd
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 17 March 2007 - 16:10
Μια παρατηρηση....το κυνηγητο με τα αυτοκινητα μεσα στο τουνελ δεν δεινει αισθηση απο Steven King? Δε ξερω ετσι μου βγαινει.....
Posted 12 June 2007 - 12:17
Karas Video Series to Restart on August 24 in Japan
Karas, the 40th anniversary project of the veteran Tatsunoko Production studio, will release its final three volumes in Japan every month starting on August 24—two years after the first three volumes' release. In addition to a standard edition, a collectors' edition will come with an extras disc with a summary of the first three volumes, footage from the premiere showing, and a director's interview. Both versions will contain making-of videos, cast interviews, production designs, and a 16-page booklet with storyboard images
THANK YOU GOD!