Φιλε μου, μην αφηνεις την σκεψη "αυτο ειναι ακριβο" να σε σταματα. Εμεις οι συλλεκτες ειμαστε σαν την Konata απο το Lucky Star. Οπως ευλογα ειπε η Kagami: "She is the kind of person that spends huge amounts for her hobbies, but counts the pennies when it comes to everything else".Είχα δει διαφήμηση γι'αυτό το "θηριάκι" που αγόρασες, αλλά ήταν πολύ ακριβό για μένα, δυστυχώς.
Με αυτο το τροπο σκεψης ολα γινονται!

Υπαρχουν ομως καποια rare items που θα ειναι παντα απλησιαστα... Προσεξες τα figurines στο site της Another Rainbow?

Συνολικο κοστος... $66,000

Μια που πιασαμε και αλλους δημιουργους, πρεπει να αναφερω τον δευτερο πιο αγαπητο μου παπιο-δημιουργο μετα τον Barks. Ηταν μεγαλο ταλεντο και το κακο ειναι οτι λιγοι τον ξερουν. Ειναι ο Al Taliaferro.

Ειναι ο ανθρωπος που σχεδιαζε το κυριακατικο στριπ με τον Ντοναλντ στις εφημεριδες. Δεν σχεδιαζε ιστοριες μεγαλου μηκους, αλλα τα κωμικα στριπς του μου εχουν μεινει αξεχαστα. Ειναι επισης ο δημιουργος της Γιαγιας Ντακ και των Χιουη Λιουη Και Ντιουη.
Το σχεδιο του ηταν πολυ χαρακτηριστικο και το χιουμορ του σατυρικο και εξυπνο. Μου αρεσαν ιδιαιτερα τα στριπς που εκανε κατατ την διαρκεια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου, που εδειχναν πως αντιμετωπιζε ο Ντοναλντ την καθημερινοτητα του rationing system.
Στην Ελλαδα δημοσιευσαν τα στριπ του στο Μεγαλο Μικυ των αρχων του 80 με την μορφη των "γαλαζιων ιστοριων" που δημοσιευονταν στο κατω μερος του περιοδικου.