Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Digimon Mythology

• Please log in to reply
34 replies to this topic

#16 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2007 - 23:35

Ωπ τι εγινε? συζητηση χωρις εμενα :emptyonexg1: ?
Παντως ναι,ειναι αληθεια. Στο Ντιτζιμον δεν υπαρχουν σταθερα evolution trees.Ενα ντιτζιμον μπορει να εξελιχθει σε πολλα αλλα...
Υπαρχουν παραπανω απο ενα Digi-mental (οπως λεγονται στα ιαπωνικα) που δεν τα εχει δειξει στη σειρα, τα οποια εμφανιζονται στα παιχνιδια στο Wanderswan...Ειχα βρει παλια μια ιαπωνικη σελιδα που τα ειχε...i cant remember...

ΥΓ: Καλως ηρθες Milton
ΥΓ 2 : Επισης πρεπει να γραψω τις πληροφοριες για του 7 Demon lords..:nanana:

#17 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2007 - 06:46

Τα pokemon ειναι πιο οργανομενα στοις μεταμορφώσεις και αυτο σε ισοπεδωνει λιγο, ενω τα Digimon που ειναι πιο ελευθερες οι μεταμορφώσεις, εχει περισσοτερη ελευθερια επιλογων.

Κοίτα, ούτε όλα τα Pokemon έχουν σταθερές μεταμορφώσεις, όμως δεν μιλούσα για αυτό. Εννοώ κανένα Pokemon δεν ξεχνιέται, σε αντίθεση με τα Digimon ορισμένα χρησιμοποιούνται μία και δύο φορές και πάνε για κάδο... :wis:
Either way, γενικά μου αρέσουν τα Collect 'em All! games (των οποίο πρώτο ήταν το Pokemon :Blissfull:) και σίγουρα μου αρέσουν και τα Digimon!
Πήρε κανείς το Digimon World DS/Story, που είναι επιτέλους το πρώτο καλά οργανωμένο παιχνίδι Digimon; Εγώ το δοκίμασα στο M3 και μου θύμισε Pokemon, επομένως μάλλον θα το πάρω. :riiight:
Δημήτρη, υποθέτω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και γενική συζήτηση στο topic, ε; :

oR4yYRl.gif

#18 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2007 - 07:53

Κοίτα, ούτε όλα τα Pokemon έχουν σταθερές μεταμορφώσεις, όμως δεν μιλούσα για αυτό. Εννοώ κανένα Pokemon δεν ξεχνιέται, σε αντίθεση με τα Digimon ορισμένα χρησιμοποιούνται μία και δύο φορές και πάνε για κάδο... :wis:
Either way, γενικά μου αρέσουν τα Collect 'em All! games (των οποίο πρώτο ήταν το Pokemon :Blissfull:) και σίγουρα μου αρέσουν και τα Digimon!
Πήρε κανείς το Digimon World DS/Story, που είναι επιτέλους το πρώτο καλά οργανωμένο παιχνίδι Digimon; Εγώ το δοκίμασα στο M3 και μου θύμισε Pokemon, επομένως μάλλον θα το πάρω. :riiight:
Δημήτρη, υποθέτω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και γενική συζήτηση στο topic, ε; :

Κανονικά, δεν μπορούμε να κάνουμε γενική συζήτηση σε topic με τίτλο «Digimon Mythology», αλλά αν δεν πειράζει τον Seraphimon-T.K., τότε είμαστε ΟΚ.

Πάντως, θα ήθελα να σε ρωτήσω, Ash_Pokemaster, τι εννοείς όταν λες «ορισμένα Digimon χρησιμοποιούνται μία και δύο φορές και πάνε για κάδο».:hmmm:

Πώς «χρησιμοποιούνται», δηλαδή;

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#19 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2007 - 08:37

Εννοώ ότι ορισμένα απλώς δεν τα ξαναβλέπουμε μετά από μία εμφάνισή τους στο Anime ή σε κάποιο από τα παιχνίδια. Δηλαδή υπάρχουν Digimon που "ξεχνιούνται". Δεν έχει κάνει κάποια επίσημη λίστα η Bandai ρε παιδί μου. :P

oR4yYRl.gif

#20 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2007 - 13:58

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει κανενα σάιτ της Bandai που να εχει ολα τα Digimon.Μονο με καρτες και τα Ντιτζιμον που υπαρχουν στα Digivices & στα V-Pets που κυκλοφορουν ανα καιρους στην Japan. Επισης μιας κ που αναφερθηκες στο Digimon DS, ισως να επερνα DS για αυτο το παιχνιδι,αλλα το ειδα σε emulator και δεν μαρεσε ιδιαιτερα...Ο λογος ειναι οτι δεν μπορεις να δεις τα δικα σου Digimon οταν κανουν επιθεση ή κατι τετοιο. Αλλα αν σ'αρεσε σε λιγο θα κυκλοφορισει κ στα αγγλικα τα νεα Digimon Story Sunburst/Moonlight ( Dusk/Dawn for the engish gamers),τα οποια απ'οτι καταλαβα ακολουθουν την τακτικη των ποκεμον με 2 εκδοσεις.

ΥΓ:και γω νομιζω πως δεν πρεπει να συζηταμε τα "γενικα" σε αυτο το θεμα.Εγω δεν εχω προβλημα φυσικα^^ οποτε αν γινετε,συνεχιστε απλα θα γραφω που κ που πληροφοριες για Ντιτζιμον με ενδιαφερον story /hohoho

#21 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2007 - 20:09

Ρε παιδιά είχα βρεί κάποτε ένα τρομερό digimon-related site, με digimon analyser και έτσι και είχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τώρα δεν μπορώ να το βρω πουθενά, μήπως το έχει κανένας? Θυμάμαι ότι είχε και ένα link σε ένα site, το Renamon_R η κάπως έτσι, τέσπα το site μιλάμε είχε από Paladin ImperialDramon μέχρι BlackMetalGarurumon..

είναι ψιλό-offtopicy αλλά άμα το βρώ, λέει μερικά τρελά πράγματα (από ότι θυμάμαι πάντα)

#22 milton

milton

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2007 - 14:31

Βρηκα αυτο Δημοσιευμένη  εικόνα

[Sorry αν ειναι off topic]

#23 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2007 - 18:00

Την γραμματοσειρά την έχω στο AnimEternity . Αν πατήσεις Anime Fonts θα την βρεις :riiight:

#24 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2007 - 19:29

Βρηκα αυτο Δημοσιευμένη  εικόνα

[Sorry αν ειναι off topic]

Digi-Alphabet...Η αληθεια ειναι οτι προσφατα στο Digimon Next manga, εδειξε παλι αυτο το αλφαβητο ντιτζιμον. Αν και απ'οτι θυμαμαι αυτος ο πινακας ειναι και στο σάιτ της Bandai...

#25 milton

milton

Starting...

• Members
  • 14 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2007 - 10:17

Ωπ τι εγινε? συζητηση χωρις εμενα :emptyonexg1: ?
Παντως ναι,ειναι αληθεια. Στο Ντιτζιμον δεν υπαρχουν σταθερα evolution trees.Ενα ντιτζιμον μπορει να εξελιχθει σε πολλα αλλα...
Υπαρχουν παραπανω απο ενα Digi-mental (οπως λεγονται στα ιαπωνικα) που δεν τα εχει δειξει στη σειρα, τα οποια εμφανιζονται στα παιχνιδια στο Wanderswan...Ειχα βρει παλια μια ιαπωνικη σελιδα που τα ειχε...i cant remember...

ΥΓ: Καλως ηρθες Milton
ΥΓ 2 : Επισης πρεπει να γραψω τις πληροφοριες για του 7 Demon lords..:nanana:

Λοιπον θα γραψεις για τους 7 Demon Lords?:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#26 Chado

Chado

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2007 - 19:28

Δεν υπαρχει digi-αυγο της φωτιας ειναι του Θαρους!

Βγαζει φωτιές και τα συναφή? Ε, τότε είναι της φωτιάς σαν elemental.

'Oσο για το free-evolution-tree δεν με πειράζει αλλά σε κάτι τέτοια (στηλ Ποκεμον, Ντιτζιμον κ.τ.α) θέλω να ξέρω τα πάντα για evolutions
HIT STRONGLY, HIT FAST, HIT FIRST, HIT... DIRTY!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#27 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2007 - 23:06

Λοιπον θα γραψεις για τους 7 Demon Lords?:riiight:

Έχω ηδη γραψει για εναν απο αυτους στη πρωτη σελιδα,και αλλες γενικες πληροφοριες για αυτη την ομαδα... Τωρα βασικα δεν προλαβαινω με την εξεταστικη...Μια απο αυτες της μερες αν ειναι, θα γραψω για την Lilithmon...:nod:

#28 Chado

Chado

Anime Newbie

• Members
  • 33 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2007 - 09:41

Έχω ηδη γραψει για εναν απο αυτους στη πρωτη σελιδα,και αλλες γενικες πληροφοριες για αυτη την ομαδα... Τωρα βασικα δεν προλαβαινω με την εξεταστικη...Μια απο αυτες της μερες αν ειναι, θα γραψω για την Lilithmon...:nod:

Κάτσε διάβασε και όταν έχεις χρόνο γράψτα μας. Με το πάσο σου:kill4u:
HIT STRONGLY, HIT FAST, HIT FIRST, HIT... DIRTY!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#29 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2007 - 10:14

Μπορείς να διαβάσεις και στην wikipedia αρκετά πράγματα ;)

Αρκετά έχει και στο http://www.digistarlight.net ;)

#30 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2007 - 10:19

Ρε παιδιά είχα βρεί κάποτε ένα τρομερό digimon-related site, με digimon analyser και έτσι και είχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τώρα δεν μπορώ να το βρω πουθενά, μήπως το έχει κανένας? Θυμάμαι ότι είχε και ένα link σε ένα site, το Renamon_R η κάπως έτσι, τέσπα το site μιλάμε είχε από Paladin ImperialDramon μέχρι BlackMetalGarurumon..

είναι ψιλό-offtopicy αλλά άμα το βρώ, λέει μερικά τρελά πράγματα (από ότι θυμάμαι πάντα)

Αυτό λες; http://wiki.dats.us/index.php