Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μαμά Πατρίδα σου 'ρχομαι!

• Please log in to reply
91 replies to this topic

#16 Matthew

Matthew

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 18 February 2007 - 00:27

Καλα να περασεις ρε φιλε!!!!
Εγω κατα καπιω περιεργο τροπο αγαπω τον στρατο!
Ανιπομονω να παω.....

#17 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 February 2007 - 00:33

Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να θέλει να χάσει μήνες απο την ζωή του.

#18 Arkan

Arkan

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 18 February 2007 - 12:05

Ό,τι και πεί κανείς ή ό,τι και να κάνει, θα τους χάσει. Οπότε το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει, να τελειώνει και να συνεχίσει την ζωή του. Κομπλεξισμοί δέν χωράνε στον στρατό, χειρότερα θα περάσει έτσι.
Όλα αυτά βέβαια δέν ισχύουν για τα $%^*βύσματα και άλλους που πραγματικά δέν πρέπει να πάνε.

Posted Image
It's Lonely At The Top,
But It's Good To Be The King!!!:king:

#19 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 18 February 2007 - 13:27

Καλα να περασεις ρε φιλε!!!!
Εγω κατα καπιω περιεργο τροπο αγαπω τον στρατο!
Ανιπομονω να παω.....

Ε τότε να πας για Αξιωματικός ή ΕΠΟΠ(Επειδή Πεινάω Ορκίστηκα Πάλι:bleh:, υπόψιν δεν έχω κάτι μαζί τους αλλά αυτό είναι ένα από αυτά που λένε οι φαντάροι γι'αυτούς,άλλωστε εχω και πολύ καλό φίλο ΕΠΟΠ)
Κι εγώ πριν μπω είχα την περιέργια και το ενδιαφέρον για το πως θα είναι ο στρατός, αλλά μετά από λίγο καιρό άρχισα να εκνευρίζομαι με πολλά πράγματα!
Στο στρατό το μόνο που σου μένει και αξίζει είναι οι φιλίες, αν βέβαια βρεθείς με άτομα με τα οποία να ταιριάζεις...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#20 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 23 February 2007 - 19:04

Kαλά να περάσεις και καλό σφάξιμο...

Αν άκουσα καλά εκεί έχει ωραίες γκόμενες...Όταν τελειώσεις τη θητεία σου φέρε και καμία και για εμάς που δεν έχουμε...

Εγώ ευτυχώς λογώ των ισχυρών κονε μου δεν θα πάω ούτε και όταν γεράσω... :lol:

Όσοι πάνε στρατό είναι που γουστάρουν να χτυπάνε τα κορίτσια και τα σχετικά...αλλα λίγο μάθημα ξύλου θα τους συνεφέρει λίγο από το να κάνουν βλακείες στα κορίτσια. :lol:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#21 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 23 February 2007 - 21:35

Όσοι πάνε στρατό είναι που γουστάρουν να χτυπάνε τα κορίτσια και τα σχετικά...αλλα λίγο μάθημα ξύλου θα τους συνεφέρει λίγο από το να κάνουν βλακείες στα κορίτσια. :lol:

Αυτά είναι. :despair:

#22 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 23 February 2007 - 23:28

Αυτά είναι. :despair:

Καλύτερα αυτοκτόνα πριν πας στρατό γιατί εκεί θάνατο θα συναντήσεις.
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#23 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 February 2007 - 04:48

Καλύτερα αυτοκτόνα πριν πας στρατό γιατί εκεί θάνατο θα συναντήσεις.

χαλάρωσε λίγο.. δεν ξέρεις τι λές.

#24 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 24 February 2007 - 16:34

ΠΥΡΟΒΟΛΗΤΗΣ KAKASHI SENSEI.
ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΥΡΙΕ ADMINISTRATOR ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ BOYNA THΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟ ΚΕΠΒ ΕΣΤΕΥΘΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑ.
ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΝΤΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ G3.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#25 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 24 February 2007 - 16:58

ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΥΡΙΕ ADMINISTRATOR ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ BOYNA THΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟ ΚΕΠΒ ΕΣΤΕΥΘΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Α ναι?

Για να δουμε ψαρακα μου τι εμαθες...

α) Για πες μας την ιεραρχια ξεκινωντας απο τον ομαδαρχη σου
β) πες μας τους βαθμους καθως και την απεικονηση τους (2 σαρδελες κτλ)
γ) Ανεφερε τρεις τροπους για καταδειξη στοχου.
δ) Απο πια μερη αποτελειται το τυφεκιο G3-A3?
(αν δεν το εμαθες ακομα το τελευταιο, εχεις 2 μερες καιρο)

:greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece: :greece:
Posted Image

#26 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 24 February 2007 - 17:04

ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΥΡΙΕ ADMINISTRATOR ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΑ BOYNA THΣ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟ ΚΕΠΒ ΕΣΤΕΥΘΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑ.

Έλα ρε πυροβολημένε!!!:bleh:
298 ΛΕΛΕ?:tongue2:
Κι εγώ εκεί κατατάχθηκα! Βέβαια ήμουν 293 σειρά και τον Νοέμβριο απολύθηκα αλλά σε ποιά μοίρα είσαι?
Εγώ ήμουν 2η Μοίρα Γ' Πυροβολαρχία σε κάτι άθλια κτίρια χωρίς ζεστό νερό για μπάνιο.Είναι η χειρότερη Μοίρα από άποψη εγκαταστάσεων. Ενώ η 3η έχει γυμναστήριο και internet cafe><
Υπομονή ένας χρόνος είναι και όταν περάσει θα λες πότε πέρασε!
Μόνο μην σε στείλουν στις εξής μονάδες:
MLRS Λαγκαδά Θεσσαλονίκης(η πιο μαύρη μονάδα πυροβολικού:despair:),
156 Α/Κ ΜΜΠ Αλεξανδρούπολη(ή αλλιώς εκατόν πενήντα τρέξει!!!:rofl:),
188(αν θυμάμαι καλά) ΜΕΑ/ΑΠ Λήμνο(από τις πιο μαύρες μονάδες του ελληνικού Στρατού γενικότερα!!!:ill:
Ευτυχώς δεν υπηρέτησα σε καμμία από τις παραπάνω:

Το πυροβολικό, το πυροβολικό
Το πυροβολικό πολύ το αγαπώ,
ας το μά... ας το μάθω κι ας πεθάνω
στο κανό... στο κανόνι μου επάνω
ΠΥ-ΡΟ-ΒΟΛΙΚΟ
Ι-ΣΧΥΣ ΔΙ-Α ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΩΣ:greece:

Α ρε ακόμα το θυμάμαι, αν και δεν το φώναζα...:σιγά μην μου έκλεινε η φωνή για να το φωνάξω σαν κάτι άλλους γιωτάδες.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#27 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 24 February 2007 - 19:36

ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑ.

Έλα ρε man...κάθε ευχή για καλό ΣΚ τώρα που είσαι έξω...Θήβα είχα ξεκινήσει και εγώ, και πράγματι η 2 ήταν μοίρα άστα να πάνε...(3 εδώ)...:

Καιρός να μάθεις σιγά σιγά και την ανηφόρα του Τάγαρη....:bleh:

Καλά να περνάς αγορίνα, και να μην χαλιέσαι..,μια ιδέα είναι όλα...:kakashithumbup:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#28 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 24 February 2007 - 20:07

Θήβα είχα ξεκινήσει και εγώ, και πράγματι η 2 ήταν μοίρα άστα να πάνε...(3 εδώ)...:

Καιρός να μάθεις σιγά σιγά και την ανηφόρα του Τάγαρη....:bleh:

3η?!Α ρε βύσμα:tongue:!Μιλάμε εμείς δεν είχαμε ζεστό νερό και αυτοί είχαν γυμναστήριο και internet...
Ισως και να δει τίποτα καλό εκεί στον Τάγαρη...(ξέρεις ζευγαράκια:whistling:)
Εκτός κι αν πάει Ανατολική και βουλιάξει στις λάσπες(αν και φέτος δεν έχει βρέξει οπότε θα είναι τυχεροί<<)
Εσύ Dante τι σειρά ήσουνα?
Posted Image

#29 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 February 2007 - 20:18

Θα πρέπει να αστιεύεστε που θα το κάνετε το thread χώρο συζήτησης για το φανταρικό σας.

Έλεος.. βάλτε το thread στην κατηγορία μόνο για αγόρια..
ή στο Όσα λενε οι άντρες μεταξύ τους (και δεν ενδιαφέρουν τις γυναίκες)

Κουράγιο Kakashi ακόμη στην αρχή εισαι

#30 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 24 February 2007 - 20:27

Θα πρέπει να αστιεύεστε που θα το κάνετε το thread χώρο συζήτησης για το φανταρικό σας.

Έλεος.. βάλτε το thread στην κατηγορία μόνο για αγόρια..
ή στο Όσα λενε οι άντρες μεταξύ τους (και δεν ενδιαφέρουν τις γυναίκες)

Κουράγιο Kakashi ακόμη στην αρχή εισαι

Mα είμαστε στην κατηγορία Other Subjects > Off Topic και ο τίτλος είναι ''φανταρικός''!Δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί.
Μάλλον επειδή είσαι κορίτσι και δεν μπορείς να συμμετάσχεις καλά σε αυτό το topic,ε?:bleh:
Άλλωστε δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται να μιλάμε για το φανταρικό μας!
Posted Image