Το Γκοτζιλοτυρο ηταν ολα τα λεφτα. Με ολα πηγαινε
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Μαμά Πατρίδα σου 'ρχομαι!
Posted 30 March 2007 - 19:28
Το Γκοτζιλοτυρο ηταν ολα τα λεφτα. Με ολα πηγαινε
Posted 01 April 2007 - 19:09
Posted 01 April 2007 - 19:28
Posted 01 April 2007 - 19:39

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 02 April 2007 - 00:20
ο στρατός το παρουσίασε σαν αυτοκτονία και το παληκάρι που ήταν μάρτυρα κατέληξε στο ψυχιατρίο.
Posted 02 April 2007 - 00:50
Ξέρεις πολλά και πρέπει να .....σε βγάλουμε από την μέσηξέρω πάντως ένα παληκάρι που είδε άτομο να σκοτώνεται σε ατύχημα.
ο στρατός το παρουσίασε σαν αυτοκτονία και το παληκάρι που ήταν μάρτυρα κατέληξε στο ψυχιατρίο.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 02 April 2007 - 10:56
Εγώ ξέρω πάρα πολλά και μη ξεχνάς απο τι αρχίζει το όνομα μου.
απο Έψιλον
Posted 02 April 2007 - 11:30
μη ξεχνάς απο τι αρχίζει το όνομα μου.
απο Έψιλον
So what...?

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 02 April 2007 - 14:42
Παράδειγμα προς μίμηση http://www.als-net.gr/
my blog: blog.e-healthgr
Posted 20 April 2007 - 10:14
Posted 20 April 2007 - 13:11
Μετά από 67 μέρες στο στράτευμα μπορώ να πω ότι πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα(ψυχολογικό) για να αυτοκτονήσεις στο στρατό...Είναι τόση η ξάπλα που δεν παλεύεται!Τώρα αν είσαι πυροβολικό/τεθωρακισμένος αλλάζει αλλά και πάλι καμμία σχέση με παλιά.Τώρα λόγω των πολλών ατυχημάτων προσέχουν σαν τα μάτια τους τους φαντάρους και χώνουν τους εποπ και τους υεα(και καλά τους κάνουν μεταξύ μας)
Γεια σου ρε φαντάρε!!....πως τα περνάς?...
Πάντως παλιότερα ήταν πιό περίεργα τα πράγματα. Η ξάπλα με έπιασε τον 7ο μήνα, μέχρι τότε είχαμε "εμπρός καλά μου πόδια". Αλλά φυσικά εξαρτάται και από την μονάδα στην οποία θα πέσεις....^^

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 28 August 2007 - 14:03
Για σένα (αλλά και για όσους μπαίνουν φαντάροι τώρα τον Αύγουστο) αφιερωμένη η παρακάτω εικόνα:

Mιας κι υπάρχει thread για τον στρατό θα κάνω κάποια στιγμή κανα post με μερικές ενδιαφέρουσες (αλλά και αστείες εμπειρίες) από την στρατιωτική μου θητεία (κατα την διάρκεια της οποίας δεν μου έλειψαν τα manga χάρη στην διανυχτέρευση που είχα στο σπίτι ενός θείου μου όπου και την άραζα κατα την διάρκεια των εξόδων κι έλιωνα στα manga που είχα φέρει από την Αθήνα, στο Gameboy Advance και στα Anime Insider που αγόραζα από ένα πρακτορείου τύπου με ξένα έντυπα).
Posted 17 February 2008 - 09:45
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk