Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Μαμά Πατρίδα σου 'ρχομαι!

• Please log in to reply
91 replies to this topic

#46 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2007 - 19:28

μου εχει λειψει αυτο το τρελλο τυρι απο την κονσερβα.

Το Γκοτζιλοτυρο ηταν ολα τα λεφτα. Με ολα πηγαινε 8) 8) 8)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#47 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 19:09

και οι κονσέρβες με τον αρακά μια χαρά ήταν... αν αντί για μάγειρα είχες πυροβολητή που ούτε τα αυγα δεν πετύχαινε , τότε σώζαν ζωές...

#48 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 19:28

Πάντως όσων αφορά τις αυτοκτονίες αμφιβάλλω αν είναι όλες πραγματικά αυτοκτονίες... Ειδικά σε περιοχές όπως τον Έβρο... Πολλοί βλέπουν πράγματα που δε θα έπρεπε να δουν και γι'αυτό τους "βγάζουν" από τη μέση.

#49 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 19:39

Quaja, πράγματι υπάρχουν υποθέσεις που ακόμα τραβιούνται. Στην πλειονότητα αφορούν δυστυχώς οργανωμένο έγκλημα...:despair:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#50 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 00:20

ξέρω πάντως ένα παληκάρι που είδε άτομο να σκοτώνεται σε ατύχημα.
ο στρατός το παρουσίασε σαν αυτοκτονία και το παληκάρι που ήταν μάρτυρα κατέληξε στο ψυχιατρίο.

#51 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 00:50

ξέρω πάντως ένα παληκάρι που είδε άτομο να σκοτώνεται σε ατύχημα.
ο στρατός το παρουσίασε σαν αυτοκτονία και το παληκάρι που ήταν μάρτυρα κατέληξε στο ψυχιατρίο.

Ξέρεις πολλά και πρέπει να .....σε βγάλουμε από την μέση:bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 10:56

σου είπα dont underestimate me.
Εγώ ξέρω πάρα πολλά και μη ξεχνάς απο τι αρχίζει το όνομα μου.
απο Έψιλον

#53 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 11:30

μη ξεχνάς απο τι αρχίζει το όνομα μου.
απο Έψιλον

:huh:
So what...?
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 kenji

kenji

Arbeit macht frei

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 14:42

Fingolfin δεν έχεις ακούσεις για τους ΕΛ? Την βλέπω την Erisabetsu να την φυγαδεύουν τα vimanas στο τέλος. :D
1million4disability: Υπογράψτε για την άρση των διακρίσεων εις βάρος των αναπήρων στην ΕΕ
Παράδειγμα προς μίμηση http://www.als-net.gr/
my blog: blog.e-healthgr
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2007 - 14:42

Kenji μόνο εσύ με πιάνεις

#56 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2007 - 08:44

παιδια Χριστος Ανεστη και παντα με υγεια (για μενα δυστυχως το 2ο δεν ισχυει γιατι μου δημιουργηθηκε προβλημα στη σπονδυλικη στηλη και πηρα αναρωτικη).
Δημοσιευμένη  εικόνα
Πρωιν kakashi_sensei

#57 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2007 - 10:14

Μετά από 67 μέρες στο στράτευμα μπορώ να πω ότι πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα(ψυχολογικό) για να αυτοκτονήσεις στο στρατό...Είναι τόση η ξάπλα που δεν παλεύεται!Τώρα αν είσαι πυροβολικό/τεθωρακισμένος αλλάζει αλλά και πάλι καμμία σχέση με παλιά.Τώρα λόγω των πολλών ατυχημάτων προσέχουν σαν τα μάτια τους τους φαντάρους και χώνουν τους εποπ και τους υεα(και καλά τους κάνουν μεταξύ μας)
Ο Odin είναι και ΘΕΟΣ και Συνάδελφος!!! (έχει παραπαλιώσει αυτό μάλλον...)

#58 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2007 - 13:11

Μετά από 67 μέρες στο στράτευμα μπορώ να πω ότι πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα(ψυχολογικό) για να αυτοκτονήσεις στο στρατό...Είναι τόση η ξάπλα που δεν παλεύεται!Τώρα αν είσαι πυροβολικό/τεθωρακισμένος αλλάζει αλλά και πάλι καμμία σχέση με παλιά.Τώρα λόγω των πολλών ατυχημάτων προσέχουν σαν τα μάτια τους τους φαντάρους και χώνουν τους εποπ και τους υεα(και καλά τους κάνουν μεταξύ μας)

Γεια σου ρε φαντάρε!!....πως τα περνάς?...

Πάντως παλιότερα ήταν πιό περίεργα τα πράγματα. Η ξάπλα με έπιασε τον 7ο μήνα, μέχρι τότε είχαμε "εμπρός καλά μου πόδια". Αλλά φυσικά εξαρτάται και από την μονάδα στην οποία θα πέσεις....^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#59 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 14:03

Gaara της Ερήμου, αν διαβάζεις αυτό το thread (δεν ξέρω καν αν είσαι γραμμένος σ' αυτό το forum και με ποιό nickname) σου εύχομαι καλή θήτεια και να μην μασάς!

Για σένα (αλλά και για όσους μπαίνουν φαντάροι τώρα τον Αύγουστο) αφιερωμένη η παρακάτω εικόνα:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Mιας κι υπάρχει thread για τον στρατό θα κάνω κάποια στιγμή κανα post με μερικές ενδιαφέρουσες (αλλά και αστείες εμπειρίες) από την στρατιωτική μου θητεία (κατα την διάρκεια της οποίας δεν μου έλειψαν τα manga χάρη στην διανυχτέρευση που είχα στο σπίτι ενός θείου μου όπου και την άραζα κατα την διάρκεια των εξόδων κι έλιωνα στα manga που είχα φέρει από την Αθήνα, στο Gameboy Advance και στα Anime Insider που αγόραζα από ένα πρακτορείου τύπου με ξένα έντυπα).

#60 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2008 - 09:45

επιτελους ΛΕΛΕΕΕΕ!!!! It's good to be back.και απο οτι ειδα σημερα βγηκε και το "μαχιμο" mnemosyne