Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Μαμά Πατρίδα σου 'ρχομαι!

• Please log in to reply
91 replies to this topic

#31 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 February 2007 - 20:33

Mα είμαστε στην κατηγορία Other Subjects > Off Topic και ο τίτλος είναι ''φανταρικός''!Δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί.
Μάλλον επειδή είσαι κορίτσι και δεν μπορείς να συμμετάσχεις καλά σε αυτό το topic,ε?:bleh:
Άλλωστε δεν λέει πουθενά ότι απαγορεύεται να μιλάμε για το φανταρικό μας!

πλάκα κανω..

απλά την έχω περάσει την φάση που όλοιιιιι οι φίλοι μιλουσαν γι αυτό

Πείτε τα εδώ για να μη τα λέτε στις κοπέλες σας και τις κουράζετε

#32 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 24 February 2007 - 20:48

πλάκα κανω..

απλά την έχω περάσει την φάση που όλοιιιιι οι φίλοι μιλουσαν γι αυτό

Είναι γεγονός ότι όποιος πάει στρατό και για όσο είναι μέσα δεν μιλάει για τίποτα άλλο εκτός από τα στρατιωτικά...
Το έχω δει κι εγώ με φίλους μου που πήγαν πολύ πριν από εμένα και σε κάποια άδεια τους που βγαίναμε, μιλούσαν συνέχεια για στρατό και βαριόμουνα επειδή δεν καταλάβαινα αυτά που έλεγαν και δεν με ενδιέφεραν τότε.
Όταν πήγα κι εγώ έκανα το ίδιο, είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις και μόνο αν το νιώσεις θα καταλάβεις γιατί...
Βέβαια υπάρχουν και ελάχιστες περιπτώσεις ανυπέρβλητων ΒΥΣΜΑΤΩΝ όπως ένας φίλος μου που πήγε ναυτικό και δεν έκανε καμμία σκοπιά ενώ το σπίτι του ήταν μισή ώρα απόσταση από το καράβι που ''υπηρετούσε'' και έκανε μία υπηρεσία σε 5 ημέρες.:mad:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#33 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 24 February 2007 - 22:48

λοιπον ειμαι στη 4η μοιρα Γ πυρ/χεια 1ο ουλαμο.
μεχρι τωρα μου φανηκε σαν μια αυστηρη κατασκηνωση.
μακαρι να συνεχησει ετσι.
για την ωρα μας ειπαν να μαθουμε την ιεραρχια,τα ονοματα ολων των αξιωματικων,τα ονοματα των ουλαμαγων μας και απο που καταγονται και την ιστορια καποιων αγωνιστων που ειναι σε καδρα στον ουλαμο μας.
G3 απο τεταρτη.
τωρα με συγχωρητε αλλα πρεπει να γινω λιγο "λιαρδα".
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#34 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 February 2007 - 17:11

4η Μοίρα Α' Πυροβολαρχεία 2ος Ουλαμός... 98Γ' ΕΣΣΟ

και παρακάλα να πας ΠΠΑΡ [αλλά όχι ραντάρ] ;)

#35 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 27 February 2007 - 17:19

4η Μοίρα Α' Πυροβολαρχεία 2ος Ουλαμός... 98Γ' ΕΣΣΟ

και παρακάλα να πας ΠΠΑΡ [αλλά όχι ραντάρ] ;)

ΠΠΑΡ είχες πάει ρε παλιοσειρά?ΑΛεξανδρούπολη?
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον

#36 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 February 2007 - 17:41

πιο πάνου , πιο πάνου... Λαγός και έμεινα εκεί 500 μέρες , αμετάθετος γαρ...

Μετεωρολόγος ftw όμως...

#37 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 27 February 2007 - 23:37

Σε όποιον "τύχει" ο 16 ΛΔΒ να βάλει βίσμα να γλιτώσει.Κόλαση επί γης.Και να μην εκφραστώ για το 95% των στελεχών ανεξαιρέτος μονάδος.Ένα πράγμα τους αξίζει:rip: :tongue:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#38 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 09 March 2007 - 19:36

χαιρετω ολους.
μολις επεστρεψα για την 2η αδεια μου (και μαλλον η τελευταια μεχρι τη μεταθεση μου).
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#39 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 09 March 2007 - 20:02

Καλή μετάθεση λοιπόν και σου εύχομαι να πετύχεις σωστούς συνάδελφους ''πυροβολημένους'' εκεί που θα πας γιατί αλλιώς ...:despair:
Το τέλειο θα ήταν να βρεις κανέναν anime καμμένο να κάνετε και αξέχαστα περίπολα μαζί:drinks:
Posted Image

#40 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 23 March 2007 - 19:18

παιδες χαιρετω για μια ακομη φορα.μολις επεστρεψα απο την τελευταια αδεια μου πριν τη μεταθεση (τη δευτερα ειναι).η ειδικοτητα μου ειναι μαγειρας.θα παω πρωτα για εκπαιδευση στο γυθειο και μετα στη κομοτηνη για παραμεθωριο.εχουν να φανε ramen οι φανταροι.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#41 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 23 March 2007 - 19:28

Γνώρισα πολλά παιδιά που ήταν Κομοτηνή στη δεύτερη μετάθεσή μου. Ολοι λέγανε ότι περνάγανε καλά και αναρωτιόντουσαν γιατί φυγανε!
Η αλήθεια είναι ότι αν τα δεις καλά εκεί τα πράγματα δήλωσε παραμένοντας γιατί η επόμενη μετάθεσή σου θα είναι λίγο πιο κάτω από την Κομοτηνή αφού τα μόρια που δίνει για την μετάθεση είναι ελάχιστα...: και μπορεί να τύχεις σε χειρότερο στρατόπεδο.
Εκτός και αν έχεις κανένα καλό βύσμα....οπότε το πράγμα αλλάζει.
Άντε καλή αρχή και καλά Ramen.....no jutsu:bleh:
Posted Image

#42 Gkatzos

Gkatzos

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 23 March 2007 - 21:53

Και εγώ νομίζω ότι στην Κομοτηνή θα περάσεις μια χαρούλα. Εγώ από εκεί είμαι. Σαν πόλη είναι αίσχος αλλά από ζωή και ειδικά νυχτερινή γίνεται χαμός.

Εγώ μπαίνω τον Μαίο και με την πρώτη μετάθεση μάλλον θα πάω Κομοτηνή. Αν καμιά μέρα μας δώσουν στο γεύμα και chopsticks θα τρέξω να αναζητήσω τον μάγειρα.:D

Άντε να περάσεις καλά όπου και αν πας

#43 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 March 2007 - 09:45

Λοιπόν σήμερα το πρωί έβλεπα μια άθλια εκπομπή στο πιο άθλιο κανάλι της Ελληνικής τηλεόρασης AKA ΑΝΤ1.
Θέμα: Αυτοκτονίες στον στρατό
Εκεί μιλούσε ένας παλικάρι για τον στρατό (χωρίς να έχει πάει) για τις αυτοκτονίες, άκουσα τις απόψεις του και τις βρήκα αρκετά λογικές κρίνοντας απο αυτά που ακούω για τον στρατό.
Επειδή απλά το πως περνάς στον στρατό έχει να κάνει με το πώς είσαι εσύ και με το πόσο καλά τα έχεις με τον εαυτό σου. Δηλαδή ακόμη και τα παιδιά που εδω μέσα αναφέρανε ότι πέρασαν καλά στον στρατό είμαι σίγουρη ότι συνάντησαν πολλούς λαμάκες εκεί μέσα απλά δεν επηρεάστηκαν.
Προς απάντηση του νεαρού αυτού, ήρθε μια βουλευτής της Ν. Δ.
Αχόνευτη και χαζογκόμενα απο την φύση της άρχισε να ρωτάει αν ο νεαρός πήγε στον στρατό ή οχι. Εντάξει το παληκάρι δεν πήγε στρατο, ωραία; Αλλά είμαι
σίγουρη ότι ήξερε πολλά περισότερο απο αυτήν την άθλια για τον στρατο.
Αφού αν μη τι άλλο θα έχει ακούσει τους φίλους του για τις δικές τους εμπειρίες
και θα έχει δώσει μεγαλύτερη προσοχή από ό,τι θα μπορούσε να δώσει μια
γυναίκα. Πόσο μάλλον μια γυναίκα που όλη της την ζωή είναι βολεμένη,
και που στην τελική ο δικός της γιος καθότι με μαμμά στην βουλή, δεν θα
κακοπεράσει στον στρατό.

Τεσπά αυτοί οι δύο καραγκιόζηδες κατάφεραν να επισκιάσουν το θέμα που ήταν
οι αυτοκτονίες στον στρατό.

Εγώ αυτό που έχω να πώ, είναι να είστε δυνατοί εκεί μέσα και να μην
αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν τόσο. Στην τελική εγώ έχω περάσει
3 φανταρικά απο την άποψη ότι η ζωή μου δεν ήταν και τόσο εύκολη.

Anyway.. sorry που βγήκα off topic απλά ήθελα να τονίσω ότι, κανέναν πρόβλημα
δεν μπορεί να λυθεί με μία πράξη τόσο ηττοπαθής.

sorry που βάρυνα την ατμόσφαιρα.

#44 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 28 March 2007 - 16:28

ξαναχαιρετω για μια ακομη φορα.ειμαι εξω με πασχαλινη αδεια μεχρι τη μεγαλη τριτη (οχι δεν ειμαι βυσμα).το γυθειο ειναι ολα τα λεφτα.και η εκπαιδευση ακομα καλυτερα.το στρατοπεδο ειναι μεσα στη πολη διπλα στη θαλασσα και ειναι οσο η πλατεια ελευθερειας (για οσους ξερουν απο κορυδαλλο).κατα τα αλλα καλα.μαθαμε πως να φτιαχνουμε κοτοπουλο με ρυζι,μπιφτεκια με πουρε και φασολαδα.το ramen δε ξερω ποτε θα μας το μαθουν.
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei

#45 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 March 2007 - 19:55

wb δεν περήμενα τιπότα άλλο απο έναν kakashi sensei να περνάει καλά στον στρατό.