Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#1396 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2011 - 08:57

Τουμπιώτικα 2011 http://www.kulturosupa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4804:toumnpiotika&catid=97:whats-moving&Itemid=308 Rock συναυλία 1 Οκτωβρίου. Μας έβγαλαν και στο internet lol. Εγώ θα συμμετέχω με τους black arrows.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1397 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2011 - 19:57

Universe 217 - Maplerun - Bella Fuzz στο six dogs σε μιαμιση ωρα, και skysent lu στο bat city σε περιπου 3ωρες. Οποιος δεν μπορει να διαλέξει (καλή ώρα) τρέχει.

και ενα βιντεακι Bonus

Youtube Video

stasou%2520mygdala.jpg

#1398 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2011 - 18:34

Iced earth προχτες και ηταν πολυ καλοι.Ο stu block γ*μησε αλυπητα και στο burning times η αρενα πηγαινε πανω κατω.

2 πλυν.Πρωτον το σετλιστ ψιολομετριο.Τα μισα απο το dystopia ηταν.Που το dracula που το melancholy.Δευτερον το κοινο ηταν ξενερα σκετη.Ολα τα pit εγω και κατι φιλοι τα ανοιγαμε.

Highlight το επικο dante's inferno που εγινε...κολαση(get it?:kakaka:).Πολυ ωραια ηταν αλλα για κανενα λογο δεν με ικανοποιησε πληρως.Να μας ξαναρθουν.

sc5bab.jpg

#1399 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2011 - 23:01

Iced earth προχτες και ηταν πολυ καλοι.Ο stu block γ*μησε αλυπητα και στο burning times η αρενα πηγαινε πανω κατω.

2 πλυν.Πρωτον το σετλιστ ψιολομετριο.Τα μισα απο το dystopia ηταν.Που το dracula που το melancholy.Δευτερον το κοινο ηταν ξενερα σκετη.Ολα τα pit εγω και κατι φιλοι τα ανοιγαμε.

Highlight το επικο dante's inferno που εγινε...κολαση(get it?:kakaka:).Πολυ ωραια ηταν αλλα για κανενα λογο δεν με ικανοποιησε πληρως.Να μας ξαναρθουν.

Διάβασα και εγώ για κάτι reviews από την συναυλία τους και πάνω-κάτω έλεγαν τα ίδια αλλά πολύ ήθελα να πήγαινα να τους άκουγα αλλά no money-no honey :zetsubou:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1400 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 15:46

Ladose live στο An Live Club το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου!

Youtube Video

#1401 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 15:52

Last Drive στο Fuzz 23 Δεκεμβρίου.

Τους έχω δει ήδη 4εις φορές, και πάλι είμαι ενθουσιασμένη που ξανακάνουν live!:joyful:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1402 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 21:05

Ξέρει κανείς πότε κα αν θα κάνει συναυλία ο Μt Eden (dubstep) στην Θεσ/νίκη...?...

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#1403 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 21:11

Δεν πήγα ICED EARTH!!!!
:Crying2: :Crying2::nanteee::nanteee::run::run:

#1404 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2011 - 21:02

Στην ελλαδα ζεις.Καποια στιγμη θα πας ;)

sc5bab.jpg

#1405 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2011 - 20:18

Είδα προχθες live την Anoushka Shankar στο μέγαρο μουσικής. Η Anoushka είναι μια απ'τις κόρες του Ravi Shankar, μια άλλη κόρη του είναι η Norah Jones. Η Anoushka μας παρουσίασε ένα project της όπου έμπλεκε την ινδική μουσική με το flamenco, είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον και πετυχημένο πείραμα, μόνο τα φωνητικά μου φάνηκε πως είναι λίγο αταίριαστα αλλά η τραγουδίστρια που είχαν στην συναυλία ήταν πολύ καλή οπότε δεν ήταν και άσχημα.

Η συναυλία δεν είχε πολύ κόσμο, ούτε το μισό μέγαρο δεν είχε γεμίσει. Το κοινό που ακούει μουσικές απ'ολο τον κόσμο δυστυχώς μάλλον είναι λίγο στην χώρα μας. Το ανατολικό στοιχείο που έχει η παραδοσιακή μουσική της Ελλάδας μέσα της θα έπρεπε θεωρητικά να μας κάνει πιο ανοιχτούς σε τέτοιες μουσικές, βέβαια πρακτικά η μουσική πραγματικότητα καθορίζεται απ'τα συνήθως indie / alternative δυτικότροπα μονόφθαλμα μουσικά media.

Youtube Video

#1406 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2012 - 16:43

http://el-gr.facebook.com/events/349610731719628/
Παίζουμε live μαζί με κάτι φιλαράκια την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στο Harley Bar (είσοδος 8 ευρώ με μπύρα) ώρα 8μ.μ. (τυπογραφικό λάθος αυτό στη δημοσίευση :uhh:)
Burning Butterflies και εμείς R.I.P. (Rest In Peace) περιμένουμε όσους φίλους του Hard Rock, Metal και Alternative :)

#1407 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2012 - 12:09

Έρχονται οι Red Fang!!!!!!!

επιτέλους.
πως και πως τους περιμένω έναν χρόνο τώρα.

:nanana:

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#1408 Kotsografetas

Kotsografetas

Anime Newbie

• Members
  • 38 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2012 - 12:35

Παιδια ετοιμαστειτε. Αmon Amarth στην αθηνα(Fuzz club) στις 22 Aπριλιου.
Δεν το πιστευα μολις το ειδα. Θα γινει της ιεροδουλου!
Να δουμε και τι support θα εχουν!!!!!!!!!!!!!

#1409 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1.451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2012 - 14:19

Black Sabbath, Paradise Lost, Machine Head. Rockwave second day

#1410 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις: