Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#1381 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 16 July 2011 - 08:57

Ας δώσω κι εγώ τις δικές μου εντυπώσεις από το The Wall.

O-M-G!!! I WAS BLOWN AWAY!

Εμπειρία ζωής που ευτυχώς δεν την έχασα.
Βλέπωντας όλο αυτό το σόου το οποίο συνδεόταν με τα τραγούδια, θυμήθηκα πόσο ολοκληρωμένοι είναι οι δίσκοι παλιών συγκροτημάτων. Ειδικά στο The Wall ένιωσα να βλέπω μία ιστορία με αρχή, μέση και τέλος.
Αν και είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια τραγούδια, αυτά που μου έκαναν περισσότερη εντύπωση ηταν το Comfortably Numb, όπου μου είχε σηκωθεί η τρίχα και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς και με ένα animation που έπεξε επάνω στο τείχος προς το τέλος, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο τραγούδι, και ο Roger Waters ήταν μπροστά από το τείχος και αν και ήταν μία μικροσκοπική φιγούρα μπροστά σε αυτή την τεράστια "οθόνη προβολής" κατάφερε να μου τραβήξει το βλέμμα, καθώς με τις κινήσεις του συμμετείχε κατά κάποιο τρόπο στο animation.
Τέλος, ο ήχος...αυτός ο ήχος...πόσο τέλειος ήταν;!!!:nod2:

Edited by Fingolfin, 16 July 2011 - 09:03.

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1382 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 16 July 2011 - 17:33

The Wall: και οι δικές μου εντυπώσεις (ναι τελικά βρήκα εισιτήριο. :P)
Posted Image

#1383 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 16 July 2011 - 20:31

Locomondo σημερα στο River Festival Aliakmonas!
Yosha!

2bbd14fc.jpg

#1384 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 21 July 2011 - 23:46

Ποιος θα πάει WASP;
Θέλω να πάω αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμη. Υποθέτω ότι εισιτήρια υπάρχουν ακόμη.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1385 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 18 August 2011 - 11:09

Έχουμε λιώσει. Η πιο κοντινή συναυλία στην Θεσσαλονίκη είναι 20 Νοεμβρίου οι Iced Earth και δεν μπορώ να πάω γιατί εκείνη τη μέρα έχω γενέθλια και θα έχουμε κόσμο :nanteee: Καταραμένη η μέρα που γεννήθηκα
Posted Image

#1386 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 18 August 2011 - 11:15

Εχει και Pain Of Salvation στις 14 Οκτωβρη να εχεις υποψη σου λεω να παω για να τους εκτιμησω καλα.

#1387 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 18 August 2011 - 11:27

Το θέμα είναι οτι τότε είναι Παρασκευή και συνήθως τις Παρασκευές έχω πρόβα μέχρι αργά
Posted Image

#1388 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 19 August 2011 - 23:48

Έχουμε λιώσει. Η πιο κοντινή συναυλία στην Θεσσαλονίκη είναι 20 Νοεμβρίου οι Iced Earth και δεν μπορώ να πάω γιατί εκείνη τη μέρα έχω γενέθλια και θα έχουμε κόσμο :nanteee: Καταραμένη η μέρα που γεννήθηκα

Ναι ρε φίλε και εγώ το ίδιο, για εμένα η πιο κοντινή συναυλία είναι στις 12 Νοεμβρίου που παίζουν οι Amorphis μέχρι τότε τι θα κάνουμε???
Posted Image

#1389 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 22 August 2011 - 19:08

Ποιος θα πάει WASP;
Θέλω να πάω αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμη. Υποθέτω ότι εισιτήρια υπάρχουν ακόμη.

Ελπίζω να μην πήγες τελικά...

stasou%2520mygdala.jpg

#1390 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 23 August 2011 - 15:17

:knock-knock: 9-10-11 Σεπτεμβρίου Φεστιβαλ Κ.Ν.Ε. Οδηγητή Στρατόπεδο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκη

Θα εμφανιστούν πολλοί καλλιτέχνες όπως: Skelters, Κίτρινα Ποδήλατα, Μπλε καθώς και οι Δημήτρης Σταρόβας, Παντελής Θαλασσινός, Λάκης Παπαδόπουλος και άλλοι

Εισητήριο 6 Ευρώ
Για περισσότερες πληροφορίες http://efestival.kne.gr/?page_id=193

#1391 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 24 August 2011 - 12:41

Α και κάτι ακόμα :knock-knock: δεν ξέρω αν θεωρείται συναυλία αλλά διωργανώνουμε ένα μίνι φεστιβάλ με κάτι φίλους 9 Σεπτεμβρίου στο 100ο δημοτικό σχολείο (πίσω από την εκκλησία της Αγ.Μαρίνας) Ανω τούμπα περιοχή Κρυονερίου, Θεσσαλονίκη. Θα είμαστε γύρω στις 4 μπάντες και θα καλύπτουμε είδη όπως: Metal,hard rock,alternative και punk

Θα ξεκινήσουμε γύρω στις 7 και θα τελειώσουμε στις 11

Υ.Γ. Εννοείται δωρεάν
Τούμπα Libre fest 2011

Δημοσιευμένη  εικόνα

Σε μια ωραία κίνηση και με ένα ωραίο live εν'ονόματι "Τούμπα Libre fest" τα τσακαλάκια από έξι μπάντες ζωντανεύουν μια γειτονιά. Τα συγκροτήματα που θα πάρουν μέρος στη συναυλία είναι οι Ράντανπλαν, Palomas Groseras, Ζάντες, Slaves of innocence Black arrows και R.I.P. Η συναυλία είναι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο πάρκο του 100ού δημοτικού πίσω απο την Αγ.Μαρίνα στην Άνω Τούμπα. Όπως μας κατατοπίζει και το αφισάκι της συναυλίας πέρνουμε απο το κέντρο το 37 και κατεβαίνουμε στην στάση Αγία Μαρίνα.

Edited by metalmusicmaniac, 21 September 2011 - 11:52.

Posted Image

#1392 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 11 September 2011 - 16:47

Και ναι μετά την αρκετά πετυχημένη συναυλία μας στις 9/9 παίζουμε :knock-knock: στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας στις 1/10. Θα το οργανώσει ο δήμος και θα ήμαστε γύρω στα 7-8 συγκροτήματα.
Ώρα έναρξης 6:00 μ.μ.
Και όπως πάντα δωρεάν

#1393 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 September 2011 - 23:50

Είδα το παρακάτω στη σελίδα της φινλανδικής πρεσβείας και το παραθέτω.

Eurock Marathon 2011 στις 29 Οκτωβρίου. Guest Star οι Φινλανδοί Apocalyptica. Στους 8 φιναλίστ είναι και οι Έλληνες Rosebleed. Ξεκίνησαν το 2006 στο Schoolwave, και πλέον πιστεύω πως στέκουν αξιοπρεπώς στον χώρο. Οι επιρροές τους από άλλα συγκροτήματα είναι εμφανείς (Muse κυρίως απ' ό,τι παρατήρησα από λίγα κομμάτια που άκουσα), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι αρνητικό.

http://www.finland.gr/Public/default.aspx?contentid=229659&nodeid=31957&culture=el-GR
http://www.eurockmarathon.com/index.php?lang=el

Πιστεύω πως και η ελληνική πρεσβεία της εκάστοτε χώρας θα γράφει για τους Rotting Christ και τους Septic Flesh όποτε πάνε για συναυλία.

E5VV38U.jpg

#1394 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 26 September 2011 - 11:46

Πιστεύω πως και η ελληνική πρεσβεία της εκάστοτε χώρας θα γράφει για τους Rotting Christ και τους Septic Flesh όποτε πάνε για συναυλία.

Αυτό είναι σίγουρο! Οι Rotting Christ και οι Septic flesh είναι εδώ και καιρό παγκοσμίως γνωστοί. Μάλιστα τα σκίτσα του Αντωνίου έχουν φτάσει και σε έκθεση ζωγραφικής!
Posted Image

#1395 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 September 2011 - 20:14

Διαγωνισμός για το live Skysent Lu για την παρουσίαση του CD.

stasou%2520mygdala.jpg