Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#1336 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2011 - 11:46

Απλά απίστευτοι οι Blind.....Μετανίωνω που δεν αγόρασα είσητήρια και για τις δύο μέρες....
Κορυφαίοι αν και όπως είπε ο Καλαμάρης , δεν είχαν και τόσο καλό setlist....

Αναμένετε για βίδεον (Voice in the dark και Bards song μαζί με το 3λεπτο Valhalla request xD)

v4kFmx.png

#1337 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 11:31

Ετσι,θα γραψω και εγω πως το live Blind Guardian και στη Θεσσαλονικη ηταν απιστευτο,ηταν απλα απερηγραπτοι,να 'ταν κι 'αλλο,καλα στο ρεφραιν του Voice in the dark δακρυσα:if:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1338 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 20:30

Ετσι,θα γραψω και εγω πως το live Blind Guardian και στη Θεσσαλονικη ηταν απιστευτο,ηταν απλα απερηγραπτοι,να 'ταν κι 'αλλο,καλα στο ρεφραιν του Voice in the dark δακρυσα:if:

Εγω στην δικη μας στο fly!!

sc5bab.jpg

#1339 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 20:39

Εγω ημουν την πρωτη μερα των Guardian. Οντως τρομερη συναυλια απο ενα συγκροτημα συγκριτηκα μεγαλης ηλικιας και ενα καταιγιστικο κοινο. Μπαντα και κοινο γιναν ενα και εκει ειναι το νοημα της συναυλιας..! Ε τι να περιμενεις αφου το κοινο μ αυτα τα τραγουδια μεγαλωσε...

#1340 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 20:52

Εγω στην δικη μας στο fly!!

Εγώ δεν δάκρυσα καθόλου , ούρλιαζα και χτυπιόμουν! Και Minor Wall of Death ftw!

v4kFmx.png

#1341 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 20:59

Σε σας παίξαν το μόνο κομμάτι που άξιζε από το Twist in the Myth, το Fly. Σε μας παίξαν την παπαριά το This Will Never End.
Επίσης δεν είχαν καλό ήχο, όπως και το 2007. Το Principal δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια κακή ποιότητα.
Τέλος, κάτσαν και παίξαν Majesty αφήνοντας απ'έξω Imaginations From The Otherside και Bright Eyes.
Πάντως ήταν μιας τίμια συναυλία αφού παίξαν για 1 ώρα και 50 λεπτά σε αντίθεση με το 2009 και το 2007 (αν και το 09 ήταν σε φεστιβάλ οπότε δικαιολογούνται).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1342 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2011 - 21:10

Εγώ το μόνο παράπωνο που έχω είναι το οτι δεν έπαιξαν το Curse my name.....

v4kFmx.png

#1343 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2011 - 01:55

Επίσης δεν είχαν καλό ήχο, όπως και το 2007. Το Principal δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια κακή ποιότητα.

Στο fuzz ο ηχος ηταν απτεστος!
(μη κοιτατε αυτα που λεν στα report πιθανως για να χτυπησουν το fuzz)
Στην αρχη λιγο κακη η μιξη αλλα απτο δευτερο κομματι βελτιωθηκε αισθητα.

#1344 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2011 - 03:02

Γύρισα από Haggard. Με 20 euro είσοδο, παίξαν 50 λεπτά οι Crow7 το support (μάπα) και στις 11:40 ξεκίνησαν οι Haggard, τέλειωσαν στις 2:10 περίπου. Καλή συναυλία. Τρελό value for money.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1345 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 14:01

Γύρισα από Haggard. Με 20 euro είσοδο, παίξαν 50 λεπτά οι Crow7 το support (μάπα) και στις 11:40 ξεκίνησαν οι Haggard, τέλειωσαν στις 2:10 περίπου. Καλή συναυλία. Τρελό value for money.

Το ρολόι σου δεν πρέπει να πηγαίνει καλά, μιας & οι Haggard βγήκαν στις 22:05 & τελείωσαν στις 12:35. :P

Πάντως, ναι, πολύ value-for-money & η ίδιοι ήταν φοβεροί. Παίζει η καλύτερη από τις 6 συναυλίες που έχω πάω φέτος (ναι, καλύτεροι & από τους Blind Guardian, ακόμη & αν είναι από τα all-time favorite συγκροτήματά μου).

Και ομολογουμένως, ο λίγος κόσμος δε μπορώ να πω πως με χάλασε προσωπικά.

Overall: *thumbs-up*
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#1346 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 17:04

Oι System of a down ξεκινησαν την περιοδια τους ^^

2bbd14fc.jpg

#1347 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 17:55

Oι System of a down ξεκινησαν την περιοδια τους ^^

Ειδα βιντεο απο τη πρωτη τους συναυλια...Εχουν γινει πολυ καλυτεροι απο πριν,αντιθετα απο οτι θα περιμενε ο καθενας.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!:madtodeath::madtodeath::madtodeath:

#1348 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 19:08

Προφανώς ο Ptomahawk πήγε στη συναυλία της Θεσσαλονίκης. Στην Αθήνα οι Crow 7 παίξανε σχεδόν 1:30 ώρα (σχεδόν βαράγαμε ενέσεις στο τέλος) αλλά οι Haggard παίξανε λίγο παραπάνω από 2:30 ώρες. Κάθε χρονιά είναι και καλύτεροι, κρίμα που δεν ήρθε ο Φίφι αυτή τη φορά. Τους έχω δει τρεις φορές και σίγουρα θα τους ξαναδώ όσες φορές και αν έρθουν. Επίσης η ανταπόκριση από .aNiMe//GR members ήταν και αυτή τη φορά φανερή, εύγε κόσμε :8):

Αξιοσημείωτος είναι ο ήχος που έχουν κάθε φορά οι Haggard, ακόμα και την πρώτη φορά που έπαιξαν στο Gagarin, το οποίο δεν φημίζεται για την ηχητική του. Παρ' όλο που έχουν τόσα διαφορετικά όργανα στη σκηνή, ο ήχος τους είναι άπταιστος.

E5VV38U.jpg

#1349 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 19:30

Ειδα βιντεο απο τη πρωτη τους συναυλια...Εχουν γινει πολυ καλυτεροι απο πριν,αντιθετα απο οτι θα περιμενε ο καθενας.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!:madtodeath::madtodeath::madtodeath:

:sadist:

Για τον Roger Waters άκουσα 65€ το εισητήριο. Αλλά αν βιντεοσκοπηθεί νομίζω θα αξίζει. Εδώ που τα λέμε, μάλλον το τελευταίο του τουρνέ θα είναι ούτως ή άλλως. Τι πιστεύετε;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1350 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 20:56

Προφανώς ο Ptomahawk πήγε στη συναυλία της Θεσσαλονίκης.

Γι'αυτό υπάρχει & το Location στο Forum software, χεχ. ;)

Πάντως ναι, ήχος πολύ καλός μετά από κάποια tweaks που έκαναν στην πολύ αρχή.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.