Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#1321 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 04 May 2011 - 19:59

ποιοι θα πάνε Blind Guardian 7-5-2011?

Πολλοι θελουν, λιγοι μπορουν και ακομα λιγοτεροι τελικα θα πανε.

Αλλα οι Guardian στην Ελλαδα ειναι σταθερη αξια οποτε και παλι full θα ειναι...:joyful:

#1322 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 06 May 2011 - 22:10

Ανακοινωθηκαν και τα υπολοιπα συγκροτηματα που θα παιξουν sonisphere...(sorry for big image)
Posted Image

#1323 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 06 May 2011 - 22:58

μούφα συγκροτήματα...μόνο maiden αξίζουν κυρίως για τα παλιά

#1324 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 May 2011 - 11:34

ΙΣΩΣ και όχι.

Αν μου το επιτρέψει η εξεταστική και κατέβω, θα δω τους περισσότερους αλλά σίγουρα δεν θα δω άρον μάδεν.
Είπαμε όμως, κυριως για ΒΑΗΡΟΥΣ και ΓΚΟΤΖΙΡΑ. Γιατί μετράνε.

HnH5aB0.jpg

#1325 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 07 May 2011 - 11:42

Πρώτη συναυλία μου σήμερα και θέλω ένα tip. Το εισητήριο λέει 20:30 , τί ώρα θα ήταν καλύτερα να πάω για να είμαι σε καλό σημείο?

v4kFmx.png

#1326 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 07 May 2011 - 11:53

Αναλόγως τη συναυλία. Ποιοι παίζουν;

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1327 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 07 May 2011 - 11:56

Blind Guardian.... Αλλά απ'ότι έμαθα είναι Sold out

v4kFmx.png

#1328 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 07 May 2011 - 11:58

2-3 ώρες και λίγο λέω. Χθες έπαιζαν Deep Purple στις 9 (νομίζω και ποιο μετά) και κάποιοι φίλοι μου πήγαν στις 4...

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1329 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 07 May 2011 - 12:14

Εκτός και αν είσαι master στο σπρώξιμο, οπότε στα πρώτα 2 τραγούδια φθάνεις 3-4 σειρές απ'την σκηνή.
Posted Image

#1330 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 07 May 2011 - 12:16

ωραία , τέλεια και χαιρόμουν.....

v4kFmx.png

#1331 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 07 May 2011 - 12:22

Εκτός και αν είσαι master στο σπρώξιμο, οπότε στα πρώτα 2 τραγούδια φθάνεις 3-4 σειρές απ'την σκηνή.

that said

στις μεταλ, ροκ, χιπ χοπ, ρεγκε, σκα συναυλιες δεν εχει και πολη νοημα να πας νωρις εκτος και αν θες πρωτη σειρα (που κατα τη γνωμη μου πρωτη σειρα δεν αξιζει να καθεσε για ολη την ωρα αφου χανεις ολο το χαβαλε) ασε που πεθαινεις απο την κουραση γιατι εισαι παραπανω ωρες απο τους υπολιπους και γιατι μετα ολο το σπρωξιδι και η πιεση που γινετε στο κεντρο ασκειτε στους μπροστινους (μερικες φορες μαλιστα κανουν και ντου επιτιδες στους μπροστινους που σφηνονονται σα σαρδελες στα καγκελα..)

οπως ειπε ο πτομαχοκ αν ψηνεσε για ξηλο και σπρωξιδι στο πρωτο ντου ανετα πας πρωτες σειρες (δυσκολα πρωτη, συνηθως υπαρχουν καμενοι που κραταν με νυχια και με δοντια τα καγκελα)

αν δεν ψηνεσε για ξηλο πας ακριβως εκει που τελειωνει το ξυλο στο κεντρο, ετσι και εχεις φατσα καρτα το συγκροτημα και βλεπεις το χαβαλε του κοινου
αν υπαρχει καποιο σκαλοπατι η υψωμα (οπως στο block33) που χωριζει το χωρο του κοινου πας εκει ακριβως που αρχιζει (οσο πιο κοντα στη σκηνη+καλη θεα, δεν εμποδιζουν κεφαλια)

παντος προσπαθησε οχι πολυ πλαγια γιατι αναλογα και με το χωρο μπορει να καταληξεις κουφος απο τα μπασα.. xD

εγω παντα καταληγω κεντρο μπροστα(αναλογα και με την περιπτωση) ακομη και αν εχω παει 5 λεπτα πριν ξεκινησει (δεν χρειαζονται ευγενιες στο σπροξιδι :hehehe:) αλλα ποτε δεν καθομαι εκει ολη την ωρα

Edited by matassos, 07 May 2011 - 12:25.
ξ=ψ xD

#1332 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 07 May 2011 - 12:24

εγώ παντως acdc έβγαινα 9 και εγώ ήμουνα από τις 4,5 και με σπρώξμο και τρέξιμο φτάσαμε 2 σειρα...τώρα επειδή είναι στο fuzz και είναι κλειστός χώρος καλύτερα να πας 2 ώρες πιο πριν...

καλή διασκέδαση

#1333 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 posts

Posted 07 May 2011 - 15:48

και τελευταίος να πας όταν αρχίσει το Live φτάνεις πρώτες σειρές αλλά δεν λέει να είσαι πολύ μπροστά χάνεις όλο τον χαβαλέ, τρως σμπροξίδι σε σημείο που δεν παίρνεις ανάσα ειδικά αν το μαγαζί είναι full (που θα είναι) και ο ήχος είναι χάλια
Posted Image

#1334 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 07 May 2011 - 16:21

Rotting Christ στο Sonisphere ? Ποιοι Maiden ? Ποιοι Slipknot ? Ποιοι Mastodon ? Ποιοι Gojira ? Ποιοι Virus ?

Εδω εχει RC, kuso. Ρε μαγκες παντως, εγω δεν ειμαι και κανας μαστερ στο σπρωξιμο, αλλα ολη την ωρα πρωτη γραμμη ημουνα...ηταν κατορθωμα παντως. :P
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1335 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 08 May 2011 - 10:08

Οι blind guardian χτες ηταν θεοι!!!Βεβαια το μικρο μου παραπονο ειναι οτι προχτες ειχαν πολυ καλυτερο setlist..........

sc5bab.jpg