Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#1306 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 20 April 2011 - 12:32

Tρία νέα τραγουδάκια από τους Λαρισινους southernstonerάδες θεούληδες.
Και νεα tour dates

Δεν εχω αποφασίσει ακόμα αν ειναι ισαξια με τα παλιοτερα, θελω να τα ακουσω λίγο ακόμα. Πάντως είναι αρκετά καλά.
αθήνα και θεσσαλονίκη, αρχές μαίου

thx :ureshii: εχουν μαζευτει τοσα live που αμα παω σε ολα δεν θα γραψω πανελληνιες :hihi2:

edit και δεν θα μου μεινει λεφτο για λεφτο xD

Edited by matassos, 20 April 2011 - 13:26.

#1307 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 20 April 2011 - 13:14

ποιος αλλος θα ερθει sonisphere Ιταλια;
γιατι εγω κατα 70% θα παω! Δεν χανω Slipknot Ουτε Bring me the horizon ;)

:OMG3: ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ποτε θα ερθουν οι ΒΜΤΗ Ελλαδα , chikuso ?
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1308 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 21 April 2011 - 09:48

Δεν ξέρω ποιον μπορεί να ενδιαφέρει, αλλά από χθες σε όλα τα μουσικά φόρα γίνεται της τρελής με το παρακάτω:

Roger Waters management have announced that due to an opportunity to film The Wall in Greece in early July, it is necessary to reschedule two concerts in Milan originally planned for July 6th and 7th 2011.

Σίγουρα μιλάμε για το συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού, αν όχι για το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός που έχει γίνει στην Ελλάδα.

Έχοντας δει μερικά στιγμιότυπα από την εν λόγω περιοδεία, μπορώ να πω ότι οι U2 και λοιποί εφετζήδες που τόσο αποθεώνονται από τους mainstream κύκλους για τις "φαντασμαγορικές" συναυλίες τους, θα πρέπει να πάρουν μερικά μαθήματα για το πώς γίνεται η δουλειά!
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#1309 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 21 April 2011 - 12:40

^Την προηγούμενη φορά που είχε έρθει δεν είχε φέρει σχεδόν τίποτα μαζί του, και είχε βγάλει και φυλλαδιάκια η ντιντι-μιούζικ που έγραφαν πως θα έχει διάφορα πράγματα ως εφέ η συναυλία, ενώ δεν είχε ούτε το 1/10 απ'αυτά. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση αφού λέει πως θα το κινηματογραφήσει μάλλον θα αξιωθεί να φέρει όλο τον εξοπλισμό του show του, εκτός αν θα κινηματογραφήσει και εμάς και άλλες συναυλίες του αλλού, και μετά θα κρίνει απ'το αποτέλεσμα τι θα μπει στο φιλμάκι.

Παρ'ολα αυτά είναι τρομερά υπερεκτιμημένος, ιδιαιτέρως σε ορισμένους ροκ κύκλους που το όνομα του (μαζί με αυτό των floyd) δεν είναι να το βάζει κανείς στο στόμα του. Προσωπικά η προηγούμενη συναυλία του στην Ελλάδα μου φάνηκε διεκπεραιωτική, σχεδόν σαν να ακούω απ'τον δίσκο, σε πολλούς μπορεί να ακούγεται καλό αυτό όμως σ'εμένα όχι. Καλύτερος θα είναι σίγουρα απ'τους μετριότατους U2, για συναυλία του καλοκαιριού δεν ξέρω όμως, ευελπιστώ πως το synch festival και το φεστιβάλ Αθηνών θα μας φέρουν "μικρότερα" μεν αλλά ωραιότερα, πιο φρέσκα και πιο ουσιαστικά ονόματα.

Κατά τ'άλλα μετά απ'τους Swans και τον Garbarek που τα έσπασαν πριν λίγες μέρες, το συναυλιακό νέο της εβδομάδας για'μενα είναι η συναυλία των The Ex το φθινόπωρο. Οι The Ex άγνωστοι σχετικά αλλά άνθρωποι που παίζουν εδώ και 3 δεκαετίες+ πανκ μουσική με τον δικό τους τρόπο, και με τρομερή εξέλιξη ως συγκρότημα. Ένα συγκρότημα που πάντα πειραματιζόταν, έκανε διαφορετικά πράγματα, είχε πολλές & απίστευτες συνεργασίες, και για'μενα άνετα μέσα στα 5 καλύτερα ενεργά ροκ (με την ευρεία έννοια) συγκροτήματα.

Edited by Yojimbo, 21 April 2011 - 12:48.

#1310 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 24 April 2011 - 18:53

Bunnymen,Atomic Bitchwax και Black Heart Procession Απρίλιο και Μάιο.
Clutch,Waters και Grinderman Ιουνιο και Ιούλιο.

Θα δώσουμε το παρόν,μάλλον.

#1311 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 27 April 2011 - 01:04

:OMG3: ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ποτε θα ερθουν οι ΒΜΤΗ Ελλαδα , chikuso ?

Μακαρι να ερχοντουσαν...
Other news naw!
THIRTY SECONDS TO MARS

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011
Κέντρο Ιππασίας - Πάρκο Γουδή
Ολυμπιακά Ακίνητα

DIR EN GREY an Obscure Party

Posted Image
SKULLBARΙπποκράτους & Λ. Κατσώνη 11 (από Λ. Αλεξάνδρας)
Athens, Greece

ezgif.com-resize.gif

#1312 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 April 2011 - 14:35

Σχετικα με την συναυλια των bg το avanced ειναι την ιδια μερα.Πρωι ομως ετσι??:frozen:

sc5bab.jpg

#1313 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 29 April 2011 - 13:59

Το αντιγραφω οπως μου ήρθε από το φατσομπουκι.
Spoiler:

stasou%2520mygdala.jpg

#1314 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 29 April 2011 - 14:28

εννοειται οτι θα παω στο legalize festival οριστε και το λινκ http://www.facebook.com/event.php?eid=146578252073089 τα συγκροτηματα που εχει ειναι πολυ καλα :D δυστιχως κατι μου προεκυψε και δεν ξερω ποσο θα προλαβω απο το αυριανο (:sadist:) αλλα την κυριακη οπωσδηποτε δεν χανω 12ο

καλα που μου θυμισες leon γιατι ηθελα να ποσταρω μερικα εδω

λοιπον λοιπον ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ παντα:

- ΣΗΜΕΡΑ ειναι το "Γιορτή Δρόμου - Street Party (Θεσσαλονίκη 2014 - Thessaloniki 2014)" (http://www.facebook.com/event.php?eid=205421972816006) που θα εχει παρα μα παρα πολα event στο λευκο πυργο στην παραλια, απο τις 4 μεχρι αργα το βραδυ
(εγω θα παω απο νωρις για φωτογραφιες κυριως στο skate event οπου εχουν στησει ραμπες και λοιπα)
απο μουσικη τι θα εχει? αυτα:
Spoiler:

στις επομενες μερες περα απο το legalise εχει διαφορα αλλα ενδιαφεροντα ιβεντς που δυστιχως λογω πανελληνιων (και οικονoμικων.. καπωτε πρεπει να παρω επιτελους καινουργια φωτογραφικη) δεν μπορω να παω σε κανενα... οπως:
- BLIND GUARDIAN στο principal 8-5
- planet of zeus στο eightball 4-5
- one drop στο eightball 5-5
- ASIAN DUB FOUNDATION στο block33 14-5
- unblock art festival στο block33 12-13/5 (πολα event)
- Deep Purple 23-5

και τελευταιο που πεφτει μεσα στις πανελληνιες και κραταω μια μικρη ελπιδα (πολυ κουτσικη xD ) για να παω, αλλα μαλον ουτε σε αυτο
- Anorimoi Live @ Eightball, Salonica - Peinao san poustis tour - KSANA

#1315 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 30 April 2011 - 15:20

εννοειται οτι θα παω στο legalize festival οριστε και το λινκ http://www.facebook.com/event.php?eid=146578252073089 τα συγκροτηματα που εχει ειναι πολυ καλα :D δυστιχως κατι μου προεκυψε και δεν ξερω ποσο θα προλαβω απο το αυριανο (:sadist:) αλλα την κυριακη οπωσδηποτε δεν χανω 12ο

- ΣΗΜΕΡΑ ειναι το "Γιορτή Δρόμου - Street Party (Θεσσαλονίκη 2014 - Thessaloniki 2014)" (http://www.facebook.com/event.php?eid=205421972816006) που θα εχει παρα μα παρα πολα event στο λευκο πυργο στην παραλια, απο τις 4 μεχρι αργα το βραδυ
(εγω θα παω απο νωρις για φωτογραφιες κυριως στο skate event οπου εχουν στησει ραμπες και λοιπα)

Spoiler:

στις επομενες μερες περα απο το legalise εχει διαφορα αλλα ενδιαφεροντα ιβεντς που δυστιχως λογω πανελληνιων (και οικονoμικων.. καπωτε πρεπει να παρω επιτελους καινουργια φωτογραφικη) δεν μπορω να παω σε κανενα... οπως:
- Deep Purple 23-5

και τελευταιο που πεφτει μεσα στις πανελληνιες και κραταω μια μικρη ελπιδα (πολυ κουτσικη xD ) για να παω, αλλα μαλον ουτε σε αυτο

Καημενε.......there there.

sc5bab.jpg

#1316 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 02 May 2011 - 17:18

Spoiler:

- Deep Purple 23-5

Χαχαχα εγω θα παω Blind guardian:kakaka:
Posted Image

#1317 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 03 May 2011 - 11:15

Οι ελληνες ειμαστε τελειως της τελευταιας στιγμης! 3 μερες πριν την συναυλια των B Guardian και ουτε το 1/3 των εισητηριων της καθε συναυλιας δεν εχει προπωληθει! WTF!
Εγω μαλιστα νομιζα οτι δε θα προλαβω κιολας!:hot:

#1318 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 03 May 2011 - 16:21

Χαχαχα εγω θα παω Blind guardian:kakaka:

μπα δεν καιγομαι ιδιετερα :P ουτε για deep purple, απλα ειναι 2 μεγαλα και γνωστα συγκροτηματα που αμα σε βολεβε οικονομικα σιγουρα θα αξιζε να πας, οπωτε ειπα να τα βαλω :P

πιο πολυ καιγομαι για τους ανωριμους αφου την τελευταια φορα αν θυμασε και συ δεν του απολαυσα οσο θα επρεπε (καταραμενη αγκωνια :beaten:)

#1319 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 03 May 2011 - 17:35

ποιοι θα πάνε Blind Guardian 7-5-2011?

v4kFmx.png

#1320 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 posts
  • LocationPatra

Posted 03 May 2011 - 17:46

ποιοι θα πάνε Blind Guardian 7-5-2011?

Α κρίμα. Εγώ θα είμαι την επόμενη Θεσσαλονίκη.Και όπως είπαν και παραπάνω φέτος θα χουμε ένα απ' τα μεγαλύτερα συναυλιακά γεγονότα στην Ελλάδα. Roger Waters!!!!:kill4u:
Oi,Oi,Oi baka.