Γυρισα πριν κανα δυωρο απο Gagarin και Katatonia.Hταν θεικα απλα!
Καταρχας αν και οι sorrowful angels δεν με ξετρελαναν,ενω ολως παραδοξως μου αρεσουν οταν τα ακουω σε κανονικη version τα τραγουδια τους,μου αφησαν τις καλυτερες δυνατες εντυπωσεις οι daylight misery που δεν ειχα ξανακουσει..Πραγματικα πολυ μπροστα τα παιδια!
Απο εκει και υστερα οι Sirenia αν και για μενα ηταν η παραφωνια αναμεσα στα αλλα γκρουπακια εκει(εξαιρουμε τα φωνητικα του Θεουλα Morten Veland) δεν μπορω να πω οτι δεν το ευχαριστηθηκα!Πολυ καλη παρουσια και απο αυτους,τα φωνητικα της Ailyn δεν ειναι και Tarjaς(αν εχεις ακουσει πρωτα στη ζωη σου Tarja ολες οι αλλες σου μοιαζουν υποκαταστατα πως να το κανουμε

Τωρα απο εκει και υστερα φαγαμε μια μινι καθυστερηση για Κatatonia αλλα αξιζε τον κοπο.Πραγματικα τα σπανε live οτι και αν παιξουν.Οτι τραγουδι και να παιξαν μπροστα που ημουν γινοταν χαμος..Τι κλοτσομπουνιδια εφαγα σε 0.5x0.5 δεν λεγεται.Και εκει που ελεγα οτι δεν θα παιξουν το αγαπημενο μου απο αυτους να σου στο come back στο τελος υστερα απο τις φωνες του οχλου να παιζουν το dispossession!Σουζα ο Αρης!Nαι ρε φιλε!Ηδονη το τραγουδι και ολη η συναυλια σημερα γενικοτερα!

Τωρα απο εκει και υστερα κανονιζω να παω και για Kυριακη rockwave στο Line up με Massive Attack,Gogol,Ska-p,Aggelakas.
Τελος μην ξεχνιομαστε για το επομενο ραντεβου:
Haggard @ Fuzz Club 21/4/10 25 e
εχω κλεισει και για εκει ticket,πανικος