Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#1051 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 20:34

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η αρχική τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου είναι 85€
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή των εισιτηρίων γενικής εισόδου θα διαμορφωθεί στα 95€
Η τιμή των εισιτηρίων της διακεκριμένης θέσης είναι 150€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00
Σάββατο: 10:30 – 16:00

Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30
Σάββατο: 10:30 – 15:00

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr.
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10%
στην τιμή του εισιτηρίου

from rocking.gr with love

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1052 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 21:45

85 euro; Νομίζω πως το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα. Δηλαδή για μία μέρα στα βοσκοτόπια του Terravibe 25 euro περισσότερα απ'το διήμερο εισιτήριο που είχε το 2009 το καλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας, το Synch, με Florence And The Machine, Mulatu Astatke, Squarepusher, Tortoise, Jazzanova, Friendy fires, junior boys, Fennesz, Cluster, The bug κλπ κλπ.

Εγω μάλλον θα φύγω φέτος για το primavera festival της Βαρκελώνης, ευκαιρία να δω και την πόλη είναι:

Posted Image

Να'το το σωστό line-up, χωρίς τους Λεφτ(μετ)άλικα, ξέρουν τι κάνουν οι Εγγλέζοι:

Posted Image

#1053 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 00:26

85? το κ****ο τους μεσα .... Πρεπει να πεφτει και μεσα σε εξεταστικη ...

Καλα τωρα το ειδα, επιβαρυνση για αγορα μεσω internet? μα καλα μας κοροιδευουν? αντι να ειναι φθηνοτερα, ακριβοτερα?

#1054 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 00:31

Και σε άλλες περιπτώσεις είχε επιβάρυνση άμα τα έκλινες από το interent , την λογική δεν την έχω καταλάβει … Εκτός αυτού , άμα εξαιρέσουμε τους Mastodon οι άλλοι 2 που κολάνε ???????????
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1055 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 00:34

Και σε άλλες περιπτώσεις είχε επιβάρυνση άμα τα έκλινες από το interent , την λογική δεν την έχω καταλάβει … Εκτός αυτού , άμα εξαιρέσουμε τους Mastodon οι άλλοι 2 που κολάνε ???????????

αν εξαιρέσουμε τους mastodon, και για την ακρίβεια μονο το τελευταίο τους cd, αυτή η συναυλία είναι σκατά και απόσκατα για εμενα :P anyways από άλλες συναυλίες ψήνομε κάπως για katatonia αν και έχω αρχίσει να βαριέμαι και κουράζομαι με την όλη υπόθεση τον συναυλιών

#1056 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 00:34

Εσχος 85-95 ευρο το εισητίριο! Μου κόπηκε η όρεξη για το φεστιβάλ. Ειδίκα μόλις είδα οτι θα παίξουν και οι bullet for my valentine. Είναι δυνατον εδώ να παίζουν οι bullet for my valentine και στην Eλβετία οι AMON AMARTH και οι DEVILDRIVER. Άμα βάλω και τα έξοδα για να κατεύω Αθήνα... ούτε να το σκέυτομε δεν θέλω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1057 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 00:48

ναι, βλεπω να τα σκαω για slayer και mastodon ( crack the skye only ) και μετα να 'σκαω' το κεφαλι μου στο τοιχο που εδωσα τοσα λεφτα για 2 συγκροτηματα ..

#1058 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2010 - 00:53

Επίσης Lamp of God μαζί με descending live sto fuzz club στην Αθήνα στις 01/06/2010. Δεύτερη απογοήτευσει σε μία μέρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1059 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 21:17

Σκατά και απόσκατα το ότι θα δούμε την Big 4 εδώ.ΕΔΩ.Yeah right.

Kαλά η δε σύγκριση με το Synch άκ(υ)αιρη εντελώς.Ναι οκ,γουστά του καθενός,αλλά ας έχουμε κάποια αντικειμενικά,στο μέτρο του δυνατού, μέτρα και σταθμά όσον αφορά τα μεγέθη των ονομάτων.

Και εγώ δεν κρύβω ότι ο κύριος λόγος που θα πάω είναι οι Megadeth (με Ellefson damn it) και οι Stone Sour.Μetallica δε με συγκινούν ιδιαίτερα,πιο πολύ για το been there seen them live factor θέλω να τους δω.Slayer και Anthrax τα ίδια,σε μικρότερο βαθμό.

Φυσικά και τα 85-95ε είναι ο ορισμός του assgrabbing δεν το συζητάμε,το μόνο παρήγορο(?) της υπόθεσης είναι να αναλογιστούμε πόσα θα μας ζητούσε η αγαπητη Didi για τα ονόματα αυτά ξεχωριστά..
Για το επόμενο καλοκαίρι λεφτά μαζεμένα για φεστιβάλ έξω,δε το συζητάμε.

#1060 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 02:43

Ειμαι λιγο διχασμενος... γιατι με Slayer και Μetallica μεγαλωσα... πραγματικα δε εχω ακουσει αλλα μεταλαδικα συγκροτηματα τοσο πολυ....
Αλλα και 95 ευρω (γιατι κατι μου λεει οτι τα 85αρια θα "εξαφανιστουν" πολυ γρηγορα) ειναι νομιζω αρκετα για τεσσερα συγκροτηματα που ειναι πολυ γερασμενα and let's be honest, all of them have taken the downhill a long time ago.

Δε ξερω, δε ξερω. Δυσκολη αποφαση. Κι απο την αλλη πεφτει και Πεμπτη. Και ειναι λιγο νωρις για να ξερεις το προγραμμα σου απο τωρα και δεδομενου οτι αρκετοι απο εμας πρεπει να καλυψουν και μια σχετικη αποσταση...

Απο την αλλη ψηνομαι ρε γαμωτο γιατι δεν εχω δει κανενα απο τα 2 συγκροτηματα live. Damn!

p.s. Αντε ρε φλωρε πανε στη συναυλια!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1061 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 03:32

Kαλά η δε σύγκριση με το Synch άκ(υ)αιρη εντελώς.Ναι οκ,γουστά του καθενός,αλλά ας έχουμε κάποια αντικειμενικά,στο μέτρο του δυνατού, μέτρα και σταθμά όσον αφορά τα μεγέθη των ονομάτων.

Όχι, η σύγκριση μπορεί να γίνει κανονικότατα, γιατί το Synch είναι το μοναδικό που κάπως προσομοιάζει τα ξένα φεστιβάλ, και σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι σε σωστό φεστιβάλ αντί σε μία αρπαχτή-μπάχαλο. Όσων αφορά τα "μεγέθη των ονομάτων" i could care less αν οι Χ, Ψ είναι μεγάλο όνομα, μεγάλο όνομα είναι και η Britney Spears δεν θα πάω να την δω όμως. Τέλος δεν με ενδιαφέρουν οι ταμπέλες (π.χ. μέταλ, ροκ, τέκνο κλπ), η καλλιτεχνική αξία τους είναι που με ενδιαφέρει εμένα, και επίσης (πολύ σημαντικό) το κατά πόσο είναι ονόματα του σήμερα, φρέσκα και όχι ξεπερασμένα ονόματα των 90's, 80's κλπ.

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση όσων αφορά την Metal μουσική στην Ελλάδα, btw αυτό φαίνεται και απο τον ακατανόητα τεράστιο αριθμό των ατόμων εδώ μέσα που ακούν σχεδόν αποκλειστικά Metal μουσική. Ο έλληνας μουσικόφιλος όμως δεν έχει την απαραίτητη κουλτούρα ως καταναλωτής έτσι ώστε να διαλέγει ένα φεστιβάλ κρίνοντας όχι μόνο απο τα ονόματα που μπορεί να τον ενδιαφέρουν αλλά και απο την ποιότητα των υπηρεσιών που του παρέχουν στο φεστιβάλ αυτό, γι'αυτό τον λόγο το φεστιβάλ το συγκεκριμένο θα είναι μια ******* και μισή, όπως ήταν όλα τα φεστιβάλ που έχουν γίνει στα βοσκοτόπια της Μαλακάσας. :D

#1062 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 08:29

Όχι, η σύγκριση μπορεί να γίνει κανονικότατα, γιατί το Synch είναι το μοναδικό που κάπως προσομοιάζει τα ξένα φεστιβάλ, και σου δίνει την εντύπωση ότι είσαι σε σωστό φεστιβάλ αντί σε μία αρπαχτή-μπάχαλο. Όσων αφορά τα "μεγέθη των ονομάτων" i could care less αν οι Χ, Ψ είναι μεγάλο όνομα, μεγάλο όνομα είναι και η Britney Spears δεν θα πάω να την δω όμως. Τέλος δεν με ενδιαφέρουν οι ταμπέλες (π.χ. μέταλ, ροκ, τέκνο κλπ), η καλλιτεχνική αξία τους είναι που με ενδιαφέρει εμένα, και επίσης (πολύ σημαντικό) το κατά πόσο είναι ονόματα του σήμερα, φρέσκα και όχι ξεπερασμένα ονόματα των 90's, 80's κλπ.

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση όσων αφορά την Metal μουσική στην Ελλάδα, btw αυτό φαίνεται και απο τον ακατανόητα τεράστιο αριθμό των ατόμων εδώ μέσα που ακούν σχεδόν αποκλειστικά Metal μουσική. Ο έλληνας μουσικόφιλος όμως δεν έχει την απαραίτητη κουλτούρα ως καταναλωτής έτσι ώστε να διαλέγει ένα φεστιβάλ κρίνοντας όχι μόνο απο τα ονόματα που μπορεί να τον ενδιαφέρουν αλλά και απο την ποιότητα των υπηρεσιών που του παρέχουν στο φεστιβάλ αυτό, γι'αυτό τον λόγο το φεστιβάλ το συγκεκριμένο θα είναι μια ******* και μισή, όπως ήταν όλα τα φεστιβάλ που έχουν γίνει στα βοσκοτόπια της Μαλακάσας. :D

this man speaks the truth

#1063 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 09:10

Πάμε όλοι μαζίιιιιιιι στο sonisphere της Βουλγαρίιιιιιιιιααααααααααςςςςςς,
βάλτε στο σώμα καρφίιιιιιιιιι....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1064 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 18:16

Spoiler: Yojimbo

Πρωτον σαν τιμη 85ευρο ειναι πολλα σαν ποσο αλλα υληκρινα τετοιο live δεν εχει ξαναγηνει στην Ελλαδα και σαν γνωστα λαμογια θα μας αρμεξουνε αλλα ας ημαστε και λιγο ποιο σοβαροι τετοια ονοματα σε μια μερα τι τιμη ηθλες να βαλουν; 25;;
Δεν γηνετε σκεψου ποσα θα πληροθουν τα συγκροτηματα και ποσο οι διοργανωτες....
Απο την μια θελουμε μεγαλα ονοματα στην χωρα μας και ξερουμε οτι ημαστε κλεφτες και απο την αλλη εχουμε και παραπονο ε δεν γηνετε εδω λειτουργη η μιζα ταρτε το χαμπαρι!!!
Τωρα το αγγλικο σκελος του Sonisphere διαρκει 3μερες και εχει τοσα ονοματα επισησεις καμια μερα του δεν μπορει να συγκριθει με την ημερα του Ελληνικου σκελους του Sonisphere.....
Επισεις αφου δηλωσω μεγαλος και πορωμενος Fan των θρυλων Iron Maiden τους οπιους τους εχω δει ουκ ολιγες φορες στην χωρα μας...
Αλλα επιδη εχω σιχαθει την καραμελα που εβγαλε ο Napster κατι χρονακια πισω δλδ Λεφταλικα να υπενθημησω οτι ας μην συγκρινουμε το store των Maiden και των Metallica να μην μετρισουμε τα ποσα best of και τα ποσα dvd και Singles.....
Ναι οκ μ@λακια το ολο θεμα με τον Napster και τα γνωστα αλλα δεν ηταν μονοι τους!!!
Και αυτοι που θελουν λευτα δεν φαινονται απο τις μινησεις αλλα απο τις επαγκελματικες τους κινισεις γενικοτερα και απο το ποσο αυγατιζουν στον ηχο τους....
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1065 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 21:41

Πρωτον σαν τιμη 85ευρο ειναι πολλα σαν ποσο αλλα υληκρινα τετοιο live δεν εχει ξαναγηνει στην Ελλαδα και σαν γνωστα λαμογια θα μας αρμεξουνε αλλα ας ημαστε και λιγο ποιο σοβαροι τετοια ονοματα σε μια μερα τι τιμη ηθλες να βαλουν; 25;;

θα ήθελα να βγάλουν 25 euro's , να γίνει 60. :P

Δεν γηνετε σκεψου ποσα θα πληροθουν τα συγκροτηματα και ποσο οι διοργανωτες....

Που το ξέρεις εσυ πως δεν γίνεται;

Το άλλο post μου το διάβασες; Εκεί εξηγώ αναλυτικότερα κάποια πράγματα: Click here!

Αλλα επιδη εχω σιχαθει την καραμελα που εβγαλε ο Napster κατι χρονακια πισω δλδ Λεφταλικα να υπενθημησω οτι ας μην συγκρινουμε το store των Maiden και των Metallica να μην μετρισουμε τα ποσα best of και τα ποσα dvd και Singles.....
Ναι οκ μ@λακια το ολο θεμα με τον Napster και τα γνωστα αλλα δεν ηταν μονοι τους!!!
Και αυτοι που θελουν λευτα δεν φαινονται απο τις μινησεις αλλα απο τις επαγκελματικες τους κινισεις γενικοτερα και απο το ποσο αυγατιζουν στον ηχο τους....

Αμφιβάλω λόγο ηλικίας πως όταν έγινε η ιστορία με το napster ήσουν σε θέση να αντιληφθείς την κατάσταση (ήσουν 10 η 11 τότε; !), οπότε πιθανολογώ πως απλά το διάβασες κάπου το θέμα πολύ αργότερα, σίγουρα δεν ένιωσες ποτέ συνέπειες όσων αφορά το downloading που μπορεί να έχεις κάνει μέσω internet. Ακόμα και στα 21 σου αν κρίνω απο τα περιορισμένα στην metal μουσική γούστα σου, μάλλον δεν θα έχεις καταλάβει ακόμα την αξία της ύπαρξης του p2p sharing network (η και του internet γενικότερα) ως πηγής γνώσης και πληροφορίας. Εκτός αυτού ΝΑΙ, δεν ήταν μόνοι τους, όμως ήταν σίγουρα οι πρώτοι από τους πολύ λίγους που έκαναν μήνυση. Τέλος μάλλον είσαι και λίγο φανατικός φίλος των λεφτάllica, αφού είσαι ο δημιουργός του: "Death Magnetic!!Οι Metallica ειναι εδω!!" topic. :)