Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#1006 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 06:29

Μια στα γρήγορα, έρχονται οι Domine
Δημοσιευμένη  εικόνα

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1007 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 19:31

Ελρικ και τα μυαλα στα καγκελα? θα ηθελα να παω, απλα απο περιεργεια, και μιας και μαρεσει το θεμα που επιλεγουν παντα.
αλλα 25 σεπτεμβρη πολυ δυσκολο ρε γμτ

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1008 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 21:41

Cannibal Corpse
10/16/2009 7:00 PM at European Headliner - Gagarin 205
, Athens,
Cost:

w/Dying Fetus, Evocation, and Obscura
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1009 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 09:39

Οι paradise lost έρχονται στο Gagarin 205 για την πρόώθηση του νέου τους album. Είναι στις 27 Οκτώβρη..... Aνυπομονώ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1010 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 10:22

Οι paradise lost έρχονται στο Gagarin 205 για την πρόώθηση του νέου τους album. Είναι στις 27 Οκτώβρη..... Aνυπομονώ.

δεν εχει βγει ακομα σωστα? στις 27 σεπτ δε βγαινει? αν ειναι καλο θα ειμαι λογικα και εγω εκει.

#1011 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 12:52

16 Οκτωβρίου Principal Θεσσαλονίκη, 17 Gagarin Αθήνα οι Paradise Lost.

http://www.paradiselost.co.uk/tour-dates/
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1012 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 15:38

Όχι δεν έχει βγει ακόμη το νέο album, πάντως έχουν ανεβάσει 2-3 κομμάτια στην σελίδα τους στο myspace. Μου αρεσανε πολύ.....
Πως μπορώ να κλείσω εισητήρια, μπήκα στο site του gagarin αλλά δεν είχε κάποια πληροφορία.
Γνωρίζει κανείς;;;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1013 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2009 - 22:28

Μεγάλη αποτυχία η χθεσινή συναυλία των MGMT .Δεν αναγνώριζες καλά-καλά την φωνή του , άσε που πιο πολύ ζωντάνια έχει ένα νεκροταφείο παρά το κοινό τους . Και τα μισά να ζητούσαν πάλι δεν θα τα έδινα , 45 ευρώ ?!? Πάμε καλά ? :oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1014 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2009 - 18:24

Η αυριανή συναυλία του Bregovic στην Γλυφάδα είναι δωρεάν ? Γιατί έτσι μου έχουν πει αλλά δεν είδα πουθενά κάποια ανακοίνωση
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1015 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2009 - 23:37

Στις 9 Οκτοβρη ερχονται οι Tokyo Hotel

#1016 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2009 - 00:25

Στις 9 Οκτοβρη ερχονται οι Tokyo Hotel

αν και οχι μεγαλος φαν εχω παρει ηδη εισητηριο γιατι ενταξει και ηταν φτηνο αλλα μερικα κομματια τους αξιζουν :D
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1017 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2009 - 10:11

αν και οχι μεγαλος φαν εχω παρει ηδη εισητηριο γιατι ενταξει και ηταν φτηνο αλλα μερικα κομματια τους αξιζουν :D

κι εγω...πιο πολυ επειδη πανε οι φιλες μου παω...αλλα ενταξει μια συναυλια παντα ειναι ωραια!

#1018 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:07

κι εγω...πιο πολυ επειδη πανε οι φιλες μου παω...αλλα ενταξει μια συναυλια παντα ειναι ωραια!

Και γω σιγα μην πηγαινα μονος σε τετοια συναυλια :P αναγκαστικα με τις φιλες (γνωστες) μου γιατι αλλα αγορια δυσκολα θα δεις εκει περα... αλλα τωρα που το σκεφτομαι καλο θα ειναι αυτο :kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1019 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:13

Και γω σιγα μην πηγαινα μονος σε τετοια συναυλια :P αναγκαστικα με τις φιλες (γνωστες) μου γιατι αλλα αγορια δυσκολα θα δεις εκει περα... αλλα τωρα που το σκεφτομαι καλο θα ειναι αυτο :kill4u:

ahahhahaa!! it's not that i hate the group....it's just not my cup of tea....but i like some of their songs...so i believe is not gonna be THAT bad...i hope...!!! see you there then!!:ureshii:

#1020 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2009 - 21:23

χαχα εγω προσωπικα 4 κομματια ξερω που μαρεσουν :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα