Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1461 replies to this topic

#1006 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 September 2009 - 10:22

Οι paradise lost έρχονται στο Gagarin 205 για την πρόώθηση του νέου τους album. Είναι στις 27 Οκτώβρη..... Aνυπομονώ.

δεν εχει βγει ακομα σωστα? στις 27 σεπτ δε βγαινει? αν ειναι καλο θα ειμαι λογικα και εγω εκει.

#1007 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 08 September 2009 - 12:52

16 Οκτωβρίου Principal Θεσσαλονίκη, 17 Gagarin Αθήνα οι Paradise Lost.

http://www.paradiselost.co.uk/tour-dates/
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1008 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 08 September 2009 - 15:38

Όχι δεν έχει βγει ακόμη το νέο album, πάντως έχουν ανεβάσει 2-3 κομμάτια στην σελίδα τους στο myspace. Μου αρεσανε πολύ.....
Πως μπορώ να κλείσω εισητήρια, μπήκα στο site του gagarin αλλά δεν είχε κάποια πληροφορία.
Γνωρίζει κανείς;;;
Posted Image

#1009 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 09 September 2009 - 22:28

Μεγάλη αποτυχία η χθεσινή συναυλία των MGMT .Δεν αναγνώριζες καλά-καλά την φωνή του , άσε που πιο πολύ ζωντάνια έχει ένα νεκροταφείο παρά το κοινό τους . Και τα μισά να ζητούσαν πάλι δεν θα τα έδινα , 45 ευρώ ?!? Πάμε καλά ? :oo:
Posted Image

#1010 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 11 September 2009 - 18:24

Η αυριανή συναυλία του Bregovic στην Γλυφάδα είναι δωρεάν ? Γιατί έτσι μου έχουν πει αλλά δεν είδα πουθενά κάποια ανακοίνωση
Posted Image

#1011 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 20 September 2009 - 23:37

Στις 9 Οκτοβρη ερχονται οι Tokyo Hotel

#1012 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 21 September 2009 - 00:25

Στις 9 Οκτοβρη ερχονται οι Tokyo Hotel

αν και οχι μεγαλος φαν εχω παρει ηδη εισητηριο γιατι ενταξει και ηταν φτηνο αλλα μερικα κομματια τους αξιζουν :D
Posted Image
Posted Image

#1013 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 21 September 2009 - 10:11

αν και οχι μεγαλος φαν εχω παρει ηδη εισητηριο γιατι ενταξει και ηταν φτηνο αλλα μερικα κομματια τους αξιζουν :D

κι εγω...πιο πολυ επειδη πανε οι φιλες μου παω...αλλα ενταξει μια συναυλια παντα ειναι ωραια!

#1014 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 24 September 2009 - 21:07

κι εγω...πιο πολυ επειδη πανε οι φιλες μου παω...αλλα ενταξει μια συναυλια παντα ειναι ωραια!

Και γω σιγα μην πηγαινα μονος σε τετοια συναυλια :P αναγκαστικα με τις φιλες (γνωστες) μου γιατι αλλα αγορια δυσκολα θα δεις εκει περα... αλλα τωρα που το σκεφτομαι καλο θα ειναι αυτο :kill4u:
Posted Image
Posted Image

#1015 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 24 September 2009 - 21:13

Και γω σιγα μην πηγαινα μονος σε τετοια συναυλια :P αναγκαστικα με τις φιλες (γνωστες) μου γιατι αλλα αγορια δυσκολα θα δεις εκει περα... αλλα τωρα που το σκεφτομαι καλο θα ειναι αυτο :kill4u:

ahahhahaa!! it's not that i hate the group....it's just not my cup of tea....but i like some of their songs...so i believe is not gonna be THAT bad...i hope...!!! see you there then!!:ureshii:

#1016 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 24 September 2009 - 21:23

χαχα εγω προσωπικα 4 κομματια ξερω που μαρεσουν :P
Posted Image
Posted Image

#1017 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 posts

Posted 26 September 2009 - 01:01

Μόλις γύρισα από τους Domine και μπορώ να πω ότι πέρασα καλά. Το μόνο που μου την έσπασε ήταν η καθυστέρηση. Προφανώς είχαν κάποιο πρόβλημα με τον ήχο και η συναυλία αντί να αρχίσει στις 19:30 ξεκίνησε στις 21:30 !!! με αποτέλεσμα να παίξει μόνο ένα support (Archangel). Οι Domine ήταν καταπληκτικοί αλλά έπαιξαν μόνο μιάμιση ώρα και δεν χόρτασα.

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Posted Image

#1018 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 27 September 2009 - 02:05

Για όσους δεν το έχουν μάθει οι U2 πρόσθεσαν την Ελλάδα για την 360 τουρνέ του 2010.

http://www.last.fm/event/1235871+U2+360%C2%B0+Tour
Posted Image

#1019 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 27 September 2009 - 12:00

Αρκετά ενδιαφέρον, έχουν πάνω από 10ετία να έρθουν Ελλάδα. Στη Θεσσαλονίκη ήταν αν θυμάμαι καλά κάπου στο λιμάνι, ε;
Πιθανότατα θα τους τιμήσω.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1020 Lil Marine

Lil Marine

792,54

• Members
  • 41 posts

Posted 29 September 2009 - 15:04

Κυριακή 1/11/09 Gagarin 205,

before the dawn

amoral

καιιι

amorphis !

και και και

arch enemy, πάλι gagarin, το σάββατο 28/11/09

όποιος ενδιαφέρεται και ulver 14-11-09 gagarin,αν και δεν μπορώ να πω ότι μ'αρέσουν...:himitsu:
Posted Image

^-^ The sign of prime creation^-^