Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Συναυλίες
Started By
Sponis
, Feb 06 2007 11:57
1465 replies to this topic
Posted 30 May 2009 - 11:35
ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΛΕΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
ακομα δεν μπορω να φανταστω τι λάιβαρα ειδα προχθες......
νταξει αφου ειδα τον θεο τον Angus να χτυπιεται δεν χρειαζεται να δω τιποτα αλλο
απλα το καλυτερο live της ζωης μου....
For Those About to Rock I Salute You ACDC
ακομα δεν μπορω να φανταστω τι λάιβαρα ειδα προχθες......
νταξει αφου ειδα τον θεο τον Angus να χτυπιεται δεν χρειαζεται να δω τιποτα αλλο
απλα το καλυτερο live της ζωης μου....
For Those About to Rock I Salute You ACDC
Spoiler: yarrr,yarrr
Posted 30 May 2009 - 12:00
2 μέρες μετά και ακόμη αρκετοί ζούμε στους ρυθμούς της συναυλίας των AC DC!
Οτιδήποτε και να μην μου άρεσε στο χώρο όταν πήγα πριν αρχίσει η συναυλία έγινε ασήμαντο μόλις ξεκίνησε και ξεχάστηκε στη στιγμή.
Ευτυχώς καταφέραμε να τους δούμε στην Ελλάδα αφού αρκετοί πιστεύαμε ότι ίσως να μην ερχόντουσαν ποτέ.
Και για όσους το έψαχναν, ο Hazuki το βρήκε και μου το έδειξε και εγώ σας το παραδίνω...
το animated intro της συναυλίας
[media]http://www.youtube.com/watch?v=06qq9mfz31k[/media]
Οτιδήποτε και να μην μου άρεσε στο χώρο όταν πήγα πριν αρχίσει η συναυλία έγινε ασήμαντο μόλις ξεκίνησε και ξεχάστηκε στη στιγμή.
Ευτυχώς καταφέραμε να τους δούμε στην Ελλάδα αφού αρκετοί πιστεύαμε ότι ίσως να μην ερχόντουσαν ποτέ.
Και για όσους το έψαχναν, ο Hazuki το βρήκε και μου το έδειξε και εγώ σας το παραδίνω...
το animated intro της συναυλίας

[media]http://www.youtube.com/watch?v=06qq9mfz31k[/media]

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 30 May 2009 - 13:53
AC/DC με διαφορά η καλύτερη συναυλία που έχω πάει...
Πάρτε και δυο κλιπάκλια από το ΟΑΚΑ για να ανατριχιάσουν όσοι ήταν εκεί και να δουν τι έχασαν όσοι δεν πήγαν:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=wkbBtO11XNA&feature=related[/media][media]http://www.youtube.com/watch?v=BtUR8w0RETo&feature=related[/media]
Πάρτε και δυο κλιπάκλια από το ΟΑΚΑ για να ανατριχιάσουν όσοι ήταν εκεί και να δουν τι έχασαν όσοι δεν πήγαν:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=wkbBtO11XNA&feature=related[/media][media]http://www.youtube.com/watch?v=BtUR8w0RETo&feature=related[/media]
Posted 31 May 2009 - 13:14
Με πολύ απλά λόγια ... η συναυλία των AC/DC ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
από την αρχή μέχρι το τέλος ...
ο Angus απλά δε σταματούσε forever YOUNG !!! το solo του ήταν όλα τα λεφτά !!! το striptease του απίστευτο και διασκεδαστικό!!! ο Bryan Johnson κλασσική φωνή και σκηνική παρουσία !!! επιτέλους μία από τις επιθυμίες μου πραγματοποιήθηκε !!!
στη "Whole Lotta Rosie" που εμφανίστηκε η κλασσική φουσκωτή κούκλα !!!
στο "The Jack" η ατμόσφαιρα και οι επιλογές του σκηνοθέτη και η συμμετοχή των κοριτσιών ήταν τέλεια !!!
γενικά μπορώ να πω πολλά καλά λόγια !!!
το μόνο που με χάλασε ήταν τα χαζά πιτσιρίκια που ήρθαν στη συναυλία και σπρωχνόντουσαν σα να είναι σε Heavy Metal συναυλία ... οι AC/DC δεν είναι για ξύλο ... είναι ΡΥΘΜΟΣ !!! τέτοιες μλκιες χαλάνε την γενική εικόνα πολλές φορές !!!
και οι κανονιές ήταν το κάτι άλλο το είχα δει σε πολλές συναυλίες σε DvD αλλά σε Live φάση ήταν άντε γεια !!!
από την αρχή μέχρι το τέλος ...
ο Angus απλά δε σταματούσε forever YOUNG !!! το solo του ήταν όλα τα λεφτά !!! το striptease του απίστευτο και διασκεδαστικό!!! ο Bryan Johnson κλασσική φωνή και σκηνική παρουσία !!! επιτέλους μία από τις επιθυμίες μου πραγματοποιήθηκε !!!
στη "Whole Lotta Rosie" που εμφανίστηκε η κλασσική φουσκωτή κούκλα !!!
στο "The Jack" η ατμόσφαιρα και οι επιλογές του σκηνοθέτη και η συμμετοχή των κοριτσιών ήταν τέλεια !!!
γενικά μπορώ να πω πολλά καλά λόγια !!!
το μόνο που με χάλασε ήταν τα χαζά πιτσιρίκια που ήρθαν στη συναυλία και σπρωχνόντουσαν σα να είναι σε Heavy Metal συναυλία ... οι AC/DC δεν είναι για ξύλο ... είναι ΡΥΘΜΟΣ !!! τέτοιες μλκιες χαλάνε την γενική εικόνα πολλές φορές !!!
και οι κανονιές ήταν το κάτι άλλο το είχα δει σε πολλές συναυλίες σε DvD αλλά σε Live φάση ήταν άντε γεια !!!
100% Original Custom-made Funny T-Shirts!!!
hey... you wanna see some hot girls ???
check this out...
Spoiler:
Posted 31 May 2009 - 13:33
2 συναυλίες που θέλω να πάω...

Κατηγορίες και τιμές εισιτηρίων:
• Arena: 45 euro - Για τα πρώτα 2,000 εισιτήρια(εξαντλήθηκαν)
• Arena: 50 euro
• Diamond Arena: 70 euro
• Καθήμενοι: 60 euro
• Premium: 120 euro
• VIP: 200 euro
Σημείωση: Την ίδια μέρα παίζει και ο Παπακωνσταντίνου με τους Scorpions.....ωραία τα σχεδιάσανε οι εταιρίες...
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Τιμές εισιτηρίων: 60 euro προπώληση, 65 euro στο ταμείο του festival.
Πρόσβαση:
Οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού είναι προσβάσιμες οδικά από την Λ. Βουλιαγμένης, τη Λ. Ποσειδώνος και τη Λ. Αλίμου. Χρησιμοποιώντας μέσα αστικής συγκοινωνίας θα προσεγγίσετε την εγκατάσταση μέσω τραμ ή λεωφορείου.
ΤΡΑΜ:
5 - «Πλάτων» / Σύνταγμα -Γλυφάδα
3 - «Θουκιδίδης» / Παλαιό Φάληρο-Γλυφάδα
Λεωφορείο:
Χ27 / Μετρό Αγ. Δημητρίου-Παλαιές Αφίξεις Ολυμπιακής
103 / Αθήνα-Αμαξοστάσιο Ελληνικού
Β2 / Αθήνα-Αμαξοστάσιο Ελληνικού
140 / Πολύγωνο-Γλυφάδα
141 / Κυκλική γραμμή μετρό Δάφνης μέσω Ελληνικού
Το πιο πιθανό είναι να πάω στο Rocking Athens Festival, για τον Santana δεν ξέρω ακόμη.
Τι τους έπιασε όμως και βάζουν φέτος τόσες πολλές συναυλίες τις καθημερινές;
Ο Santana στις 8 Ιουλίου είναι Τετάρτη και το Rocking Athens Festival είναι Δευτέρα!
Χάθηκαν τα Σάββατα και οι Κυριακές;

Κατηγορίες και τιμές εισιτηρίων:
• Arena: 45 euro - Για τα πρώτα 2,000 εισιτήρια(εξαντλήθηκαν)
• Arena: 50 euro
• Diamond Arena: 70 euro
• Καθήμενοι: 60 euro
• Premium: 120 euro
• VIP: 200 euro
Σημείωση: Την ίδια μέρα παίζει και ο Παπακωνσταντίνου με τους Scorpions.....ωραία τα σχεδιάσανε οι εταιρίες...
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Τιμές εισιτηρίων: 60 euro προπώληση, 65 euro στο ταμείο του festival.
Πρόσβαση:
Οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού είναι προσβάσιμες οδικά από την Λ. Βουλιαγμένης, τη Λ. Ποσειδώνος και τη Λ. Αλίμου. Χρησιμοποιώντας μέσα αστικής συγκοινωνίας θα προσεγγίσετε την εγκατάσταση μέσω τραμ ή λεωφορείου.
ΤΡΑΜ:
5 - «Πλάτων» / Σύνταγμα -Γλυφάδα
3 - «Θουκιδίδης» / Παλαιό Φάληρο-Γλυφάδα
Λεωφορείο:
Χ27 / Μετρό Αγ. Δημητρίου-Παλαιές Αφίξεις Ολυμπιακής
103 / Αθήνα-Αμαξοστάσιο Ελληνικού
Β2 / Αθήνα-Αμαξοστάσιο Ελληνικού
140 / Πολύγωνο-Γλυφάδα
141 / Κυκλική γραμμή μετρό Δάφνης μέσω Ελληνικού
Το πιο πιθανό είναι να πάω στο Rocking Athens Festival, για τον Santana δεν ξέρω ακόμη.
Τι τους έπιασε όμως και βάζουν φέτος τόσες πολλές συναυλίες τις καθημερινές;
Ο Santana στις 8 Ιουλίου είναι Τετάρτη και το Rocking Athens Festival είναι Δευτέρα!
Χάθηκαν τα Σάββατα και οι Κυριακές;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 08 June 2009 - 21:33
Santana θα ηθελα να παω και εγω. αν εχω τελειωσει με εξεταστικες κλπ, θα το επιχειρησω
για το δευτερο ηδη εβγαλα εισιτηριο. cu there
για το δευτερο ηδη εβγαλα εισιτηριο. cu there
Posted 08 June 2009 - 22:04
εγώ θέλω να πάω placebo..αλλά δεν μ'αφήνουν..

[ατιμη κενωνία.άτιμοι γονείς.]

[ατιμη κενωνία.άτιμοι γονείς.]

Posted 08 June 2009 - 22:15
αναβολή (στην καλυτερη) η λορίνα...ελπίζω να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας, έφτυσα αίμα για αυτά τα 45 ευρά...
(ναι δεν έτρωγα για μια βδομάδα. έχω συνηθίσει βέβαια
)

Posted 09 June 2009 - 15:00
2 Iouλιου Hatebreed με Dispised Icon στο Gagarin.
Ωραια καιρος ητανε.....
Ωραια καιρος ητανε.....

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 11 June 2009 - 03:25
οκ έκανα τις βόλτες μου στο last.fm και τότε το είδα.
Candlemass + Grand Magus
στις 3 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal.
hurrayyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Candlemass + Grand Magus
στις 3 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal.
hurrayyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Posted 11 June 2009 - 09:00
22 ή 23 Ιουνίου η Μόνικα θα παίξει στη Μονή Λαζαριστών Θεσσαλονίκη..αν τα καταφέρω θα πάω....Είναι πολύ ταλαντούχα αν και μου έχουν πει ότι στα live χάνουν τα κομμάτια της πολύ/.

Posted 11 June 2009 - 20:14
Posted 12 June 2009 - 03:47
σαββατο 11 ιουλιου στην Βλάστη Κοζάνης παιζουν οι Kultur Shock live για ακομα μια χρονια στο φεστιβαλ : Γιορτές της Γής
για περισσοτερες πληροφοριες \---> http://www.oikotopia.gr/EarthFestival-gr.htm
καταπληκτικο φεστιβαλ για οσους ακουν βαλκανικη/παγκοσμια μουσικη
θα δωσουμε το παρων φυσικα φυσικα
για περισσοτερες πληροφοριες \---> http://www.oikotopia.gr/EarthFestival-gr.htm
καταπληκτικο φεστιβαλ για οσους ακουν βαλκανικη/παγκοσμια μουσικη
θα δωσουμε το παρων φυσικα φυσικα
Spoiler: yarrr,yarrr