Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#496 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2008 - 20:15

Elitism. :P

αυτα ειναι :hero:

οπως και στους rotting christ... λιγοι και καλοι

#497 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 12:24

ούτε Primordial Λεωνίδα;

τους είχε και αυτούς το μουχου/χουμου

#498 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 14:49

ούτε Primordial Λεωνίδα;

τους είχε και αυτούς το μουχου/χουμου

οντως.
αλλα εκεινες τις μερες εχω γενεθλια.
και πιστευω γενεθλια και τετοια συναυλια συνδιαζονται μοναδικα.
ελπιζω να μην ξαναγινει στο ΑΝ.

ασχετο.
βρηκα το μαησπεης του Μητσου.
κατα τυχη κιολας.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#499 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 16:37

ασχετο.
βρηκα το μαησπεης του Μητσου.
κατα τυχη κιολας.

του Κοργιαλά?

#500 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 16:38

του Κοργιαλά?

του Τσουνταρου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#501 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 19:27

ανυπομονω για Primordial:if:
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#502 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 04:02

*pokes thread*

χτες πηγα March Metal Day...και μιας και το υποσχεθηκα σε γνωστο και μη εξαιρετεο μελος του φορουμ τουτου here's a brief report...

Spoiler: reasons

εφτασα εκει κατα τις 7 παρα, περιπου στη μεση των Sodom θα ελεγα...
απο κει και περα...

Sodom: βριστε οσο θελετε αλλα ποτε δεν μου αρεσαν οποτε δεν εδωσα σημασια... απ οσο πηρε το ματι μου παντως παιξανε και παλια κομματια και (φυσικα) οι thrashers το καψανε...

Tristania: η νεα τραγουδιστρια ειναι αντικειμενικα ΠΟΛΥ ωραια κοπελα και ειμαι απολυτα σιγουρη οτι εκαψε ουκ ολιγες καρδιες... ως τραγουδιστρια ομως κλαψε με μανα κλαψε με τη νυχτα με φεγγαρι... μπορει να εφταιγε και ο ηχος (ο οποιος παρεπιπτοντως ηταν TEH suxxx -ελληνικη διοργανωση 4evah >_<-) δεν ξερω αλλα ωρες ωρες η τσιριδα της ηταν απαλευτη... πολυ μεγαλη απωλεια η Vibeke imho..κι ο Østen Bergøy οσο επιβλητικα φωνητικα εχει τοσο ξυλαγγουρο ειναι επι σκηνης... το setlist ηταν αρκετα καλο (αν και δεν επαιξαν το αγαπημενο μου sequel of decay ουτε το hit-ακι my lost lenore που λογικα πολυς κοσμος ηθελε).. το καλυτερο πραγμα σ αυτη την εμφανιση ηταν ο Anders Høyvik Hidle (<3) period.

Annihilator: ουτε αυτους τους ακουω οποτε γνωμη δεν μπορω να πω... για οποιον μπορει να ενδιαφερεται (λεμε τωρα) ξεκινησαν με το king of the kill και επαιξαν αρκετα παλια κομματια -απ οσο ειδα γιατι στο μισο setlist τους ημασταν στις χαιρετουρες με κατι γνωστους- (phantasmagoria, never,neverland, the fun palace, human insecticide κλπ κλπ) στο alison hell ανεβασαν στη σκηνη τον bob κατσιωνη.. αυτα..

Εdguy: στους edga.. ahem.. edguy (^^;; ) δεν εχω ιδεα τι εγινε.. ημουν στην αλλη πλευρα κι ειχα πιασει θεση για τους επομενους.. δεν μου αρεσουν μια οποτε δε λεω τιποτα... προσωπικα μεχρι να τελειωσουν βαρεθηκα τη ζωη μου.. ειπαν και το trooper (ναι το γνωστο) και ηταν 2 σε 1 ελεος...(για μενα παντα)

Νevermore: επιασα μια ωραια θεση δευτερη σειρα κεντρο και περιμενα καρτερικα... ο Warrel Dane ειναι μια λατρεια μου ατελειωτη, ημουν ακριβως μεσα στο μπουγιο που γινοταν δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη εδω.. νομιζω ομως οτι τα εσπασαν κανονικα ανεξαρτητως "παραταξης".. ο σβερκος μου ακομα ποναει, ο λαιμος μου ακομα περισσοτερο, αποκομισα 2-3 μελανιες,καναμε το moshing μας ολοι μαζι σαν καλα παιδακια (metal concert χωρις moshing μακαρονια χωρις τυρι) και γενικως το διασκεδασα παααρα πολυ! μεχρι και crowd surfing επεσε καποια στιγμη. δεν ξερω τι αλλο να πω εκτος απ το οτι ηταν ακριβως οτι επρεπε.. βγηκαν, τα σπασαν, εφυγαν pure and simple...
το setlist δε νομιζω να αφησε κανεναν απογοητευμενο.. ο,τι θυμαμαι in random order:
engines of hate, i, voyager, 7 tongues of god, this sacrament, narcosynthesis, the river dragon has come, the heart collector, dead heart in a dead world, enemies of reality, never purify, medicated nation, this godless endeavor
νομιζω αυτα ηταν πανω κατω (ε ναι κλασσικα τιποτα απο dreaming neon black)
ps.το νεο μαλλι του Warrel τελικα του παει

Nightwish: κρινοντας απ τις μπλουζες και τις συζητησεις πολυς κοσμος ειχε παει μονο για nightwish.. δεν ξερω αν φταιει ο ηχος (σ αυτη τη σκηνη ηταν γενικως χαλια μαυρα κι αραχνα, τα πληκτρα δεν ακουγονταν σχεδον), το οτι τους ειχα δει και τις 2 προηγουμενες φορες ή το οτι με προσγειωσαν λιγο αποτομα μετα τους Nevermore αλλα imho ηταν στην καλυτερη των καλυτερων an average performance.. η Anette δεν μου φαινεται για καταλληλη frontwoman.. ηταν ντυμενη σαν την Amy Lee (omg), ειχε κοτσιδακια και η ολη της συμπεριφορα ηταν λες και πηγαινε εκδρομη με το νηπιαγωγειο... η φωνη της ηταν τραγικη.. ακομα και τα δικα της κομματια τα σκοτωσε... το καλυτερο που ειπε ηταν το Amaranth κι αυτο μισο γιατι προς το τελος επιστρεψαμε στο χαλι.. προφανως ο Tuomas ηθελε να κανει "αποκεντρωση" και "ισο καταμερισμο" στην προσοχη του κοσμου.. δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.. ηταν το πρωτο πραγμα που προσεχες σε συγκριση με την Tarja era.. εκεινη μαγνητιζε ενω τωρα παρακολουθουσες ολοκληρη την μπαντα.. ηχος: =w=p *both thumbs down*
setlist:
bye,bye beautiful (οχι που θα ελειπε η μπηχτη)
dark chest of wonders
whoever brings the night (ακυρη επιλογη if you ask me)
the siren (εντελως αγευστη και ξερη η εκδοχη της Anette)
amaranth
the islander (εδω επιασαν ακουστικες, αναψαν κατι πυρσοι γυρω στη σκηνη, ο Tuomas φορεσε το wannabe Carl McCoy καπελο του και το ειπαν μονο με το Marco)
sacrament of wilderness (unexpected)
the poet and the pendulum (στη μεση του κομματιου επεσαν κατι ασημενιες σερπαντινες απο το ταβανι)
last of the wilds (yup an instrumental)
nemo
wish i had an angel
δεν ειμαι σιγουρη για τη σειρα αλλα δεν πρεπει να χω παραλειψει τιποτα...

Γενικα: το ολο γεγονος εγινε στις εγκαταστασεις του ελληνικου και πρεπει να ηταν στο ιδιο -σιχτιρισμενο απο πολλους- υποστεγο που ειχαν παιξει οι tool..
οι σκηνες ηταν 2 μια αριστερα και μια δεξια στο χωρο.. το καλο της υποθεσης ηταν οτι δεν περιμεναμε αιωνες καθε φορα για το soundckeck.. το κακο ηταν ο ηχος..
ειδικα στην "μεγαλη" σκηνη οπου ηταν και headliners oι nightwish ο ηχος ηταν τραγικος.. η μποτα των drums λειτουργουσε κα ως βηματοδοτης, τα εγχορδα ακουγονταν πολυ "μπουκωμενα", τα πληκτρα μονο αν ησουν σκυλος, τα φωνητικα distorted, τα samples ασχολιαστο... στην αλλη σκηνη τα πραγματα μου φανηκαν αρκετα καλυτερα..
μια ζωη...
whatever...

αρκετα σας επρηξα...

Για edguy kai nevermore πήγα MMD. Οι edguy ήταν απογοήτευση, ο ήχος δε βοήθησε ήταν χάλια και ο κόσμος δεν ήξερε την τύφλα του απο τα τραγούδια τους. Τώρα οι Nevermore από την άλλη ήταν to clue της βραδύας. ¨ηταν εκπλικτηκοί, φοβερό θέαμα και στο HEart Collector Σφαγή ^^ Κρίμα που δεν είπαν NEon Dreaming Black :(

#503 Harukanaru

Harukanaru

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 06:58

πήγα MMD...(βρήκα και 50 ευρώ κάτω :P)

θαύμασα από κοντά το "μεγαλείο" των Nightwish,Nevermore,Edguy,Annihilator....

Στο Rockwave το καλοκαίρι είχα πάει στους metallica Που πλέον είναι "Leftallica"....αν και ήταν καλοί έκλαψα τα λεφτά γιατί ήταν 2 much...

και φυσικά δεν ξεχνάω τους blind guardian....!!

fuzz live...αξέχαστες στιγμές...

Για edguy kai nevermore πήγα MMD. Οι edguy ήταν απογοήτευση, ο ήχος δε βοήθησε ήταν χάλια και ο κόσμος δεν ήξερε την τύφλα του απο τα τραγούδια τους. Τώρα οι Nevermore από την άλλη ήταν to clue της βραδύας. ¨ηταν εκπλικτηκοί, φοβερό θέαμα και στο HEart Collector Σφαγή ^^ Κρίμα που δεν είπαν NEon Dreaming Black :(

Εγώ ήμουν από τις 2 εκεί ^^

είδα και τις Iron Maidens..

*pokes thread*

χτες πηγα March Metal Day...και μιας και το υποσχεθηκα σε γνωστο και μη εξαιρετεο μελος του φορουμ τουτου here's a brief report...

Spoiler: reasons

εφτασα εκει κατα τις 7 παρα, περιπου στη μεση των Sodom θα ελεγα...
απο κει και περα...

Sodom: βριστε οσο θελετε αλλα ποτε δεν μου αρεσαν οποτε δεν εδωσα σημασια... απ οσο πηρε το ματι μου παντως παιξανε και παλια κομματια και (φυσικα) οι thrashers το καψανε...

Tristania: η νεα τραγουδιστρια ειναι αντικειμενικα ΠΟΛΥ ωραια κοπελα και ειμαι απολυτα σιγουρη οτι εκαψε ουκ ολιγες καρδιες... ως τραγουδιστρια ομως κλαψε με μανα κλαψε με τη νυχτα με φεγγαρι... μπορει να εφταιγε και ο ηχος (ο οποιος παρεπιπτοντως ηταν TEH suxxx -ελληνικη διοργανωση 4evah >_<-) δεν ξερω αλλα ωρες ωρες η τσιριδα της ηταν απαλευτη... πολυ μεγαλη απωλεια η Vibeke imho..κι ο Østen Bergøy οσο επιβλητικα φωνητικα εχει τοσο ξυλαγγουρο ειναι επι σκηνης... το setlist ηταν αρκετα καλο (αν και δεν επαιξαν το αγαπημενο μου sequel of decay ουτε το hit-ακι my lost lenore που λογικα πολυς κοσμος ηθελε).. το καλυτερο πραγμα σ αυτη την εμφανιση ηταν ο Anders Høyvik Hidle (<3) period.

Annihilator: ουτε αυτους τους ακουω οποτε γνωμη δεν μπορω να πω... για οποιον μπορει να ενδιαφερεται (λεμε τωρα) ξεκινησαν με το king of the kill και επαιξαν αρκετα παλια κομματια -απ οσο ειδα γιατι στο μισο setlist τους ημασταν στις χαιρετουρες με κατι γνωστους- (phantasmagoria, never,neverland, the fun palace, human insecticide κλπ κλπ) στο alison hell ανεβασαν στη σκηνη τον bob κατσιωνη.. αυτα..

Εdguy: στους edga.. ahem.. edguy (^^;; ) δεν εχω ιδεα τι εγινε.. ημουν στην αλλη πλευρα κι ειχα πιασει θεση για τους επομενους.. δεν μου αρεσουν μια οποτε δε λεω τιποτα... προσωπικα μεχρι να τελειωσουν βαρεθηκα τη ζωη μου.. ειπαν και το trooper (ναι το γνωστο) και ηταν 2 σε 1 ελεος...(για μενα παντα)

Νevermore: επιασα μια ωραια θεση δευτερη σειρα κεντρο και περιμενα καρτερικα... ο Warrel Dane ειναι μια λατρεια μου ατελειωτη, ημουν ακριβως μεσα στο μπουγιο που γινοταν δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη εδω.. νομιζω ομως οτι τα εσπασαν κανονικα ανεξαρτητως "παραταξης".. ο σβερκος μου ακομα ποναει, ο λαιμος μου ακομα περισσοτερο, αποκομισα 2-3 μελανιες,καναμε το moshing μας ολοι μαζι σαν καλα παιδακια (metal concert χωρις moshing μακαρονια χωρις τυρι) και γενικως το διασκεδασα παααρα πολυ! μεχρι και crowd surfing επεσε καποια στιγμη. δεν ξερω τι αλλο να πω εκτος απ το οτι ηταν ακριβως οτι επρεπε.. βγηκαν, τα σπασαν, εφυγαν pure and simple...
το setlist δε νομιζω να αφησε κανεναν απογοητευμενο.. ο,τι θυμαμαι in random order:
engines of hate, i, voyager, 7 tongues of god, this sacrament, narcosynthesis, the river dragon has come, the heart collector, dead heart in a dead world, enemies of reality, never purify, medicated nation, this godless endeavor
νομιζω αυτα ηταν πανω κατω (ε ναι κλασσικα τιποτα απο dreaming neon black)
ps.το νεο μαλλι του Warrel τελικα του παει

Nightwish: κρινοντας απ τις μπλουζες και τις συζητησεις πολυς κοσμος ειχε παει μονο για nightwish.. δεν ξερω αν φταιει ο ηχος (σ αυτη τη σκηνη ηταν γενικως χαλια μαυρα κι αραχνα, τα πληκτρα δεν ακουγονταν σχεδον), το οτι τους ειχα δει και τις 2 προηγουμενες φορες ή το οτι με προσγειωσαν λιγο αποτομα μετα τους Nevermore αλλα imho ηταν στην καλυτερη των καλυτερων an average performance.. η Anette δεν μου φαινεται για καταλληλη frontwoman.. ηταν ντυμενη σαν την Amy Lee (omg), ειχε κοτσιδακια και η ολη της συμπεριφορα ηταν λες και πηγαινε εκδρομη με το νηπιαγωγειο... η φωνη της ηταν τραγικη.. ακομα και τα δικα της κομματια τα σκοτωσε... το καλυτερο που ειπε ηταν το Amaranth κι αυτο μισο γιατι προς το τελος επιστρεψαμε στο χαλι.. προφανως ο Tuomas ηθελε να κανει "αποκεντρωση" και "ισο καταμερισμο" στην προσοχη του κοσμου.. δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.. ηταν το πρωτο πραγμα που προσεχες σε συγκριση με την Tarja era.. εκεινη μαγνητιζε ενω τωρα παρακολουθουσες ολοκληρη την μπαντα.. ηχος: =w=p *both thumbs down*
setlist:
bye,bye beautiful (οχι που θα ελειπε η μπηχτη)
dark chest of wonders
whoever brings the night (ακυρη επιλογη if you ask me)
the siren (εντελως αγευστη και ξερη η εκδοχη της Anette)
amaranth
the islander (εδω επιασαν ακουστικες, αναψαν κατι πυρσοι γυρω στη σκηνη, ο Tuomas φορεσε το wannabe Carl McCoy καπελο του και το ειπαν μονο με το Marco)
sacrament of wilderness (unexpected)
the poet and the pendulum (στη μεση του κομματιου επεσαν κατι ασημενιες σερπαντινες απο το ταβανι)
last of the wilds (yup an instrumental)
nemo
wish i had an angel
δεν ειμαι σιγουρη για τη σειρα αλλα δεν πρεπει να χω παραλειψει τιποτα...

Γενικα: το ολο γεγονος εγινε στις εγκαταστασεις του ελληνικου και πρεπει να ηταν στο ιδιο -σιχτιρισμενο απο πολλους- υποστεγο που ειχαν παιξει οι tool..
οι σκηνες ηταν 2 μια αριστερα και μια δεξια στο χωρο.. το καλο της υποθεσης ηταν οτι δεν περιμεναμε αιωνες καθε φορα για το soundckeck.. το κακο ηταν ο ηχος..
ειδικα στην "μεγαλη" σκηνη οπου ηταν και headliners oι nightwish ο ηχος ηταν τραγικος.. η μποτα των drums λειτουργουσε κα ως βηματοδοτης, τα εγχορδα ακουγονταν πολυ "μπουκωμενα", τα πληκτρα μονο αν ησουν σκυλος, τα φωνητικα distorted, τα samples ασχολιαστο... στην αλλη σκηνη τα πραγματα μου φανηκαν αρκετα καλυτερα..
μια ζωη...
whatever...

αρκετα σας επρηξα...

εκεί είχε γίνει και το προηγούμενο MMD

με Manowar, Rhapsody,Tiamat,Hollyhell,Epica....

και ομολογώ πως ήταν πολύ καλύτερο....
teidä taari minun toivoa jotka luovuttaa minä väkevyys :8):

#504 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 16:18

Posted Image

γιατί έπρεπε να είναι και αυτός μαζί τους?

#505 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 16:29

Posted Image

γιατί έπρεπε να είναι και αυτός μαζί τους?

σκασε.
κανε μια χαρη στον εαυτο σου ,δωσε 20 ευρω και δες τους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#506 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 16:40

σκασε.κανε μια χαρη στον εαυτο σου ,δωσε 20 ευρω και δες τους.

το ξερα ότι θα απαντούσες εσύ πρώτος εννοείτε ότι θέλω να πάω..
αρκεί να το θυμηθώ.

ο Κωνσταντίνο B ποτε είναι στην θεσσαλονίκη?

#507 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 16:45

*sorry to the fans*
TI??????????????
Ποιος ΑΚΥΡΟΣ κανονισε αυτο το support??????????????????????????????????????

ελπιζω μονο να ισχυει μονο για Θεσσαλονικη..................
εγω θα παω ΟΠΩΣ και δηποτε, στην συγκεκριμενη περιπτωση δε με νοιαζει και την θωδη να ειχαν για support αλλα γιατι να το χαλασουν????????

παντως one way or another προβλεπεται αγριο θαψιμο και τρελη καζουρα....

:deadga6::deadga6::deadga6::deadga6::deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#508 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 16:49

τελικα Primordial 12 ή 13 του μηνού?.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#509 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 17:03

καπου εκει. με 13-14εουρος το τικετ(!)

ειναι και αυτο εδω για μας τους μιναρες.
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα

#510 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 17:32

καπου εκει. με 13-14εουρος το τικετ(!)

ειναι και αυτο εδω για μας τους μιναρες.
Posted Image

οποιος εκανε το αφισονι θελει κρεμασμα.
Να μου το θυμισεις ε,να παμε.

Δημοσιευμένη  εικόνα