Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#481 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 February 2008 - 12:54

θα μιλησω με Zolitas για να αποφασισουμε ποιος θα χει την τιμη να σε βρισει πρωτος.

well.. zolitas will see me tonight probably.

#482 Misa Misa

Misa Misa

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 21 February 2008 - 15:40

punk is dead?στη θεσσαλονικη ολα ειναι dead,my dear Eribetsu.....:wooi2:

Erizabetsu εννοουσα..!:terror2:

#483 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 February 2008 - 15:47

Posted Image button skills FTW.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#484 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 February 2008 - 12:08

Today in Its Only Dj Set by infadels.....

MySpace.com - INFADELS - London, UK - Rock / Electronica - www.myspace.com/infadels

#485 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 22 February 2008 - 13:38

Αθηνα 4 Μαρτιου 21:00 Θεατρο Badminton
The Michael Nyman Band

δημιουργος που εχει ασχοληθει κυριως με τη μουσικη επενδυση αρκετων ταινιων, μεσα στις οποιες ηταν και τα Μαθηματα Πιανου, Gattaca.
Τιμες εισιτηριων
Α ζωνη 75 ευρω
Β ζωνη 65 ευρω
Γ ζωνη 55 ευρω
Δ ζωνη 50 ευρω
Ε ζωνη 40 ευρω
φοιτητικο 35 ευρω

Κρατησεις εισιτηριων: Θεατρο Badminton, Ticketnet-Λεωφορος Κηφισιας 46 Αμπελοκηποι, Virgin Megastores Σταδιου 7-9 Συνταγμα & The Mall
Ticketnet.gr , 2108840600
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#486 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 22 February 2008 - 14:57

Spoiler:

ρε Λιζα, παραδε3ου τουλαχιστον οτι ειναι ο πιο ερωτικος τραγουδιστης στην Ελλαδα (μετα τον Λαζοπουλο ενοειται, γιατι ειναι κ τραγουδιστης ο Λακης).

μιας κ ειπαμε περι ερωτικων τραγουδιστων. στις 29 στο πρινσιπαλ παιζει ο Βητα.Δελτα-Φοξμουριδης.

#487 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 09 March 2008 - 16:57

*pokes thread*

χτες πηγα March Metal Day...και μιας και το υποσχεθηκα σε γνωστο και μη εξαιρετεο μελος του φορουμ τουτου here's a brief report...

Spoiler: reasons

εφτασα εκει κατα τις 7 παρα, περιπου στη μεση των Sodom θα ελεγα...
απο κει και περα...

Sodom: βριστε οσο θελετε αλλα ποτε δεν μου αρεσαν οποτε δεν εδωσα σημασια... απ οσο πηρε το ματι μου παντως παιξανε και παλια κομματια και (φυσικα) οι thrashers το καψανε...

Tristania: η νεα τραγουδιστρια ειναι αντικειμενικα ΠΟΛΥ ωραια κοπελα και ειμαι απολυτα σιγουρη οτι εκαψε ουκ ολιγες καρδιες... ως τραγουδιστρια ομως κλαψε με μανα κλαψε με τη νυχτα με φεγγαρι... μπορει να εφταιγε και ο ηχος (ο οποιος παρεπιπτοντως ηταν TEH suxxx -ελληνικη διοργανωση 4evah >_<-) δεν ξερω αλλα ωρες ωρες η τσιριδα της ηταν απαλευτη... πολυ μεγαλη απωλεια η Vibeke imho..κι ο Østen Bergøy οσο επιβλητικα φωνητικα εχει τοσο ξυλαγγουρο ειναι επι σκηνης... το setlist ηταν αρκετα καλο (αν και δεν επαιξαν το αγαπημενο μου sequel of decay ουτε το hit-ακι my lost lenore που λογικα πολυς κοσμος ηθελε).. το καλυτερο πραγμα σ αυτη την εμφανιση ηταν ο Anders Høyvik Hidle (<3) period.

Annihilator: ουτε αυτους τους ακουω οποτε γνωμη δεν μπορω να πω... για οποιον μπορει να ενδιαφερεται (λεμε τωρα) ξεκινησαν με το king of the kill και επαιξαν αρκετα παλια κομματια -απ οσο ειδα γιατι στο μισο setlist τους ημασταν στις χαιρετουρες με κατι γνωστους- (phantasmagoria, never,neverland, the fun palace, human insecticide κλπ κλπ) στο alison hell ανεβασαν στη σκηνη τον bob κατσιωνη.. αυτα..

Εdguy: στους edga.. ahem.. edguy (^^;; ) δεν εχω ιδεα τι εγινε.. ημουν στην αλλη πλευρα κι ειχα πιασει θεση για τους επομενους.. δεν μου αρεσουν μια οποτε δε λεω τιποτα... προσωπικα μεχρι να τελειωσουν βαρεθηκα τη ζωη μου.. ειπαν και το trooper (ναι το γνωστο) και ηταν 2 σε 1 ελεος...(για μενα παντα)

Νevermore: επιασα μια ωραια θεση δευτερη σειρα κεντρο και περιμενα καρτερικα... ο Warrel Dane ειναι μια λατρεια μου ατελειωτη, ημουν ακριβως μεσα στο μπουγιο που γινοταν δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικη εδω.. νομιζω ομως οτι τα εσπασαν κανονικα ανεξαρτητως "παραταξης".. ο σβερκος μου ακομα ποναει, ο λαιμος μου ακομα περισσοτερο, αποκομισα 2-3 μελανιες,καναμε το moshing μας ολοι μαζι σαν καλα παιδακια (metal concert χωρις moshing μακαρονια χωρις τυρι) και γενικως το διασκεδασα παααρα πολυ! μεχρι και crowd surfing επεσε καποια στιγμη. δεν ξερω τι αλλο να πω εκτος απ το οτι ηταν ακριβως οτι επρεπε.. βγηκαν, τα σπασαν, εφυγαν pure and simple...
το setlist δε νομιζω να αφησε κανεναν απογοητευμενο.. ο,τι θυμαμαι in random order:
engines of hate, i, voyager, 7 tongues of god, this sacrament, narcosynthesis, the river dragon has come, the heart collector, dead heart in a dead world, enemies of reality, never purify, medicated nation, this godless endeavor
νομιζω αυτα ηταν πανω κατω (ε ναι κλασσικα τιποτα απο dreaming neon black)
ps.το νεο μαλλι του Warrel τελικα του παει

Nightwish: κρινοντας απ τις μπλουζες και τις συζητησεις πολυς κοσμος ειχε παει μονο για nightwish.. δεν ξερω αν φταιει ο ηχος (σ αυτη τη σκηνη ηταν γενικως χαλια μαυρα κι αραχνα, τα πληκτρα δεν ακουγονταν σχεδον), το οτι τους ειχα δει και τις 2 προηγουμενες φορες ή το οτι με προσγειωσαν λιγο αποτομα μετα τους Nevermore αλλα imho ηταν στην καλυτερη των καλυτερων an average performance.. η Anette δεν μου φαινεται για καταλληλη frontwoman.. ηταν ντυμενη σαν την Amy Lee (omg), ειχε κοτσιδακια και η ολη της συμπεριφορα ηταν λες και πηγαινε εκδρομη με το νηπιαγωγειο... η φωνη της ηταν τραγικη.. ακομα και τα δικα της κομματια τα σκοτωσε... το καλυτερο που ειπε ηταν το Amaranth κι αυτο μισο γιατι προς το τελος επιστρεψαμε στο χαλι.. προφανως ο Tuomas ηθελε να κανει "αποκεντρωση" και "ισο καταμερισμο" στην προσοχη του κοσμου.. δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.. ηταν το πρωτο πραγμα που προσεχες σε συγκριση με την Tarja era.. εκεινη μαγνητιζε ενω τωρα παρακολουθουσες ολοκληρη την μπαντα.. ηχος: =w=p *both thumbs down*
setlist:
bye,bye beautiful (οχι που θα ελειπε η μπηχτη)
dark chest of wonders
whoever brings the night (ακυρη επιλογη if you ask me)
the siren (εντελως αγευστη και ξερη η εκδοχη της Anette)
amaranth
the islander (εδω επιασαν ακουστικες, αναψαν κατι πυρσοι γυρω στη σκηνη, ο Tuomas φορεσε το wannabe Carl McCoy καπελο του και το ειπαν μονο με το Marco)
sacrament of wilderness (unexpected)
the poet and the pendulum (στη μεση του κομματιου επεσαν κατι ασημενιες σερπαντινες απο το ταβανι)
last of the wilds (yup an instrumental)
nemo
wish i had an angel
δεν ειμαι σιγουρη για τη σειρα αλλα δεν πρεπει να χω παραλειψει τιποτα...

Γενικα: το ολο γεγονος εγινε στις εγκαταστασεις του ελληνικου και πρεπει να ηταν στο ιδιο -σιχτιρισμενο απο πολλους- υποστεγο που ειχαν παιξει οι tool..
οι σκηνες ηταν 2 μια αριστερα και μια δεξια στο χωρο.. το καλο της υποθεσης ηταν οτι δεν περιμεναμε αιωνες καθε φορα για το soundckeck.. το κακο ηταν ο ηχος..
ειδικα στην "μεγαλη" σκηνη οπου ηταν και headliners oι nightwish ο ηχος ηταν τραγικος.. η μποτα των drums λειτουργουσε κα ως βηματοδοτης, τα εγχορδα ακουγονταν πολυ "μπουκωμενα", τα πληκτρα μονο αν ησουν σκυλος, τα φωνητικα distorted, τα samples ασχολιαστο... στην αλλη σκηνη τα πραγματα μου φανηκαν αρκετα καλυτερα..
μια ζωη...
whatever...

αρκετα σας επρηξα...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#488 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 09 March 2008 - 17:18

επειδή κατέβηκε κολλητός από Θεςς δεν πήγα νέβερμορ (και καλύτερα γιατι γλύτωσα 50 εουρα) και πήγα στο γκαγκαριν όπου έπαιζαν πολλές μαθητικές μπάντες του αρσακείου. είδα No Profile που υπό κανονικές συνθήκες δεν μου αρέσουν αλλά έκαναν ένα καταπληκτικό μέντλει με ιντρο απο ελληνικό ντραγκονμπολ, ένα του σάκη, βάζει ο ντούτσε την στολή του και ένα σαντάνα αν θυμάμαι καλά και πραγματικά το διασκέδασα απίστευτα. και ύστερα απο 2 ώρες άκουσα το όνομα τους για πρώτη φορά... πραγματικά πιστεύω ότι κάτι τέτοιο δεν θα το ξαναζήσω... Day Off λοιπόν... ανεβένουν ΤΥΦΛΑ και λένε ΤΙΣ αττάκες ανάμεσα στα κομμάτια (όλες για χολ οφ φεημ ήταν) τα κομάτια τους ήταν πραγματικά φοβερά, διασκεύασαν και Umbrella (το γνωστό δεν έχει ποια ομπρέλα) και ανέβηκαν στην σκηνή κάτι φίλοι τους με ομπρέλες και τα κάναν μπουτάνα. ΗΡΩΕΣ πραγματικά

π.σ. Lucy. Dane σολο. φοβερο. άμα θες λινκ πμ.

#489 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 10 March 2008 - 12:24

Εγώ θα πήγαινα στο MMD μόνο για τους Ανώριμους. :P Τους είδε κανείς?

#490 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 10 March 2008 - 17:10

Εγώ θα πήγαινα στο MMD μόνο για τους Ανώριμους. :P Τους είδε κανείς?

δεν βλεπονται.

Posted Image

#491 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 10 March 2008 - 17:45

Μπουχουχουχου εχασα nevermore :(
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#492 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 10 March 2008 - 17:48

Κamelot-Firewind στις 16 Απριλιου θα παει κανεις? :hmmm:
(η The Ocean στις 5 Μαιου)

#493 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 10 March 2008 - 19:43

(η The Ocean στις 5 Μαιου)

οχι γιατι τους ειχε το μεταλ χαμστερ δισκο του μηνα και θα σκασουν μυτη γραφικοι τυποι.

Posted Image

#494 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 10 March 2008 - 20:04

οχι γιατι τους ειχε το μεταλ χαμστερ δισκο του μηνα και θα σκασουν μυτη γραφικοι τυποι.

so true :sigh2:

#495 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 10 March 2008 - 20:13

Elitism. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||