Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Συναυλίες

• Please log in to reply
1465 replies to this topic

#241 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 September 2007 - 08:35

εκει που παιζουν οι Muse, πως παει κανεις απο Αθηνα? Ειναι μακρυα? Ειναι ευκολα προσβασιμο?

είναι εύκολο αν εχεις αμάξι.
συνήθως το Rock Radio διοργανώνει εκδρομή και σε πάει κατευθείαν εκεί στη μέση του πουθενά, σε αφήνει μπροστά στον χώρο και μετά σε παραλαμβάνει είτε απο εκεί είτε απο τον κόμβο λίγο πιο πάνω. Νομίζω ότι μερικά κτελ περνάν απο εκεί.

Το παρακάτω αφιερομένο στον Spawn_I
Spoiler:

#242 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 14 September 2007 - 08:52

Ή δοκίμασε και το ωτοσόπ, φόρα μια μπλόυζα των Muse, κράτα και μια ταμπέλα που να λέει προς Terra Vibe, στήσου και απο λίγο νωρίς πάνω στην εθνική και είσαι έτοιμος :D

Τώρα για την επιστροφή δεν στο συνηστώ το ίδιο γιατί θα είναι αρκετά αργά :*(
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#243 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 14 September 2007 - 09:39

Θα πάω να πάρω σήμερα και αν δεν έχει 40αρι εισιτήριο θα αυτοκτονήσω.

#244 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 14 September 2007 - 09:46

Για πoiα συναυλία?

Στο site του Gagarin είδα κατι άλλο εξίσου ενδιαφέρον!

Fri, 5 Oct
MECANO + Night On Earth (Astra)

Fri, 2 Nov
DEVASTATIONS (Astra)

Fri, 23 Nov
PURESSENCE (Astra)

Thu, 14 Feb - Sat, 17 Feb
6th GREEK CULT FILM FESTIVAL (Astra) - κλασικά :D
Spoiler:

#245 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 September 2007 - 10:54

Το παρακάτω αφιερομένο στον Spawn_I

Spoiler:

αχέμ...

but because?

#246 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 September 2007 - 11:45

Fri, 23 Nov
PURESSENCE (Astra)

Thu, 14 Feb - Sat, 17 Feb
6th GREEK CULT FILM FESTIVAL (Astra) - κλασικά :D

pf.. Πρέπει να αρχίσω να ψάχνω αεροπορικό εισιτήριο απο τώρα ρε γμτ...

edit: ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! και στη Θεσσαλονίκη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ ΘΑ ΠΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!

αχέμ...

but because?

πφ. δεν με πιάνεις.. δεν με πιάνεις. ρώτα τη φιλενάδα μου να σου πει.

#247 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 14 September 2007 - 23:26

Τελικά πήγα σήμερα και αγόρασα εισιτήρια Muse. Yay. Είναι τα πιο όμορφα εισιτήρια που έχω δει ποτέ.

#248 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 15 September 2007 - 13:54

Τελικά πήγα σήμερα και αγόρασα εισιτήρια Muse. Yay. Είναι τα πιο όμορφα εισιτήρια που έχω δει ποτέ.

Εμ τι...? 40 ευρω ειχε...:Blissfull:
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#249 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 15 September 2007 - 14:55

40 έουρος, που το λένε και στας εξωτερικάς, είναι καλά για Muse και στο Terras Vibe. Να υποθέσω στο απλό διάζωμα ? Το οποίο είναι και πίο ωραίο και πιο ζωντανό κατ'εμε.
Spoiler:

#250 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 15 September 2007 - 19:20

Ναι...ξερω πως ισως δεν ειναι του γουστου σας...ουτε κι εμενα ειναι, αλλα μιας και εχουμε τα εισιτηρια ειπα να το αναφερω. Η συναυλια θα λαβει χωρα στο Καλλιμαρμαρο την 1η Οκτωβριου, και ειναι πρωτοβουλια του Ελεημων Οργανισμου Αθηνων, σε συνεργασια με το Γηροκομειο Αθηνων. Τα εσοδα θα διατεθουν για την ενισχυση των πυροπληκτων. Αφου λοιπον κλαιγαμε την μοιρα μας ολο τον αυγουστο που καιγοταν η ελλαδα, και λεγαμε να παμε για αναδασωση, θα προτεινα οποιος μπορει να διαθεσει τα λεφτα και αντεχει τη μουσικη αυτου του ειδους, να παρει ενα εισιτηριακι και να παρευρεθει στη συναυλια που τουλαχιστον τα λεφτα θα γινουν κατι, και δε θα τα φαει ο καλλιτεχνης. Λοιπον, τα εισιτηρια κατα πλειοψηφια εχουν εξωφρενικη τιμη, και σημερα πονουσε η καρδια μου στη δουλεια που επρεπε να λεω τις τιμες...
Φοιτητικο : 30 ευρω
Ανω Διαζωμα χωρις αριθμιση: 50 ευρω
και μετα παμε στα απλησιαστα οπου θα αναφερω μονο τις τιμες γιατι τα διαζωματα δεν τα θυμαμαι...:hahaha:

100 ευρω
150 ευρω
200 ευρω
380 ευρω
500 ευρω

Και μερικες λεπτομερειες περι της συναυλιας...τον Andrea Bocelli θα τον συνοδευσουν αλλοι 2 που δε θυμαμαι τα ονοματα τους, και μουσικη θα ειναι απο την συμφωνικη ορχηστρα Αθηνων υπο την διευθυνση του Marcello Rota, στους επισημους θα παρεβρισκεται ο Προεδρος της Δημοκρατιας (Παπουλιας...οχι του Κ.Ε.Η.Κ.). Ε, αυτα...οποιος ενδιαφερεται, ειτε παει στα virgin megastores στο γκισε της ticketnet, ειτε στο θεατρο Badminton στα εκδοτηρια, ειτε μεσω ιντερνετ στο Ticketnet.gr ειτε στο 210 8840600..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#251 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 25 September 2007 - 15:57

Dark Tranquillity κανείς?
3 Νοέμβρη Θεσ/νικη και 4 Νοέμβρη Αθήνα. Θα τα σπάσουν (και μακάρι να μην πουν τραγούδια μόνο από το Fiction)
Άκουσα ότι η τιμή θα έιναι 30€

#252 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 26 September 2007 - 17:29

Dark Tranquility? sweeeeet :oo::oo::oo:

Ξέρω για Helloween με GammaRay και Axxis 24.11.07 νομίζω. Τιμή δυστυχώς δεν ξέρω.
Posted Image

#253 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 27 September 2007 - 15:36

Grrr χάνω κι άλλες κι άλλες συναυλίες!!! Τι της λείπει της Μυτιλήνης και έρχεται μόνο ο Χατζηγιάννης, ε;;;
Posted Image

#254 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 September 2007 - 15:37

α ναι ξέχασα εσύ εκεί είσαι μπορεί να χρειαστώ τη βοήθεια σου σε κάποια φάση.

#255 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 28 September 2007 - 14:11

Οφειλω να παραθεσω, πως μετα τις προηγουμενες μερες..δηλαδη απο δευτερα μεχρι πεμπτη, μισησα τον Bocelli...αν καποιος απο σας ηρθε και πηρε εισιτηρια απο τα Virgin Megastores στη Σταδιου, θα εχετε την εκδικηση μου συντομα...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm