Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Το μουσικό προφίλ μας

• Please log in to reply
221 replies to this topic

#151 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 28 January 2008 - 00:19

Επίσης ψάχνω σα τρελός τραγούδια των Εν Πλω. Έχω μερικά αλλά σε χάλια ποιότητα. Όποιος έχει πμ me please

Index of /music/E/EN PLW

Posted Image

#152 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 28 January 2008 - 01:19

Εγω ακουω Trance,σχεδον ολα τα ειδη εκτος απο την ελεεινη και τρισαθλια ελληνικη Trance την γνωστη σε ολους Uplifting που ειναι για τα παναγηρια.

α ναι trance ακουγα παλια σαν πωρομενος....ενταξη κ τωρα μ αρεσει καμια φορα π ακουω σε κανα club ή καφετερια...αλλα δεν βαζω να ακουσω μονος μ...
Αντε κ καμια φορα οταν κανω παρτάκια να φτιαξω το προγραμμα με κανα friend...

Ο αγαπημενος μ ηταν paul van dyke κ paul okenfold(δεν ξερω αν εγραψα σωστα το ονομα..) ....k o tiesto ειχε 1 φοβερο...δεν ξερω πως λεγεται το συγκεκριμενο τραγουδι αλλα ειναι προς το τελος ενος live π εχει κανει...To tiesto live in amsterdam...εκει στο 40ντάλεπτο μπενει ενας χαλαρος ηχος mixed με γριλίσματα απο δελφίνια...πραγματικα φοβερο...το θημαμαι γτ μ ειχε κανει εντυπωση...
Αλλα τωρα τελευταια π ακουσα κατι τραγουδια τ απο 1 φιλο μ,δεν μ αρεσαν...εχει γινει εμπορικος πλεον...πιστευω..α ναι κ το in my memorie trance ηταν πολυ καλο...

#153 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 28 January 2008 - 01:42

Uplifting?:nosey: Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.

Δεν χανεις και τπτ.
Sora of the wind ακουω φανατικα εδω και 6 χρονια.

#154 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 28 January 2008 - 08:39

ξεκινησα το 92 ακουγοντας Κορκολη με το τοτε χιτακι του "σα να μουνα σκορπιος" , στη συνεχεια με Β.Παπακωσταντινου για αλλα 2 χρονια ωσπου ακουσα μεταλλικα. ολα αυτα μεχρι το 1999,που ακουσα Dream Theater και μεχρι και σημερα ειναι η fave μου μπαντα, μαζι με θεατερ fave bands ηταν:ryche,f.warning,nevermore,watchtower,megadeth,rush κ.α
στη συνεχεια μετα το 2000 εξελιχθηκα σε ακραιο προγκστερ(βεχολδ...,σπαστικ ινκ,ελεκτρο κουατερσταφ κ.α),στονερα(καηους,δι σγουορδ,σπιριτσουαλ μπιγκαρς,οραντζ γκομπλιν,σλιπ κ.α)σλαντζα(αιρον μανκις,γιομπ.ντεντμπερντ κ.α),ποστροκερ(λιγες και καλες μπαντες:σορα κιε ρουσιαν σερκλσ περισσοτερο απ'ολες),τριπχοπερ(τρικι,αμον τομπιν και δωστ) κ.α.
αλλα το προγκ ειναι ισως το ειδος με την καλυτερη μουσικη καταρτιση και θα το ακουω μεχρι να πωθανω.
παω να δωσω θερμοδυναμικη.αντιο.
Posted Image

#155 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 01 February 2008 - 16:32

ξεκινησα το 92 ακουγοντας Κορκολη

Κλασσικα ολα τα παιδακια ακουγαμε Κορκολη, Μπιγαλη και Ημισκουμπρια πιο μετα που την ειχαμε δει αλανια εκει γυρω στην τεταρτη πεμπτη δημοτικου:wooi2:
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#156 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 01 February 2008 - 17:55

Κλασσικα ολα τα παιδακια ακουγαμε Κορκολη, Μπιγαλη και Ημισκουμπρια πιο μετα που την ειχαμε δει αλανια εκει γυρω στην τεταρτη πεμπτη δημοτικου:wooi2:

Τότε ακούγαμε και Ρουβά!!
Α και Διονύση Σχοινά :blush2:

#157 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 February 2008 - 23:22

δεν τα άκουασ ποτέ αυτά που λέτε.
αλλά άκουγα Δεληβοριά, Κελαιδόνι και Κοντολάζο σαν παιδί και εγώ.

#158 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 02 February 2008 - 03:17

δεν τα άκουασ ποτέ αυτά που λέτε.
αλλά άκουγα Δεληβοριά, Κελαιδόνι και Κοντολάζο σαν παιδί και εγώ.

Δεν ακουγες Μπιγαλη κ ημιζ??? εισαι false
Βασικα εισαι γρια οποτε δικαιολογησε...:wis:
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#159 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 02 February 2008 - 04:59

Κελαιδονης ειναι απ'τους μονους καλλιτεχνες που ειναι αξιολογοι απ'την χωρα που λεγεται Ελλαδα, ειναι διαχρρονικος και χαρακτηριστικοτατος σε πολλα πραματα που εχει κανει. αλλα Δεληβοριας?
Posted Image

#160 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 02 February 2008 - 06:22

Uplifting?:nosey: Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.

Στα δικά μου:congrats:. Ακούω κυρίως ελληνική ροκ σκηνή, γνωστή και άγνωστη, κυρίως άγνωστη αν και ο αγαπημένος μου μουσικός είναι ο Παυλίδης(Ξύλινα Σπαθιά). Σχεδόν τα πάντα απο 90' και αρκετά από 80' και 00'(πώς λέγεται η δεκαετία που διανύουμε;:erk:)

Επισης, για να μην το αποκαλέσω ελληνική punk και αρχίσουν τα spams και τα flames, ακούω και "απ' αυτό" με συγκροτηματα όπως γενιά του χάους, χάσμα κτλ

Υπάρχουν άπειρα τέτοιου είδους συγκροτήματα (πολλά δεν αξίζουν μία βέβαια). Ακούει κανείς άλλος τέτοια.

Τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι: Ξύλινα Σπαθιά - Παύλος Παυλίδης(κορυφή:wooi2:) και από κει και πέρα Τρύπες, μωρά,μάσκες, ενδελλέχεια και λοιπά, από πιο άγνωστους metro decay, χάσμα, αχαιοί, έρεβος:nod:, ωχρα σπειροχαίτη ( οι άνθρωποι είναι πολύ ιδιαίτεροι με πολυ καλή μουσική) κα

Επίσης ψάχνω σα τρελός τραγούδια των Εν Πλω. Έχω μερικά αλλά σε χάλια ποιότητα. Όποιος έχει πμ me please

τους ωχρα σπειροχαίτη τους εχω δει και live, ειναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις πως αυτη η φωνη, βγαίνει απο εκείνον τον μπάρμπα, παρα πολύ καλη φάση. κ οι metro decay ειναι υπεργαματοι, στο ιδιο περιπου στυλ ειναι κ οι χωρις περιδέραιο, οι ερεβος κ μενα μου αρεσουν παρα πολύ κ γενικα παιζουν παρα πολλες υπερ γαμαουα μπανδες λευκη συμφωνια, κορε υδρο, εκτος ελεγχου, εν πλω + τα σολο του σαδικη , στρογγυλο κιτρινο ( :lovulovu:) αυτοι μαλλον ειναι οι αγαπημένοι μου , οι ενδελεχεια, αχαιοι, τα φωτα που τρεχουν, τα φωτα που σβηνουν , οι πριγκηπες που κλαινε, ο στρατης δρογώσης, μαυρες μαγιονεζες ανετα μπορουν να χαρακτηριστουν σαβουροροκ κ κανουν κακο στις υπολοιπες μπαντες που μπαινουν στο τσουβάλι "ελληνικο ροκ γεα" παρακμη πανκ > σαβουρο ροκ.

#161 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 02 February 2008 - 11:52

Εγω παραμένω αμετανόητο metalhead :8): Ξεκίνησα με Metallica στη τρίτη γυμνασίου , πέρασα απο τις φάσεις του thrasher , power-ά , blackster κτλ., και κατέλιξα σε πειραματικά groups βλέπε Ulver , Arcturus , κτλ. Από εκεί και πέρα τρελλαίνομαι για OSTs (Anime - Games - Ταινιες , δεν έχει σημασία...) , μου αρέσει η κλασσική μουσική με fave συνθέτη τον J.S.S.Bach (απλά ιδιοφυία) και έχω και κάποια mainstream ακουσματα (βλέπε Sting ).. Aytaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:riiight:
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#162 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 02 February 2008 - 16:32

Ξεκινησα με rock και μετα περασα σε metal (power,thrash,goth,heavy,pozer,death,symphonic,doοm , groove,speed,progressive,folk,pagan,viking,λιγο black,....) ,bleus ,jazz ,classic και λιγο electronic οπως Prodigy.
ελαχιστα ελληνικα,κυριως εντεχνα και τωρα τελευταια αρχισα να ακουω παραδοσιακη κελτικη(ιρλανδικη,σκωτσεζικη), φινλανδικη

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#163 merQree

merQree

Preacher Of Hate

• Members
  • 8 posts

Posted 09 February 2008 - 11:40

chevelle
the end
marilyn manson
chimaira
bleed the sky
bossk
tool
a perfect circle
queens of the stoned age
It won't die (ναι..δηλωνω μεγαλος φαν της ιδιας μου της μπαντας!)
american head charge
δε μου ερχονται αλλα :P

Posted Image

#164 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 10 February 2008 - 14:19

Εγώ απ' την άλλη τα μόνα τραγούδια που γούσταρα μέχρι τα 12 μου ήταν το Fear of the dark και το I am a Barbie girl απο Iron Maiden και Aqua.Ευτηχώς τα ξεπέρασα.Αχ,τι εποχές...
Posted Image

#165 pauleas

pauleas

cookieeeeeee

• Members
  • 36 posts

Posted 11 February 2008 - 00:13

Τότε ακούγαμε και Ρουβά!!
Α και Διονύση Σχοινά :blush2:

και Δακη (τσαι με λεμονι στο μπαλκονι)

και fav. song απο Δαντη - Σκελετουλα .