Index of /music/E/EN PLWΕπίσης ψάχνω σα τρελός τραγούδια των Εν Πλω. Έχω μερικά αλλά σε χάλια ποιότητα. Όποιος έχει πμ me please
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το μουσικό προφίλ μας
Posted 28 January 2008 - 00:19
Posted 28 January 2008 - 01:19
Εγω ακουω Trance,σχεδον ολα τα ειδη εκτος απο την ελεεινη και τρισαθλια ελληνικη Trance την γνωστη σε ολους Uplifting που ειναι για τα παναγηρια.
α ναι trance ακουγα παλια σαν πωρομενος....ενταξη κ τωρα μ αρεσει καμια φορα π ακουω σε κανα club ή καφετερια...αλλα δεν βαζω να ακουσω μονος μ...
Αντε κ καμια φορα οταν κανω παρτάκια να φτιαξω το προγραμμα με κανα friend...
Ο αγαπημενος μ ηταν paul van dyke κ paul okenfold(δεν ξερω αν εγραψα σωστα το ονομα..) ....k o tiesto ειχε 1 φοβερο...δεν ξερω πως λεγεται το συγκεκριμενο τραγουδι αλλα ειναι προς το τελος ενος live π εχει κανει...To tiesto live in amsterdam...εκει στο 40ντάλεπτο μπενει ενας χαλαρος ηχος mixed με γριλίσματα απο δελφίνια...πραγματικα φοβερο...το θημαμαι γτ μ ειχε κανει εντυπωση...
Αλλα τωρα τελευταια π ακουσα κατι τραγουδια τ απο 1 φιλο μ,δεν μ αρεσαν...εχει γινει εμπορικος πλεον...πιστευω..α ναι κ το in my memorie trance ηταν πολυ καλο...
Posted 28 January 2008 - 01:42
Δεν χανεις και τπτ.Uplifting?
Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.
Sora of the wind ακουω φανατικα εδω και 6 χρονια.
Posted 28 January 2008 - 08:39
στη συνεχεια μετα το 2000 εξελιχθηκα σε ακραιο προγκστερ(βεχολδ...,σπαστικ ινκ,ελεκτρο κουατερσταφ κ.α),στονερα(καηους,δι σγουορδ,σπιριτσουαλ μπιγκαρς,οραντζ γκομπλιν,σλιπ κ.α)σλαντζα(αιρον μανκις,γιομπ.ντεντμπερντ κ.α),ποστροκερ(λιγες και καλες μπαντες:σορα κιε ρουσιαν σερκλσ περισσοτερο απ'ολες),τριπχοπερ(τρικι,αμον τομπιν και δωστ) κ.α.
αλλα το προγκ ειναι ισως το ειδος με την καλυτερη μουσικη καταρτιση και θα το ακουω μεχρι να πωθανω.
παω να δωσω θερμοδυναμικη.αντιο.

Posted 01 February 2008 - 16:32
ξεκινησα το 92 ακουγοντας Κορκολη
Κλασσικα ολα τα παιδακια ακουγαμε Κορκολη, Μπιγαλη και Ημισκουμπρια πιο μετα που την ειχαμε δει αλανια εκει γυρω στην τεταρτη πεμπτη δημοτικου

<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 01 February 2008 - 17:55
Κλασσικα ολα τα παιδακια ακουγαμε Κορκολη, Μπιγαλη και Ημισκουμπρια πιο μετα που την ειχαμε δει αλανια εκει γυρω στην τεταρτη πεμπτη δημοτικου
Τότε ακούγαμε και Ρουβά!!
Α και Διονύση Σχοινά

Posted 01 February 2008 - 23:22
αλλά άκουγα Δεληβοριά, Κελαιδόνι και Κοντολάζο σαν παιδί και εγώ.
Posted 02 February 2008 - 03:17
δεν τα άκουασ ποτέ αυτά που λέτε.
αλλά άκουγα Δεληβοριά, Κελαιδόνι και Κοντολάζο σαν παιδί και εγώ.
Δεν ακουγες Μπιγαλη κ ημιζ??? εισαι false
Βασικα εισαι γρια οποτε δικαιολογησε...

<3 Μρ Αγιου-Μανια
Posted 02 February 2008 - 04:59

Posted 02 February 2008 - 06:22
Uplifting?
Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό.
Στα δικά μου. Ακούω κυρίως ελληνική ροκ σκηνή, γνωστή και άγνωστη, κυρίως άγνωστη αν και ο αγαπημένος μου μουσικός είναι ο Παυλίδης(Ξύλινα Σπαθιά). Σχεδόν τα πάντα απο 90' και αρκετά από 80' και 00'(πώς λέγεται η δεκαετία που διανύουμε;
)
Επισης, για να μην το αποκαλέσω ελληνική punk και αρχίσουν τα spams και τα flames, ακούω και "απ' αυτό" με συγκροτηματα όπως γενιά του χάους, χάσμα κτλ
Υπάρχουν άπειρα τέτοιου είδους συγκροτήματα (πολλά δεν αξίζουν μία βέβαια). Ακούει κανείς άλλος τέτοια.
Τα αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι: Ξύλινα Σπαθιά - Παύλος Παυλίδης(κορυφή) και από κει και πέρα Τρύπες, μωρά,μάσκες, ενδελλέχεια και λοιπά, από πιο άγνωστους metro decay, χάσμα, αχαιοί, έρεβος
, ωχρα σπειροχαίτη ( οι άνθρωποι είναι πολύ ιδιαίτεροι με πολυ καλή μουσική) κα
Επίσης ψάχνω σα τρελός τραγούδια των Εν Πλω. Έχω μερικά αλλά σε χάλια ποιότητα. Όποιος έχει πμ me please
τους ωχρα σπειροχαίτη τους εχω δει και live, ειναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις πως αυτη η φωνη, βγαίνει απο εκείνον τον μπάρμπα, παρα πολύ καλη φάση. κ οι metro decay ειναι υπεργαματοι, στο ιδιο περιπου στυλ ειναι κ οι χωρις περιδέραιο, οι ερεβος κ μενα μου αρεσουν παρα πολύ κ γενικα παιζουν παρα πολλες υπερ γαμαουα μπανδες λευκη συμφωνια, κορε υδρο, εκτος ελεγχου, εν πλω + τα σολο του σαδικη , στρογγυλο κιτρινο (

Posted 02 February 2008 - 11:52

Eye for an eye, and the whole world goes blind...
Posted 02 February 2008 - 16:32
ελαχιστα ελληνικα,κυριως εντεχνα και τωρα τελευταια αρχισα να ακουω παραδοσιακη κελτικη(ιρλανδικη,σκωτσεζικη), φινλανδικη
Posted 09 February 2008 - 11:40
the end
marilyn manson
chimaira
bleed the sky
bossk
tool
a perfect circle
queens of the stoned age
It won't die (ναι..δηλωνω μεγαλος φαν της ιδιας μου της μπαντας!)
american head charge
δε μου ερχονται αλλα

Posted 10 February 2008 - 14:19

Posted 11 February 2008 - 00:13
Τότε ακούγαμε και Ρουβά!!
Α και Διονύση Σχοινά
και Δακη (τσαι με λεμονι στο μπαλκονι)
και fav. song απο Δαντη - Σκελετουλα .