Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το μουσικό προφίλ μας
Posted 26 October 2007 - 12:28
Posted 26 October 2007 - 12:59
εσενα δεν σε βαζω φρεντλιστ γιατι θα ακους μαηντεν , θεριον και λοιπες κλασικουρες και θα χουμε 0 compatibility.Κάτσε ρε... τώρα που έφτιαξα και εγώ λογαριασμό εκείθε; θα επανέλθω κάποια στιγμή από το άλλο πισι... και όταν μάθω τα κατατόπια...
Posted 26 October 2007 - 14:24
Posted 26 October 2007 - 14:33
ασχετο.
αλλα ειναι τραγικο απλως.
Posted 26 October 2007 - 14:50
εσενα δεν σε βαζω φρεντλιστ γιατι θα ακους μαηντεν , θεριον και λοιπες κλασικουρες και θα χουμε 0 compatibility.
ωχ με πιάσανε...

θα σε βάλω εγώ ρε, να με μάθεις καινούρια πράγματα...
Posted 26 October 2007 - 14:53
Το Mad TV Ξ*διωξε τον Guy Krief επειδή αποκάλυΟ�Ξµ κλοπή του Φοίβου!
ασχετο.
αλλα ειναι τραγικο απλως.
Αδιανοιτο!

Δεν γινονται αυτα!
Πανυος ο τυπος δεν ξερει τι λεει!

Μια λεει οτι δεν ειναι ιδια την αλλη οτι μπορει να ειναι διασκευει.Τι εννοει ο ποιητης?Φοβισμενο το βλεπω παντος
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 26 October 2007 - 17:16
Posted 26 October 2007 - 18:42
Πάντως ο Φοίβος έχει βαρεθεί και να καλύπτεται πια. Την αντιγραφή την μυρίζεσαι από τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα ας πούμε.
Posted 26 October 2007 - 22:22
αμε.
Posted 27 October 2007 - 11:47
Πάντως ο Φοίβος έχει βαρεθεί και να καλύπτεται πια. Την αντιγραφή την μυρίζεσαι από τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα ας πούμε.
Ο Χατζηδάκις είχε πει το εξής που με βρίσκει και απόλυτα σύμφωνο: "Οι έξυπνοι κλέβουν, οι χαζοί αντιγράφουν", κι εδώ τελειώνω με την off-topic παρέμβασή μου.
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 28 October 2007 - 12:37
Ο Χατζηδάκις είχε πει το εξής που με βρίσκει και απόλυτα σύμφωνο: "Οι έξυπνοι κλέβουν, οι χαζοί αντιγράφουν", κι εδώ τελειώνω με την off-topic παρέμβασή μου.
o T.S.Eliot το έχει πει γ**ω την πασαβιόλα μου και το'χουνε κάνει κουτσοί-λεπροί-μονόφθαλμοι ψωμοτύρι. και όταν quotiαζουμε κάτι ας είμαστε σίγουροι για το τι εννοεί.
το δικό μου music profile: καλή μουσική. είναι το μόνο που χρειάζεται.
Posted 28 October 2007 - 12:48
χωρις ιχνος ειρωνιας.o T.S.Eliot το έχει πει γ**ω την πασαβιόλα μου και το'χουνε κάνει κουτσοί-λεπροί-μονόφθαλμοι ψωμοτύρι. και όταν quotiαζουμε κάτι ας είμαστε σίγουροι για το τι εννοεί.
μπορεις σε παρακαλω να μου ορισεις τι χαρακτηριζεται ως "καλη μουσικη"?
Posted 28 October 2007 - 23:30
o T.S.Eliot το έχει πει γ**ω την πασαβιόλα μου και το'χουνε κάνει κουτσοί-λεπροί-μονόφθαλμοι ψωμοτύρι. και όταν quotiαζουμε κάτι ας είμαστε σίγουροι για το τι εννοεί.
Καλά όταν θα μάθεις να κουβεντιάζεις το ξανασυζητάμε. Δε θα επεκταθώ διότι πραγματικά διαδικτυακοί διαγωνισμοί αποστόμωσης μου είναι παντελώς βαρετοί και τους θεωρώ ανούσιους.
Προσωπικά αδιαφορώ κιόλας για το ποιος πραγματικά το είπε, διάβασα κάπου ότι το είπε ο Χατζηδάκις, οπότε κι ανέφερα το όνομά του. Πιο πολύ με ενδιαφέρει το περιεχόμενο της κουβέντας. Τώρα αν εσύ προτιμάς όταν σου δείχνουν κάτι να κοιτάς το δάχτυλο δικαίωμά σου. Και σωστό να είναι αυτό που λες για το ποιος το είπε, η ουσία είναι ότι πρώτον δεν έχεις τρόπο και δεύτερον ασχολείσαι με επουσιώδη.
If you loved me, you'd all kill yourself today!